Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon klasszik: Rose McGowan

2008.09.06. 23:48 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség ikon klasszik

 Egy klasszikus, 1998-ból.

Persze, Rose McGowan partnere mellett sem mehetünk el szó nélkül...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr86651736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Imádom, fantasztikus, hogy bevállalta. :) Főleg a magyarázat tetszett, amit utána adott! :D
ezen nincs mit megmagyarázni... "girl trys as hard as she can"
ez tényleg klasszikus:D
Rose nem tréfa.
nekem is nagyon tetszett anno is. :) Főleg, hogy ilyesmi az alakom. ;) Csak Scala-t készítem fel, ha taliznánk és nagyon kririkus lenne velem! :D
őszintén? ahhoz, hogy egy look-ot értékelni tudjak, messze kevés a merészség és bevállalás, ha közben ízléstelen és közönséges (legalábbis az én szememben, ne érezze megsértve senki magát, akinek tetszik).
továbbá a ruha (???) önmagában is olyan, amilyen, de bár nem akarok ha jogos, ha nem "kövért" kiálltani, szerintem itt a feneke, dereka határozottan formátlan, hájaska ehhez a szereléshez (janettaylor, nem rossz ez az alak csak nem elég izmos, formás ehhez a ruhához szerintem, és hát ez nagyon látszik főleg ilyen fehér bőrrel. félreértés ne essék, az én bőröm is nagyon fehér, az én alakom sem jobb, főleg így a 11 hetes lányom mellett, de mást, aki ebből él, továbbá így mutogatja magát, nyugodt lelkiismerettel kritizálok. ha majd az én munkámnak is lényeges része lesz a fizikai megjelenésem, ill. ilyen magamutogató szerelésben jelenek meg, akkor lehet engem is kritizálni :)
ps. de én amúgy is a less is more pártján vagyok leginkább és valószínűleg az is belejátszik az értékelésembe, hogy ez a nő egyébként is nagyon ellenszenves, főleg a Robert Rodriguez-es affér óta
ps. hogy "pozitívat" is mondjak: a partneréhez képest már-már szép és ízléses r.m. :P
ez a nő egy malacfejű-traktor,nekem mindig ez jut róla az eszembe...ez a foszlott anyag,remélem nem adott érte ki pénzt(talán a terítőt kapta magára?)kritikán aluli,nem bevállalós,hanem nagyon közönséges,még MM.mellett is.
ha ilyen testem lenne nem mutogatnám így,mert faros-bögyös típusának igen előnytelen,biztos sokkal többet ki lehetett belőle hozni egy kevésbé qrvás ronggyal.
a cipőjéről írni sem merek,olyan csúnya.mint egy pornócsillag a 90-es évekből a nagy bukása után.
MM. meg jó arc,neki elnézek mindent(bár a cipő-pata ott is necces)
Legalább nem narancsbőrös. Vagy PS? ((:
Én durván lemaradtam erről 1998-ban!!! Ez tképpen miiiiiiii?! :-)


Amúgy szerintem nem formátlan, vagy dagi. A karja pl. vékony, nem agyongyúrt... Beyoncé százszor jobban idegesítene egy ilyen cuccban.

Szerintem azért nem zavar, mert az én bőröm kreol, a csípőm alakja sem ilyen... Ez polgárpukkasztás volt, nem?

Ki ez a nő?
Ki a pasas mellette? :-)
Ja, a papucs kritikán aluli, borzalmas... Szerintem is pornós!!!!
ez emlékezetesen durva volt, tényleg :D azért mindkettejüknek jobban áll a mostani, kifinomultabb stílusuk.
A karja vékony, de formásnak azt se mondanám, és továbbra is fenntartom, hogy a feneke, dereka hájaska, formátlan - főleg ha azt nézem, hogy a grindhouse kapcsán milyent fotosoppoltak neki :P
i.realone.com/assets/rn/img/8/1/5/1/14011518-14011521-slarge.jpg
( Az én szememben legalábbis formátlanabb mint Kim Kardashian, akinél ugye ez többször is szóvá volt téve ill. mint akár Beyoncé is.)
Ez egy fiatal nő?!?!

Mert alakja hátulról egy 45 évesé, én ahhoz képest mondtam amit... :-D
1973-ban született, a kérdéses fotó idején 25 éves volt, mondhatni fiatal....
ez egy abszolút polgárpukkasztás és én sose csinálnám meg, de MM mellett elfért!:)

Onixbeata

Szólíts csak Zsaninak, mert azt könnyebb leírni! :D

Tényleg hasonló alakom van, talán a fenekem izmosabb, meg kisebb is, de én sose mutogatnám! és nem sértedtél meg! ;) én is nagyon fehér bőrű vagyok. . .
Jaaa... Na úgy már gázos, és valóban hájas, főként derékban...
zsani, az az igazság, hogy alapjáraton nekem is hasonló típusú seggem van, ezért is tudom ilyen jól kritizálni. viszont egyrészt dolgozom érte, hogy formásodjon (épp most gyúrtam le a Béres súlykontroll balance dvd-t), másrészt soha semmilyen alkalomból nem vennék fel egy ilyen rucit (max. ha szükségesnek érezném feldobni a szexuális életünket, de valszeg még akkor se ilyent :P
pedig polgárpukkasztó hajlamom nekem is van (mi pl. farmernadrágban, pólóban, két tanú jelenlétében, a család tudta nélkül házasodtunk), de nem ez a fajta :P
R.M. szerintem színésznőnek is gyengus, de megnéztem újabb képeit, hát neki is jót tett az idő, most sem tetszik ugyan, de elismerem, hogy sokkal jobban néz ki, mint MM-os korszakában.
én nem szeretem ezt a csajt, anúgy, csak alakra hasonló felépítésű, mint én! Hájsanak nem nevezném és nem a magam védelmébe mondom! :) Pár évvel ezelőtt még 10 kilóval kevesebb voltam és akkor azért más volt a felépítésem, de azért arányokba hasonló. Ez sokkel jobban bejön a férfiaknak, mint az akkori. Lehet a mellem miatt, mert abból sose szenvedtem hiányt! :D. Dolgozni kell érte, így van, de én nem szégyellem az alakomat. Persze, mint ahogy írtam már sokszor én extrém vagyok, de max. kiegészítőkkel polgárpukkasztok! :P Sose vennék fel ilyet, de valszeg nem is járnék MM-nal :D. Már megtaláltam azt a stílust, ami nekem való és az sose a testem megmutatásából áll. Én a lábamra és a dekoltázsomra vagyok büszke. Ezeket emelem ki magamon! ;)
Zsani, szerintem ez a nő guszta... Ha nagyon megnézem akkor is guszta... És ha elolvasom onixbeata kommentjét, és visszanézek, akkor látom hájasnak a derekát. A lába abban a papucsban (főként hátulról) tök jó! Ne izgasd magad, szuper kívánatos egy ilyen forma, ilyen bőrszínnel! :-)
Hajrá!

Azt áruljátok már el, hogy kit takar MM?
Marlin Manson?!
Én igazából örülök, ha azt mondjátok, hogy a nő guszta, mert akkor nekem egész jó alakom van így szülés után nem sokkal, mindenképp jobb, mint amennyire én elégedetlenkedek magammal... :) Nekem is ilyesmi ugyanis az alkatom csak valamivel izmosabb, formásabb kiadásban. És a bőröm is ilyen fehér, csak mondjuk a hajam az nem ilyen sötét.
Zsani, nekem is a dekoltázsom a legszebb azt hiszem, bár nagyon mutogatni nem szoktam, mióta "tisztességes férjes asszony" lett belőlem :P
Jaj, én imádom Rose-t :$ :D Szerintem annyira eredeti, humoros, sugárzó, van benne önirónia (senkit ne tévesszen meg a fenti kép, sőt :D), szerintem nagyon szépségessss. Mondjuk épp emiatt elfogult is vagyok vele szemben, de ő olyan, h. szinte minden jól áll neki (hajszín, stílus...), ugyanakkor annyira megvan benne a rég(ebb)i korok (ok, évtizedek) klasszikussága. Az arcjátékáért is odavagyok. De mondom, elfogultság is van bennem, mert nekem ő nagyon szimpatikus és amúgy is nagyon szeretem a pin-up girl külsőt, számomra pedig az ővé az. :)


süti beállítások módosítása