Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day extra: Christina Aguilera

2008.09.29. 10:35 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Christina fekete-fehérben akár még jól is nézhetne ki, de valamiért mégse. Talán a haj teszi, talán a smink, de olyan, mint egy elhasznált prosti.

4/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr99686815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedig helyes nő volt.

Ő egy igazi ellenpélda arra, hogy a nőt a gyermek megszépiti. Az anyaság rá valamiért rossz hatással volt/van.

Nyaktól lefelé tetszik, mert ahogy te is emlitetted, a haj és a smink meglehetősen szinvonalon aluli.
Nem akarom bántani, mert a zenéjét szeretem...de...
szerintem neki van a legrosszabb lába a sztárvilágban!!!
még a klipjeiben is igyekeznek nem mutatni, ha nem nadrágban van...brrrrr...
mennyivel csinosabb lenne egy platform cipőben. a táska nem, de a ruha nagyon tetszik! natur smink és klasszikusabb frizura illene hozzá.
Lizihez, csatlakozom! :-) Bár a csizma is k...ás, szóval platform cipő.és a láb megjegyzés is igaz.

Tehát: csatlakozom az előttem szólókhoz! :-D
szerintem platformmal még rossazbb lenne
rossz értelemben túl művies és műanyag. a sminkje, a barna bőr-platina szőke haj kontrasztja miatt többek között. amúgy azok közé tartozom, akik bírják a platinaszőkét, de neki nem jó :S
Én pedig a zenéjét alapvetően bírom a csajnak. Néha túlzásba viszi a hajlításokat, de csak a lassú számokban... Van hangja, nem menedzselik rosszul, de borzalmasan közönséges mostanában. Mintha kompenzálni szeretne.
Emiatt az embernek az a benyomása, a kisbaba is csak a minta-család kirakatba hiányzott. Pedig mekkorát alakíthatott volna, ha minta anya, ÉS látszik is rajta a boldog kiegyensúlyozottság... Ellentétben az örök (?) rivális Ms. Spears-szel... ugye...
De most pont ő (utóbbi) változott át aggódó anyukává, lásd a fogyatékos második gyerekről való gondoskodása.
Nekem tetszik, Aguileranak feketében, ehhez a szerkóhoz!

Dzsuli milyen ügyes vagy! :-)
nekem a platform mindig sokkal magasabb :-)

Scala, kinek a gyereke fogyatékos????
Britney Spears második kisfia, a fiatalabbik enyhén fogyatékos. Több helyen is olvastam. Jobban oda kell figyelni rá, olyasmi lehet, ami sok figyelemmel, szeretettel talán korrigálható.

Fene tudja mennyire fújta fel a sajtó a dolgot, de ilyen hírekben van, hogy a játszótéren el sem engedi, szorosan öleli magához a .... éves .... nevű második gyermekét Britney Spears. Még nem hallottál erről, Virgo?
Hol olvastad, erre most nagyon kíváncsi vagyok, mert én soha, sehol nem találkoztam, még csak hasonló információval sem, egyetlen külföldi lap sem írt még le ilyet.

Ja, és szerintem nem is járnak játszótérre...
Jaj, már megint a forrás:
1. Best, mert Sarka Kata menyasszonyi ruhája miatt megvettem
2. aztán talán a neten is.
3. talán mégegyszer a Best, mert Paul McCartney mostani házassága érdekelt, megvettem...
4. de lehet valami francia lapban is, komolyan.

Nem Sean Preston a 2. gyerek neve?
Nem. Az a nagyobbik fiúé.

És Paul McCartney-nak mióta van "mostani házassága"?
Volt játszóteres kép, be is szkennelném, de továbbadom ezeket a lapokat nagyon gyorsan, annyira szörnyű.

És magyar sztár-páros akiktől mostanában rosszulvagyok, kettő van:
Sch. Norbi & RRéka
+
Hajdu Péter, S. Kata
A hölgyekről megjelentek a gagyi f*s férfimagazinokban képek, Norbi kijelentette, olyanokat szerettünk volna, amit néhány év múlva meg tudunk mutatni a gyerekeknek is... :-D
Hajdu Pétert nem idézem, annyira iszonyú, ha valakit érdekel Velvet. Átfutottam, este elmeséltem a férjemnek, szétröhögtük magunkat... Persze lehet kitalált nyilatkozatok ezek, de akkor ritka gonoszul van kitalálva!

A Hajdu Péter "nem vagyok ripacs" interjút se hagyjátok ki!
Ne is vedd meg őket... egyébként mindig szorongatja a gyerekeit, végül is az anyjuk...

Én Norbiékról már nem veszek tudomást, Hajduékat ki nem állhatom.
Hááát igen... :-)))
Én még a napi gazdasági/politikai hirekkel sem vagyok tisztában, nem hogy sztárügyekben. :-D
Én szeretm Christinát, de itt kiéltebb a feje, mint vad éveiben. :-/


süti beállítások módosítása