Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés: érdekel, hogy mások mit viselnek?

2008.08.22. 17:19 - Virgogirl

Kicsit bután fogalmaztam meg a kérdést: arra vagyok igazából kíváncsi, hogy ha látsz valakin egy neked tetsző ruhadarabot, táskát, cipőt, akkor megérdeklődöd-e tőle, hogy hol vette az adott cuccot.

Én szívesen csevegek, akár vadidegenekkel, divatról, ruhákról, és abszolút nincsenek bennem gátlások, ha meg kell kérdeznem, hogy hol vette, találta azt, amit éppen visel. Az uszodában egy csaj fürdőruhája tetszett meg borzasztóan, a munkahelyemen egy másik lány táskája, és amíg a moziban a film kezdésére vártam, rákérdeztem, hogy milyen körömlakkot használ a mellettem ülő... Ezek az információk sokszor segítenek nekem - ha nem is abban, hogy pont ugyanolyat vegyek magamnak, de legalább sejtésem van, hogy hol és mit érdemes keresgélni.

Ti hogy vagytok ezzel?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr36628060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én az egyetemen szoktam leskelődni, ha szimpatikus arca van a lánynak, és látom, hogy nem zavarom, akkor megkérdem.
Jó a poszt!!
Én nem igazán szoktam kérdezősködni, de velem előfordult már, nem is egyszer, hogy odajöttek hozzám étteremben, moziban, vagy a munkám során találkoztam emberekkel, akik érdeklődtek a cipőm, táskám és a fodrászom (!!) elérhetősége felől.
Hecuba, és hogy reagálsz az ilyen kérdésekre? Elárulod (és nézed, ahogy sárgulnak az irigységtől... gondolom én, az eddig megszerzett információk alapján), vagy csak titokzatosan mosolyogsz? Más is eszembe jutott, mint válaszlehetőség, de azt inkább nem írom le.
Én általában az igazat mondom. Csak néha hazudok, ha látom, hogy az illetőnek nem biztos, hogy van pénze egy drága ruhára (ha éppen arra kérdez rá), és nem akarom, hogy fájjon a szíve. Ilyenkor azt szoktam mondani, hogy turkáltam, vagy 5 éve vettem vagy ilyesmi :-)
Ez nagyon édes tőled, komolyan :-D
Inkább körömlakkot vagy ilyen jelle dolgokat szoktam megkérdezni. . .

Hecuba nálam is elő szokott fordulni, hogy odajönnek, de nálam igaz is sokszor a turkáló, nah meg az ebay. LOL :->
Édes vagyok? :-))
Ó, tudok ám gonosz is lenni (undok, irigy kolleganőkkel pl., akiknek, ha megkérdik, mennyibe került a szandálom, kétszer annyit mondok ;-))
Az túlzás, hogy simán, de előfordult már néhányszor, soha senki nem reagált még elutasítóan, szerintem az ilyen kérdés jól esik az embereknek:-) És engem is kérdeztek meg már néhányszor, én inkább zavarba jövök ilyenkor:-)
Csak ismerőstől szoktam kérdezni, és azt is ritkán. Legtöbben úgyis mondják maguktól. Akit nem szeretek, attól akkor sem kérdezném meg, ha majd belehalok a kíváncsiságba!!!

Hecuba, tényleg figyelmes és drága vagy, hogy kegyesen füllentesz, ha a helyzet úgy kívánja! :-)
Én egy nagyon jó szabású szoknya után érdeklődtem néhány éve, mire a lány közölte, hogy ő varrta... :)
Sziasztok :-)

Hú én biztos nem mernék vadidegent leszólítani az utcán.... engem max a barátnőim szoktak rákérdezni erre-arra, ami általában mindig a turiból van. :-)
Néha előfordul hogy megkérdezek vadidegent is, ha nagyon tetszik amit látok, de eddig mindenki nagyon pozitívan vette. Szerintem a legtöbb embernek jól esik az ilyen pozitív visszajelzés, nekem is, ha engem kérdeznek :)
Én sokat gondolkodtam már rajta, hogy megmerjem-e tenni, és nem veszi-e zokon, de ezután meg fogom kérdezni. :)
Még sosem mertem, és elég ritkán látok ilyet, amúgy is...


süti beállítások módosítása