Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Katie Holmes

2008.08.14. 08:29 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Kifejezetten felüdülés Katie Holmes-t valami elegánsabb ruhában látni, még akkor is, ha nem vagyok vele tökéletesen elégedett... a cipője viszont gyönyörű.

Update: kiderült, hogy Katie maga tervezte a ruhát, a családi stylist, Jeanette Yang segítségével.

6/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr17611879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én most elégedett vagyok vele.

A cipő eszméletlen szép valóban! :)
Jól néz ki mindenesetben...habár nagyon dícsérik a cipőt nekem éppena z nem tetszik régi spártai sarura emlékeztet és azokatis utáltam valamiért na mint ez cska én vagyok:P

randi-guru.blog.hu
jó az összhatás
Nekem is bejön a cipő
Jó az összhatás, mert a ruha is meg a cipő is szörnyű.... de legalább nem farmer, ugye.... Meg nem a morci tekintet. Mikor kép, 5 éves? (csak vicceltem)
A ruha alja nem tökéletes, de egy ilyen eseményre nekem a ruha is tetszik! Nem szörnyűűűűűűűűűű Hecuba. . . :)))))))))))
Grnch, a gladiátorszandálok most nagyon menősek...
Hecuba, a fejlődést figyeld.... ;-)
Nagyon tetszik ez a mély indigókék. A cipő nekem is nagyon tetszik, a saruk kevésbé, de ez azért meglehetősen finom (finoman vagány :-) darab.
Jelentem, ha a lakkja mély indigó, akkor nagyon nagyon írigy vagyok, mert ez az a szín lányok amit igazán kerestem. (és nem gyöngyház :S)
Hmmm, próbáld felkutatni a stylistját. ;-)))
kicsit már lemonm róla, mert ez it Mo. és mindjárt vége is a nyitott orrú fazonok idénjének. :(
zsani, meglepő módon nincs vége! Nagyon sok olyan bokacsizma, cipőcske lesz ősszel - legalábbis nyugaton - amelyiknek nyitott lesz egy picit az orra. A divatlapok vastag, nem átlátszó harisnyával ajánlják őket
Igen, azok nekem - mint extrémitást kedvelőnek még be is jönnek - de én is csak vastag harisnyával tudom őket elképzelni és ősszel, meg tavasszal majd (legalábbis a mi időjárási viszonyunkhoz) és abba nem látszik ugyebár a körmöcske. :)
a fejlődés határozottan látszik, a cipő nagyon szép, a mélykék is, jó végre egy mosolygós képet látni róla, de a ruha valamiért furcsa. mintha nem lenne kivasalva. talán még a méret sem stimmel. ..nem tudom...
keresem a megfelelő szavakat, mert a ruha nem tökéletes, bár ez a 6/10-en is látszik
virgo nem lehetne h csökkented a csaj megjelenését a blogon? mert lassan ez már katie holmes blog, és szerintem ő önmagában nem túl izgi
hát ezt megkaptam :-D

Engem is zavar már, de egyszerűen annyira megdöbbentő volt az elmúlt napokban - és ez meg eléggé haladás ahhoz képest -, hogy muszáj volt bepakolni
Itt most nagyon jól néz ki Katie.A lakkja nekem is nagyon tetszik,ez most vajon fekete,vagy sötétkék?Be kéne szereznem valami ilyesmi lakkot már.OPI-nak biztos van ilyesmi.
Én is akartam már írni hogy szegény Katie kicsit szét van cincálva mostanában mindenhol. Nekem spec. tetszik hogy meg meri valósítani önmagát, annak ellenére hogy sokaknak nem tetszik.
korat

Az OPI-nál én sajnos nem találtam a kéknek ezt az árnyalatát.

Virgo drága!

Én a kezemen lévő körmeimre csak franciát és a piros árnyalatait teszem már régóta. Más egyszerűen már nem tetszik. (esetleg még bézs vagy barna). Most, hogy sötétkék volt a lábaman (ma már mélybordó lesz, sztem.) a kezemen csak körömerősítő volt. :))))))))))
Ezek szerintem nem gáz különböző szineket festeni a lábra és körömre. Az ezzel kapcsolatos "szabályokkal" nem vagyok/voltam tisztában.
Nem Lizi, nem gáz. A lényeg szerintem az, hogy egy színcsaládban legyen, ne üsse egymást (tehát pl a kézen ne legyen narancs, lábon meg pink...)
Én nekem az azonos tetszik, de ha az egyik nincs kifestve, csak színtelennel, akkor sztem az nem gond.

Jó reggelt Lizi!!!!!!!!! :))))))))
Nem "gáz", de szerintem szebb, ha egyforma. Nagyobb az összhang.
Bár nekem se mindig jön össze, nyár elején pl. beszereztem egy meggybordó lakkot, hát az valami álomszép, de a kezemen feleannyi ideig bírja, mint a lábamon, és így aztán 2 manikűrös között sajnos kénytelen vagyok magamnak lakkozni, ami hát... nem mindig sikerül tökéletesre. Akkor lemosom és inkább valami világos rózsaszínt vagy csak sima fényt teszek fel. Ennyit az összhangról :-D
igen, Hecuba, én is így vagyok vele. Plusz a lábamra bátrabban használok vad színeket, mint a kezemre
Hát ez az. A kezemen én se állhatom már a vad színeket! :) (így a sötétkék se fog felkerülni)
Nekem nagyon tetszik, mikor a manikűrös tökéletesen kilakkozza a meggybordóval a kezemet. Nagyon szexi, nagyon szép, bizonyos ruhákhoz kifejezetten jó.
Csak hát rettentő macerás folyamatosan karbantartani, és nálam ez amúgy is periodikus, mikor mire vagyok rákattanva: bordó, vagy csak fény, vagy francia. Én ezt a hármat váltogatom, már évek óta. Valahogy mindegyik olyan "klasszikus".
Visszatérve Katie ruhájára: értékelem a fejlődést, mégsem tetszik. Ő ehhez túlságosan lapos. Ez a ruha pl. a Macskanős-stílusú Halle Berryn mutatna jól... De lehet, hogy senkin...

A ruha színe viszont gyönyörű!
Mondjuk, amit látok az update-nél, úgy egész felértékelődött a szemembe a ruci. Az alját egy kicsit szűkíteni kellett volna, olyan ceruzásabbra. nekem ez az igazi gondom vele, már rájöttem időközbe! :)
juj, de most elkezdtem megint nagyon nézni és a felsejéről meg vastag fekete ragasztószalag jutott eszembe. LOL :->
Igen. Egyetértek Zsanival, ez nem egy nagy szám... Én is szeretek ruhákat tervezgetni magamnak, csak nincs aki szépen megvalósítsa... :-(
Állítólag Katie a második babáját várja! Szerintetek igaz lehet a hír?
kilenc hónap max, és megtudjuk. szerintem egyébként nem igaz


süti beállítások módosítása