Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Nyálcsorgatáshoz - Elie Saab, 2009 tavasz

2008.10.05. 19:12 - Virgogirl

Címkék: tavasz divat luxus divatbemutató

Elie Saab új kollekciója pontosan olyan lett, mint amilyennek várni lehetett - egy egészen kicsit merészebb, de csinos, nőies, és hordható (igaz, kevés olyan alkalom van, ahová az ember egyszerű lány fel tudná venni ezeket a ruhákat). A színekben még mindig a pasztell - a levendulaszín különösen tetszett -, díszekben pedig a fodrok, a ruha anyagából készült sálak és izgalmas "csomózások", melyek nagyon széppé teszik a ruha esését.

A merészség talán a színek kombinálásában érhető tetten a leginkább.

Nőies, gyönyörű kollekció - ragaszkodott a régi jól bevált formulához, de tényleg ért ahhoz, hogy mibe öltöztesse a nőket.

Enjoy!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr43697633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebbe nem akartalak beelőzni, tudom, hogy mekkorra rajongója vagy (én is, de teljesen vöröszőnyeges, úgyhogy én maradtam másnál: janetteria.blogspot.com/2008/10/az-abszolt-hordhat-collette-dinnigan.html) :D

gyönyörű kollekció, már de. megnéztem és imádom! :)))))))))

Baba, nyugodtan tedd ki azt, ami tetszik! :-)
óhh, de szépséges...mindet akarom :D
Nagyon széééép! Nálam abszolút favorit!
Már én is meglestem korábban.
Ha arra ítélnének, hogy életem végéig csak őt horhatom, de minden tetsző darabot megkapok ingyen simán belemennék! :-)))
Visszanéztem az ősz-télikollekciókat is (rtw, couture) jaaaaaaj!
Még arra is gondoltam hogy kigyűjtöm a képeket és postolok a blogomra, de annyira offtopic lenne...
Most megyek, és kigyűjtöm a képeket, gyönyörködni...
mindegyik tetszik :D gyönyörűek :)))))))))) majd máskor. . . ez most a Tied

nem szeretek mások után már kirakni valamit, tudom, hogy hülyeség, de nyomon követem ki mit rak ki. . . írni írok róluk. . . dilis vagyok?!
Nem, Zsani, ezt úgy hívják önérzetes, igényes! ;-)
akkor jóóóóóóó! Viszont majd elmondom, személyesen, hogy ma mennyire kacagtam a markomba egy tegnapi sztoridon! :))))))))))
Rendben! :-)
Mindjárt írok mailt a holnappal kapcs.
Jujuj, lemaradtam valamiről....
Scala, én is írok mailt.
Virgo Te is biztos láttad! ;) nagyon tetszett! :P

? Nem jut eszembe semmi...

Ja, Zsani, neked is írtam
Gyönyörűek, de különösen a 13-as és a 14-es... óh Istenem, csodálatosak.... Holnap megyek bankot rabolni.... Addig is letörölgetem a billentyűzetet. :)
Igen, az ilyen összeállításokat érdemes partedlivel a nyakban nézni :-)

Egyébként nekem is a 14-es az egyik kedvencem
Hali mindenkinek!
A ruhák gyönyörűek különösen a 6-os 9-es és a 14-es
Istenem, de szépek. Odáig vagyok a maxi/estélyi ruhákért
Most megyek és kiszámolom, melyik a 14-es! :-D
Ahhh, nekem inkább a 13-as, vagy elszámoltam volna? :-)
Gyönyörűű! "Partedlivel a nyakadban nézni" :D Vicces vagy Virgo.
Jól látom,hogy az egyik képen Enikő van?
Elie Saab nekem nagy kedvenc. Egy ruhát sem tudok mondani ,amit ne vennék fel. Egyszerűen gyönyörűek:-)))) Főleg 4, 6, 12, 17(nem ennyire felsliccelve), 18 :-)
8., 13., és 16-tól a végéig lenyűgözve érzem magam :)
Hááát igen, tegnap éjszakába nyúlóan néztem Elie Saab kollekciókat a style.com-on... 2006-nál tartok. :-)
de elvetemült vagy! :)
olyan lassan tölt be nekem, hogy örültem, ha két bemutatót végignéztem...
engem már napok óta fejfájás kínoz, úgyhogy nekem ilyesmi most egyáltalán nem menne! :)
zsani, neked is tudom ajánlani a szexterápiát ;-D
:)))))) jó is az, de csak addig múlik el a szemét! :(
Apranax, hétfőn olyan migrénem volt, már vas. este kezdődött, meg akartam spórolni a gyógyszert, majd az alvás segít... sikerült eljutni a rohamnak abba a fázisába, maikor egy korty vizet is úgy érzem, hogy felöklendeznék. De végül bevettem, vártam, másfél óra múlva jobb lett. Utána tudtam visszatérni az életbe. Jaaaaaaj. :-(

Ki fogom írtani a migrént az életemből, el is határoztam, homeopátiával. Tudtok jó olyan dokit?
A migrén a fejbe tolt agresszió, ill. szexualitás. Homeopátia nekem nem segített.
húúúúúúúúúú, lyányok!

Ti is migrénesek vagytok ezekszerint! :(
Igen, Zsanikám. Sajnos. De ki akarom írtani!

Ismeritek Váradi Tibor : Népbetegségek szelíd gyógymódjai c. könyvét, több kötetes, pont a fejfájós rész nincs meg... nagyon jól leírja, hogy két oka lehet, az egyik vérnyomás, a másik izomtónus. Na, tényleg beszerzem, és majd kiokosítom magam és titeket is! :-)

Virgo, igazad lehet, én eléggé bepörgettem magam valami könyvkiadós témán vasárnap... akkor még az önkori nem is foglalkoztatott. És tudom, hogy azzal volt összefüggésben. Ha relaxálok, néha el tudom mulasztani, a nem este kezdődő rohamot, azért próbálkozom mindig gyógyszer nélkül... de nem vagyok elégszer sikeres...


süti beállítások módosítása