Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Laetitia Casta a Louis Vuitton őszi kampányában

2008.09.17. 22:42 - Virgogirl

Címkék: reklám táska modell tél luxus

Sokkal jobban tetszik, mint amelyikben Eva Herzigova a főszereplő (ezért is a nagyobb méret :-D). A fotókat Annie Leibovitz készítette, Párizsban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr28668747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem bírom ezt a nőt. És a férjem szerint szép, szexi... :-(
Bár ezt évekkel ezelőtt mondta.
Szerintem (nem ezeken a képeken), de közönséges, és elég nagydarab... Olyan vastagcsontú vagy mi a szösz.

A táska sem tetszik, de a képek hangulata valóban jó! :-)
helyesbítek: egy kicsit közönséges
Scala, időnként úúúúgy szeretnék a te szemeddel látni, pl azt, hogy hol van itt a közönségesség meg a nagydarabság... szerintem sokkal elgánsabb és kifinomultabb, mint Herzigova
Itt igen! Ebben nincs vita! Ezeken a képeken nem látszik, amit korábban láttam rajta. Azaz sokat fejlődött. És más, mint Herzigova, tényleg.

Bár nekem Herzigova is belefért, tekintve, hogy alig volt felismerhető.

De amikor berobbant ez a nő, pl. L'Oréal kampányra esetleg emlékeztek? Akkor szűrtem le ezeket...
Félre ne érts, itt sem nem nagydarab, sem nem közönséges.
Háát, én mindig a vonásait néztem, mert szerintem nagyon szép
Elképesztően szép ez a nő! (valóban a vonásai is olyan érzékiek és kifinomultak) Szerintem mindig is az volt! (nekem is jobban tetszik a kampány) Nagydarab, bármikor is? (elfogadnám én ezt a nagydarab alakot) Nagyon nőies (végre nem csontrakéta modell! (régen is ez tetszett már benne) Többször láttam fürdőruha és fehérnemű kampányba és Scala szerintem a férjednek nagyon jó szeme van. Nézzünk meg ugyebár Téged (már akkor ott a pont neki) és még Laetitia is tetszik neki! Jó ízlésű! :D)

Nem tudom láttátok e SPORTS ILLUSTRATED magazin-ba?

itt (akit érdekel) : sportsillustrated.cnn.com/swimsuit/collection/models/laetitia_casta.html

(az első nagy szerelmem szerint is jó nő! ;) )

Eleget áradoztam róla, de nekem ő egy nagy kedvencem! ;)
Az első képről azt hittem volna, hogy Schönbrunnban készült.

Bármennyire LV ellenes vagyok, azért azt be kell látnom, hogy nagyon szép fotókat készítenek a kampányaikhoz.
Szóval jól dolgozik az LV marketing és PR-gárdája. ;-)
Igen, valóban nagyon klasszak a kampányaik
Nekem az ismert emberes sorozat visza a pálmát, Mihail Gorbacsovval! :-D

Zsani, köszi a bókot. De nekem valahogy Casta mégsem...
Giselle jobban bejön! :-) Fene tudja, miért.
Talán szikárabb. Na mindegy. Jó tudni, h. van aki bírja. ;-)
Előzőt úgy akartam kezdeni, hogy 'Nálam'...
szerintem ez a nő nagyon nagyon szép.

nagydarab? csak ha a csontkollekciók mellett áll, akiket modellnek hívnak :D
szerintem nagyon szép nő,de ezek a képek nem tetszenek,főleg a második nagyon ki van retusálva.
nagyon szép, kifinomult, és elegáns képek ezek. nekem is jobban tetszenek az Eva Herzigovasoknál.
Nekem tetszik, szépek a színek, a meleg árnyalatok miatt is jobban bejön, mint a Herzigova-s (lehet, azért, mert majd' megfagyok? :D ). Van benne valami mesés, misztikus, főleg a másodikban, de az első tetszik jobban, az a "szög" jobban áll neki :)
Nagyon jók ezek a sorozatok, mondjuk kíváncsi vagyok, hogy melyik fotós lesz az aki ledönti Ms Liebovitz-ot a trónjáról. A Gorbacsov-os fotó tényleg nagyon jó volt, kíváncsi vagyok, hogy, hogy vették rá.....
Illetve a 2 Coppola családi idilje se volt rossz...


süti beállítások módosítása