Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Angelina Jolie

2008.10.05. 14:22 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Nem így képzelne el az ember egy hatgyerekes családanyát :-). Jolie a Changeling című film bemutatóján jelent meg (Versace ruhában) - nagyon csinos, de nekem jobban tetszett, amikor színesebben öltözködött. Ennek ellenére nagyon vonzó és elegáns.

8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr44697260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nagyon csinos. :)

(én is reménykedem azért, hogy nem fog ismét a feketénél lerragadni! :))))))))))) ) :P
Hello!
Nagyon szép, ez a hajszín csodásan áll neki! Csak a tetkók bántják a szemem...
H,i pretty girls! :))))))))))))) (az előbb nem köszöntem) :))))))))
szia, zsanibébi!

mindenki túl van a vasárnapi ebéden?
jelentem: igen! :)

Menü. gombaleves és töltött csirke, krumplipürével és rizibizivel! :)))))))) (sose leszek ilyen csini így, mint AJ, de imádoma pocim! (: )
egészségedfre! a krumplipürét sajnos imádom
jó ízlés, jó ízlés Virgo!

(de ezt eddig is tudtam ám ;) nem csak ezen a téren :P )
:) Szép vasárnap délutánt mindenkinek! (holnap hétfő blee) Ha már ebéd, én rántott karfit ettem rizzsel. Éljen a szénhidrát :$ :D

Remélem Angie egyre többet fog mutatkozni!
A tetkók nálam is kilőtték a biztosítékot!
Angelina alakja egyébként tökéletes!

Zsani, nagyon fincsi a felsorolt menü, és a krumplipüré a kedvenc köretem (nekem is).
Töltött csirkét ritkán eszem, pedig szeretem, csak nincs aki megcsinálja... :-D
Most megnéztem mégegyszer, has-csípő tájékon van egy enyhe valamicske... ;-)
Üsse kő!
júúúúúúúj, bár nekem lenne "ennyi" ott! :))))))))
Ígérem, nem fogom észrevenni! :-)
tudom, hogy fogynom kell! de rajta leszek az ügyön mostmár! :)))))))

köszi Scala :]
banyeg, most szült, mondom 24 órán belül másodszorra
Virgo, de ennyire már ismerjük Scala-t! nála nincs könyörület, ha vörösszőnyegre megy legyen bomba jóóóóó :P
:-D
És nem szült, kivették belőle... vagy szerintetek az ugyanolyan?
ööööö... ez meg milyen kérdés?
Most komlyan? Vagy az már ott tök mindegy, kihordani a gáááz?
Mivel az előző gyerek rosszul feküdt és császározni kellett, a mostaniek meg ikrek voltak, eléggé ritka lett volna az az orvos, aki hagyja hüvelyi úton szülni... De Scala, a Porony másutt van ;-)
Scala: nem, közel sem ugyanolyan, de van olyan helyzet, hogy nincs választás. Császár után szó szerint az ásítás, a tüsszentés és a nevetés is fáj
Mint minden lágyrészi műtét után. Nekem a vakbelemet vették ki... ezt nem összehasonlításképpen írom persze, csak eszembejutott, hogy ezek a tevékenységek akkor, nekem is fájtak...
Akkor képzelj el két, két és fél kilós vakbelet :-D
Nekem teljesen új, testközeli élményem, tapasztalatom van, nemrég szült anyával.
Barátnőm 3 hónapja szült, császárral, mindig is csinos vékonyka (volt és lesz majd), DE az emberi test sajátossága, hogy a bőr megnyúl és ez látszik.

A sztárok többsége pedig 7 hónapnál kiveteti a gyereket, hogy ne nyúljon tovább a bőre és könnyebben visszahúzódik.
Sejtésem szerint kevés olyan van közülük, aki szoptat is, mert kemény testedzés és szoptatás párhuzamosan nem fér össze.

Tehát, ha valaki lát fél éve szült anyukát és van rajta "felesleg", nem kell megkövezni, hogy ennyi idő alatt már rég letornázhatta volna. Ha aközött kell választani, hogy táplálod-e anyatejjel a gyermeked vagy bombázó leszel, én az előbbit választom és akkor 1 év után nyerem vissza az alakom.

szia Lizi

Teljesen egyetértek. A baba a legfontosabb és csak utána a külső. Aki meg megteheti, hogy szoptassa a picijét, az szerencsés, mert a tápszerek nem legjobb pótlók.

és éljenek a kismamák, a barátnőd is! :)
Kisfiú vagy kislány?
Hú, Lizi, ez a hét hónapnál kiveteti a gyereket azért durva, én hál'istennek sehol nem találkoztam ilyen információval.

Arról, hogy nem szoptat valaki, csak egyet tudok, Jennifer Lopezt, de ő meg is mondta korábban, hogy az ő családjában senki nem szoptatott, és ő sem szeretne. Egyébként meg úgy tudom, hogy a szoptatás során igencsak kemény kalóriaégetés folyik :-)

Szerintem sokkal inkább arról van szó, hogy ezeknek a csajoknak a többsége igen jó génekkel rendelkezik - emellett pedig rengeteg idő és pénz áll a rendelkezésükre (meg persze bébiszitter), így el tudnak menni sportolni, házhoz szállítatthatják a kaját, van, aki vigyáz a ygerekre, amíg ő kozmetikusnál-testszépítésznél van. Ez az "átlag" kismamáknál azért sokszor hiányzik.
Jennifernek volt bérteje vagy tápszer? :) A cicjét féltette?

Az a baj, hogy én nem szívesen hagynám "bébiszetterre" a még pici babámat. Az első 1 évben biztos, hogy nem. Max. nagyon rövid időre.
passzolom a kérdést. Szerintem nem féltette, hanem egyszerűen "nem volt szokás" a családjában. Van ilyen,

Hát, van akinek viszont nincs nagyon más válsztása, mert "igényli" azt, hogy visszamenjen dolgozni.
Tudom Virgo! Ez egy itteni szomorú helyzet! :(
Sokan nem tehetik meg. (személyes véleményem, hogy egy babának leggalább 2 évig az anyja mellett a lenne a helye.)
Én pont a celebekre gondoltam... :-)
Virgo, már nem emlékszem, hol olvastam vagy hallottam, de ha jól emlékszem Ms. Beckham is igy tett.

Szoptatás is különbözőképpen hat a nőre, van egy kolléganő, akinek ikrei vannak szintén fél év után annyira de annyira jól nézett ki, hogy rá sem ismertem. Egyrészt a két gyerek cipelése (erős karizomot eredményezett :-) és teljesen kivirult, ami gyönyörűvé tette.

De a barátnőm - hozzátenném volt gimis osztálytársnőm :-S - (akinek gyönyörű kislánya lett) a szoptatás alatt kivánós, mig más a terhesség alatt. Ez persze logikus is, mert pótolja a szervezett a "leadott" tejet.

Egyébként meg ezek a dolgok pláne egyedfüggőek, kinek milyen a biológiája.

A sztároknak v. mondjuk úgy tehetősebb embereknek persze, hogy egyszerűbb, ha egyedül kéne otthon gyereket nevelniük, főzniük, takaritaniuk, azért más lenne a helyzet.
Beckham, nem Beckham, én nem tudok olyan orvost elképzelni, aki csak szépészeti indokok miatt kivesz egy alulfejlett babát.
Én sajnos, el tudom képzelni! Pénzért, sok dolgot el tudok. :(((((((
Ms. Bechamet én is megerősíthetem, ezért lett mindegyik gyerek "koraszülött".
Lopez meg a melleit is féltette szerintem, aztán rá lett húzva a családi örökség sztori, nem?
Állítólag a kötődés akkor alakul ki, DE én őszintén szólva olyat is olvastam, hogy három éves koráig annyira a testi szükségletek vannak előtérben, hogy nem muszáj teljes rabszolgaként csak az anyuka foglalkozzon vele. Ne értsetek félre, beszélni hozzá, ölelni persze, de nem bűn bevonni a kiszolgálási folyamatba másokat.

A tápszer nem jó, allergiája és minden nyavajája lesz az embernek felnőttkorban. Ezt saját példám miatt mondom.
Anyunak- szomorú történet hogy miért, első szülés nem élő babát hozott, de már kifejlett volt, akkor nem volt aki igya a termelődő tejet - így nekem és tesómnak már sokkal kevesebb jutott, mert a szervezet beállt egy takarékos szintre - szóval tápszert kaptunk, és ekcémámat, egyéb nyűgöket van aki idáig, erre vezet vissza...
Szóval az anyatej szerintem nem véletlenül van kitalálva.
Nem bizony.
Scala

Teljesen egyetértek!

A kiszolgálás - ha majd megtehetem - annyi lesz, hogy más is segít a háztartásba, de a babámmal szeretnék majd én foglalkozni! :)

A bodies kiállításon olvastam, hogy az immunrendszer erősödik a szülés után is, amíg táplálod a babádat. "Egészséget" ad neked. Ez milyen szép, nem?

Hidd el Virgo, rengeteg "megközelítési mód" van az orvostudományban is. Megnézik mikortól úgy fejlett, hogy már nagyobb kockázat nélkül kivehető, és irány az inkubátor. Nem vicc.
És nem is kell hozzá Beckhamnek lenni, simán így szül az összes gazdag buta liba. Pénzükért pedig kiszolgálják őket...
Nagyon szomorú, de tényleg így gondolom én is. :((((((

Nem is lenne szükség császárra, de önző módon sokan csak magukat nézik és nem foglalkoznak a babájukkal.

Nem is akarok róla többet beszélni. Olyan dolgok vanank a világban, amit csak mi emberek tudunk elkövetni! :S
Mondjuk Lopez nem tudom mitől van úgy oda, az összes képét durván fotoshoppolni kell, mert hájas (pl. a designeres sorozat, a hátán nem tudták összhúzni a ruhát, tudom Virgo már mondta, hogy a szűkebb jobban mutat, de a Lagerfeldes képen is látszik, mennyire levettek, még a kerek arcából is; nézzétek csak meg a tükörképet és a tükör előtt álló nőt). Szóval: ha épp olyan képek készülnek, azt mindig lehet retusálni, a tartóizmokat pedig kis mozgással erősíteni, nagyon csinossá válik az ember, még akár szoptatás alatt. Halle Berry, egy teljesen normális nő ebből a szempontból. Úgy kell csinálni ahogyan ő, aquafitness asszem...)
És pont nem csinálná meg az orvos a mai világban. Ez a réteg nem egy 20-ast dug a zsebébe és szerencsétlen orvosnak is el kell látnia a családját. Ördögi kör.
Nekem Angelina Jolie sem olyan kerek, mint Halle Berry. Jolieban van valami furcsa, megjátszott nyugalom, nem? Ezen a képen nem látszik... de olyan hiszterikusnak képzelem őt, ha nincs exponálva... Nektek, benyomás?
Igen, igen, az orvoskat addig érdekli, hogy az ő munkájában ne lagyan gubanc, ami miatt 'kellemetlenség' érheti.

A többség a hülyeséget is végrehajtja, ahhoz szab orvosilag kifogaástalan kereteket. DE! Nem a nőgyógyász dönti el, hogy a gyereknek még a mamában kellene inkább maradnia, mint egy inkubátorban. Nem tudom hány hetes magzatot ki lehet úgy venni, hogy az életben maradás esélyei 95%-osak, és a szülő ezt kéri, ő kiveszi...
A 20e ft meg ha-ha-ha-ha, inkább 800e - másfél milla (most magyar viszonyokat emlegetek)...

Na de nagyon átmegyünk Porontyba... :-D
szerintem hagyjuk is ezt! :D

(van ilyen, én is úgy gondolom.)
Szerintem Jolie tényleg ilyen nyugodt...

ja, és tényleg elég lesz a poronytkodásból...
Akkor csak annyit a témában a végén, hogy ha életveszély (vagy más azonnal beavatkozást igénylő vészhelyezet) van, életben tudnak tartani 6 hónap után babákat. Én pontosan ilyen helyzetre gondoltam, amikor azt mondtam, hogy nincs más választás.
De az "esztétikai jellegű" császárt mélyen elítélem.
Egyébként ha az ember keményen edzeni kezd: ad1. elapadhat a teje a megerőltetéstől; ad2. nem véletlen, hogy a szülés után első 2 hónapban nagyon nem javasolják a kemény testedzést, mert az anya szervezetének (testének) is vissza kell állnia. És akkor még a hormonokról nem is beszéltünk :)


süti beállítások módosítása