Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Balea vs Neutrogena

2008.10.10. 08:21 - Virgogirl

Címkék: teszt termék krém ajánlat testápolás kipróbálva kézápolás készpénz vagy kártya

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Figyelem! A mai post szerzője Scala, akinek ezúton is köszönöm a közreműködést. :-)

Ma a ringben: Balea kézápoló koncentrátum 50 ml vs Neutrogena kézkrém norvég formulával, koncentrált összetétel 45 ml

 

Balea

Neutrogena

Ígéretek

Mindennapos védelem a szép és ápolt kezekért. Védelem és ápolás, speciális ápolás a száraz és igénybevett kéznek. Bőrnyugtató hatású, ápolja a száraz és repedezett kezet. Az Antarticina hatóanyag rendkívüli hidegben is megvédi a kezét és megakadályozza a bőr kiszáradását. Kezei érezhetően simábbak lesznek.
A mennyiség körülbelül 200 használatra elég.

Azonnal és hosszantartó eredmény, még az erősen igénybevett kezekre is. Koncentrált összetételének köszönhetően egy csepp is elég. Norvég formula. Bőrgyógyászok fejlesztésével.

Összetevők

glicerin, antarcina, panthenol

glicerin, pálmaolaj-sav (palmitic acid), dilauril-tiodiproprionát

Csomagolás

pink pattintós kupak, pink csík fehér és kék alapon, kis fényképen két női kéz egymásrefektetve

sötétkék csavarós kupak, norvég zászló, kék és piros írás illetve vonalak, fehér alapon

 Külső és illat

fehér, viszonylag sűrű folyadék, meglehetősen semleges, inkább gyógyszerre emlékeztető illat

semlegesen kellemes illatú, magasan koncentrált, először glicerinesen áttetsző, szétkenésekor fehéres krémanyag,

Tapasztalatok

Valóban koncentrált, jól felszívódó kézkrém, amely kevéssé zsírosít, jól hidratál. Kissé mintha vékony kesztyűt vonna a kézfejre, ezáltal védettséget biztosít.

Viszonylag hosszú felszívódási idő, de ez kitapasztalás után csökken, mert valóban nagyon kevés kell belőle, és az ideális mennyiség ideális időtartam alatt szívódik fel. Itt is megvan a "kesztyűt von a kézre" effekt, jobban, mint az ellenfélnél.

Ár

 440 Ft (akciósan 366 Ft)

1100 Ft

Pontszám

 6.5/10

8/10

Verdikt: a hatásban (és a pontozásban sem) tükröződik az árkülönbség. Mindkettő jó minőségű kézkrém-koncentrátum, igen száraz, ekcémás bőrre is hatásos készítmények. A Neutrogena kellemes illatával, magasabb koncentrációjával nyert, de akár variálni is lehet e két terméket, ha elfogyott az egyik, és szűkebb vagy vastagabb a pénztárca, lehet venni a másikból. A Neutrogena márkanév egyébként /ma már/ Johnson&Johnson tulajdonban van. Az összetevők részletes listájában nincs számottevő különbség. Ajánlható termékek, mindkettő létezik mini-változatban is, kézitáskában érdemes belőle hordani. Létezik illatmentes változat mindkét márkából, Neutrogena egy öregedésgátló hatású ugyanilyen krém-koncentrátummal is jelen van a piacon. Sajnos nem érzem egyiken sem, hogy Ő LENNE AZ. Továbbra is keresem tehát a tökéletes kézkrémet repedezett, ekcémás kézfejem bőrére.

Virgogirl különvéleménye: én a Baleát javasolnám, nekem a Neutrogena túlságosan zsíros volt - vagy csak nem volt elég száraz a bőröm...

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr84706287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó reggelt!
Javasolhatom a Vichy kézkrémjét. Igaz, hogy csak gyógyszertárban kapható, de gyorsan felszívódik, kellemes az illata, és elég hosszan megvédi az ember kezét, még a téli hidegben is
Csak nem Balea kézkrém lapul Lizi táskájában is. ;-)
A legjobb kézkrém a Vaseline rózsaszín változata, én sasáról szerzem be, de fillérekért kapható:) Amúgy érdemes még kipróbálni a patikai francia dermokozmetikumok közül az Avéne+Bioderma kézkrémjeit is, direkt extra száraz bőrre jók:)
Köszönöm a tippeket Lányok, keresem-kutatom, kipróbálom ezeket is! :-)

Lizi, Yeeee! :-))))
Be is kentem gyorsan a kezem :-)
ontheroad: sasáról?! :-)
Vazelin alapú krémem nekem is van, körömvirágos... már írtam is Virgonak, lehet, hogy lesz post róla ebben a rovatban. Sok mindenre használható, amúgy.
A rózsaszínt nem ismerem, valami különlegeset lehet róla tudni?
Igen, igen gyakran kell kenni, kb, mint ajakápolás. Nincs kiábrándítóbb az öregedő, vízhiányos női kezeknél... illetve van, a lufi mell, de az más lapra tart. :-)
én most kipróbáltam az új atrix softot, és elégedett vagyok vele, mert a fémdobozoshoz hasonlóan jót nem raktak még tubusba. illetve ennek a tubusa nem koszolódik úgy, mint régi, fehér színű, ami pár nap után botrányosan ronda lett a táskámban.
Atrix nekem mostanában nem elég erős... de megnézem akkor ezt az újat, talán...
Scala: jaja sasa.com-ról, mert itthon nincs bent a Vaseline, pedig Unilever a forgalmazója, szóval behozhatnák...grrr:) Azért szeretem ezt a kézkrémet, mert jól bemasszírozva gyorsan beszívódik, isteni az illata, és nagyon szépen puhítja a bőrt:)
A Vaseline nem a 'vazelin', mint anyag, hanem egy márka :)
Gondoltam, köszi; de azt is sejtem, hogy a fő alkotóanyag a vazelin... :-)
Írországban pl. Vazelin nevű tégelyes izét használnak ajakápolónak. Egyébként azt is az Unilever gyártja, szóval valúszínűleg nagyjából ugyanarról van szó.
Most én is körömvirágos Melkfett-et használok ajakápolónak, de a fogorvosom, mindig sima vazelint tesz fel a résekbe kezelés után, ha kicsit megdolgozta a bőrt. Nagyon jó az.
De arcra máshová ne tegyétek, mert nem lélegzik alatta a bőr. Könyökre, sarokra persze. ;-)


süti beállítások módosítása