Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A nap műtárgya: szigorú, de szexi

2008.08.12. 10:58 - Virgogirl

Címkék: ősz cipő nap műtárgya

Tűsarkú Kurt Geiger oxford - az őszi szezon egyik legnagyobb slágerének ígérik. Én egyetlen dolog miatt mondanék rá nemet: képtelen lennék egy óránál többet ilyen magas sarkakon létezni... Viszont nadrgákosztümhöz, vagy szűk cigarettaszoknyához - pl. vastag harisnyával és zsabós vagy csipkeblúzzal - nagyon csinos lehet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr69612032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem ez most kivételesen tetszik, pedig az ilyen stílusú cipők nem szoktak. Főleg a sarokrésze, mert az orra azért kissé ortopéd benyomást kelt.
És Virgo, hidd el, egy ilyenben te is tudnál órákat is állni. Ezek a cipők nagyon kényelmesek, össze se lehet őket hasonlítani egy 10ezres magassarkúval. Szerintem.
nagyon szép, de én még egy órát sem bírnék ki benne, csak ülve :-(
továbbra is irigyelem azokat a nőket, akik tudnak járni ekkora sarkakon, hogyan?
meglepő módon nem annyira drága ez se, 100 dollár körül van
Hol lehet beszerezni?
szerintem kurt geigner internetes oldalán meg lehet rendelni, nem néztem, hogy szállítanak-e magyarországra
www.kurtgeiger.com/

természetesen az előző hozzászólásban rosszul írtam a nevét, elnézést
Köszi! Közben én is megtaláltam. Baromi jó cipők vannak.

Egyébként nem szállítanak Mo-ra, de cipőt nem is rendelnék interneten. Mást se nagyon mondjuk. Csak Angliában van üzletük, de mentem én már el messzebbre is egy cipőért :-DDDD
ez vicces, mert önmagában nagyon nem tetszik, de ha elképzelem egy passzentos ruhával, máris tetszik...:)
Igen, tényleg mellé kell képzelni a körítést, mert önmagában kicsit olyan, mint egy sztk-s ortopéd cipő. (eltekintve persze a magas saroktól)
Nekem a Virgo által leírt szűk ceruzaszoknya és zsabós blúz összeállítás ragadta meg a fantáziámat!
Köszi Virgo!

ma nagyon a kedvemre tettél, ugyanis az oxford az egyik kedvencem. Van belőle több is nékem. :))))))) és egyébként ezek tényleg kényelmesek magasban is, mert tartják a lábat.

Kurt Geigerről annyit, hogy érdemes tőle vásárolni, főleg ha Londonba is elvisz érte az utad Hecuba. (nekem van tőle egy szandálom és isteni és már 2 éve megvan és magas is, csak karcsúsított egybetalpú.)
Megfontolom ezt a dolgot. Bevallom, nem hallottam még róluk, én alapból más tervezőket kedvelek, amik jóval drágábbak, és hát én se vagyok a pénzem ellensége ;-) Plusz nem árt néha egy kis stílus-frissítés.
És amúgy is érik már egy külföldi bevásárlótúra, mert be kell szerezni az őszi cuccokat.
hecuba, kevesebb információt, mert így is olyan sárga vagyok az irigységtől, mint egy kiscsirke :-DDD
én az ilyen cipőktől vhogy idegenkedem, ez sem tetszik.
Bocsi, Virgo. Bár a kiscsirkék aranyosak!
Nem tudhatod, de nekem a táskák és a cipők a gyengéim. (no meg a szoknyák, blúzok, ékszerek, arckrémek, körömlakkok, szemhéjfestékek.... :-DDD
Jólvanna. Bocsi.
értjük mi, de azt el kell mondjam, hogy szerintem nem szabad egy kissé olcsóbb tervező műveit se leírni. :)))))))) Nem mindenki lesz olyan befutott, még ha extra jó cipőket csinál is, mint egy nagy divatház vezető tervezője, mert azok már évtizedekkel meg évszázadokkal ezelőtt beírták magukat a divat történetébe és csak a divattervező változik az élükön.

Nekem is van jópár nagyobb tervezőtől cipőm, erre a csajok is tanúk, akik nagyon a szívemhez nőttek és megosztottam már velük néhány kedves szerzeményemet.
Én is elsősorban kiegészítők megszállottja vagyok, (persze jöhetnek a ruhadarabok is azért) bár nekem a pénztárcám csak az ebayről engedi a nagyobb tervezők alkotásainak beszerzését. Nagyon sok tervező nem is ismert itt nálunk, de még a környező országokba se mindenhol. Nekem most nagy kedvencem Corto Moltedo. Nagyon kevesen hallottak szerintem még róla, nagyon kevés helyen szerezhető be és valójában igen drága is. (Bottega Veneta család sarja, csak a Bottega-t már eladta az ífjú úr és saját nevével maradt versenyben a divatpiacon). A japán tervezők is nemkevésbé szédületesek és stb stb. . . Én az az ember vagyok aki a felkapott nevek mellett az új tervezők műveivel is szívesen ismerkedek, mert kevésbé találkozok velük az utcán és nagyon gyakran felkeltik az érdeklődésemet. Utánuk járok (rákeresek neten az életútjukra, alkotásaikra), ha ebay-en felfedezek valami újat stb. stb.

Hecuba

csak bíztatni tudlak, hogyha pénztárcád engedi, akkor ne csak a nagyokat támogasd! :))))))))))
Jah, még valami, azért Kurt Geiger se a full olcsó kategória, mert nem 100$ körül mozognak ám a cipői hanem 100 font!!!!!!!!!! és bőr az egész cipő persze (talpa is), ami ugyebár az első szinte amiről egy minőségi cipő megismerszik! :)
KG az olcsóbb kategórája és a Kurt Geiger a drágább azok már 200 font körül is lehetnek. Az enyém Kurt Geiger-es, de tényleg nem győzöm hangsúlyozni, hogy nagyon jó vétel volt anno. :)
igen, elontottam az árát. Hibát hibára halmozok, úghogy inkább visszavonulok
Jó reggelt Virgo drága!

Ne viccelj, csak az hibázik akinek munka folyik a keze alatt! :)))))))) és imádunk! :)
Szia Zsani!
Teljesen egyetértek a hosszú postoddal. Nem arra hajtok én se, hogy minél drágább legyen valami, vagy minél "nagyobb név" (az csak azért fontos, mert a név ált. garancia a minőségre, kényelemre, stb), ezért is lelkesedtem fel KG-n, mert van pár cipő a honlapján, ami nagyon-nagyon bejön, és az ára se csillagászati.
Csak örök problémám, és itt vagyok meglőve, hogy itthon egészen egyszerűen nincs hozzáférési lehetőség.
Én e-bay-ről nem szívesen vásárolok, sőt, úgy általában a neten nem szeretek vásárolni. Nekem a vásárláshoz hozzátartozik az is, hogy odamegyek, felpróbálom (ez a legfontosabb!!), szépen becsomagolják, stb.
Mindenesetre azért is kedvelem az ilyen blogokat, mert itt megismerkedhetek számomra még új dolgokkal.
Hát igen, az sajnos tényleg egy más feeling, amikor felpróbálod, csak én nagyon szeretem az igényeset, meg amit itthon nem lehet kapni és azt csak így tudom megoldani. Amit tudok előtte megnézek üzletbe. (Bizánc, La Boutique). Szerencsére már nagyon képbe vagyok a méretbe, meg mindent le is méretezek mielőtt megveszem ebay-en. :) Nekem is mindig vannak örök álmok, de nagyon sok dolgot nagyon jó áron beszereztem ebay-en és nem bántam meg. :)

Kurt Geiger csak angoloknál lakozik sajnos, de végülis oda meg nem árt kinézni bevásárlásra. :))))))))) Paul & Joe-t, Pringle-t, Vivienne Westwood-ot még nagyon tudom ott ajánlani
Én még lemérve is félnék netről rendelni, mert egy-egy tervezőtől/márkától -fazontól függően- se mindig ugyanaz a méret jó.
Bátor vagy, meg kell hagyni!!! De ügyesen csinálod, mert így tényleg hozzájuthatsz olyasmihez, amihez máshogy nem. És attól nem félsz, hogy ebay-en hamisítványt sóznak rád? Híres designerek cuccai pl. hogy kerülnek oda?
A méretezést ne úgy értsd, hogy 36-os vagy ilyesmi (bár jól tudom az amerikai méretemet cipőből és pl. a chanelnél az 5-s a tökéletes, míg az összes többinél inkább a nagyobb.

Mindenki a hamisítástól aggódik, de ha valaki itthon (és a neten is nézi) ezeket a darabokat az üzletbe, akkor tudja mit is kell nézni. Vannak márkák amiket nem is hamisítanak, mert annyira nincsenek felkapva. Ami ki van ennek téve az az LV (de ott elég precízen kell róla plusz fotókat kérni, bár táskát még nem vettem, de cipőm és sálam, ékszerem már van tőlük), dior (abból viszont a hamisítvány full gagyin néz ki pl. cipőbe, táskába meg én vintage darabbal rendelkezem és az elég biztos, hogy a 80-as évek eléjéről származik, gucci (annál is nagyon könnyen le lehet szűrni szerintem (nincs belülre írva, hogy gucci, gucci, gucci a bélésébe (általában minőségi vászon a belseje és semmiképpen nem feliratozott, meg azért ami össze van rakva, azért azt látod), chanel (szintén elég gagyik amik nem eredetiek.). Az ebay eleve használ egy szűrőt és a hamisítványokat, ha nincs feltüntetve róla, hogy nem eredeti, akkor igyedszik letiltani.

Miért ne kerülhetne fel designer dolog az ebayre? Nagyon sok külföldi megunja (japánokat ide kell sorolni), méretre mégse lett jó, kereskedő, antikos árul ebayen.

Én főleg az amerikairól vásárolok. Ott nem olyan egy leárazás, mint nálunk (itt az LV-t ugyebár ne említsük). Ott a Blumarine, Anna Sui, Gucci stb valóban kiárusítja a cuccait, az olyan darabokról nem is beszélve, amiket csak a kirakatba vagy a kifutóra használtak. . . Más világ az, mint kishazánk.
Akkor szerintem rendelj valami nem méretfüggőt, táskát, pénztárcát, bizsut.

Én úgy tapasztaltam, hogy ált eredetiek a cuccok (és nem úgy, mint a hazai oldalakon), de érdemes megnézni a visszajelzéseket, meg tisztában lenni a kollekciókkal, meg a rendes "márkaüzletes" árakkal. De ehhez zsani biztosan jobban ért
Köszönöm, köszönöm Virgo! :)

A visszajelzés valóban nagyon fontos, de tényleg nem olyan, mint egy hazai aukciós oldal, össze se lehet hasonlítani. Kell hozzá bátorság, de aki mer az nyer. Ha valaki kételkedik az eredetiségbe én vállalom és szívesen segítek, de komolyan! :)
Igazából nem akarok rászokni a netes rendelésre. Szerencsére úgy alakul, hogy évente 4-5 alkalommal van alkalmam külföldi tájakon vásárolni (ált. Anglia, Olaszo., Dubai -- részben a férjem munkája miatt is), és még párszor Bécsbe is átmegyünk. Ezeken a portyákon ált. mindent meg tudok nézni/venni, amit akarok.
De időnként szívesen nézelődnék "csak úgy", konkrét vásárlási szándék nélkül, pl. most szívesen bemennék egy KG-üzletbe -- hát ez a rossz, hogy itthon ezt nem tehetem meg.
Akkor én nem is akarlak rábeszélni! :))))))))

Engem igazságszerint mindig hajt valami újdonság. Mostanában a japán designerek és petro zillia (ő meg csak amerikába van, tudtommal.) meg persze a jó pénzért való szinte egyedi cuccok beszerzése. :)))))))))
Amúgy megkérdezhetem, hogy milyen tervezőkért vagy oda? (csak a kíváncsiság kedvéért):)
Főleg Jimmy Choo, de van 1-2 Manolo, Stuart Weitzman, Prada, Louis Vuitton (tőle pár táska is).
Van egy Diorom is, de azt kicsit már megbántam. Illetve időnként nagyon tetszik pár Ferragamo modell, de abból még nincs egy se.
Viszont ruhám nincs ennyi :-)
mi a baj a dior-ral? mert mondhatni, hogy nekem az egyik legjobb vételem volt egy dior cipő. (most mondjuk sikerült 2 papucs is tőle, (ebayen), már alig várom, hogy megérkezzen, hogy mág azért 1-2-szer fel tudjam húzni nyáron.)

Ferragamo nagyon tartja a klasszikus vonalat, amit nagyon csípek, nekem sincs tőle mondjuk még semmim.
Sajnos prada cipő már 2 is feltörte a lábamat, ami a többi designer cuccomról nem mondható el.

Nálam a chanel az igazi favorite. :) (de nekem is főleg cipőm és táskám van sok designer darabból. Manolom még nincsen, mert kevés ami hétköznapi viseletre is megfogna, én meg alkalmakra nem járok annyit.)
Diorral a színe a baj: rózsaszín. Nagyon durva rózsaszín. Pink, mondhatni. Ez még önmagában nem lenne baj, de valahogy egyszerűen nem tudom kihasználni.

Ferragamo-t néha kicsit öregesnek érzem, talán pont a klasszikus vonal erőltetése (na jó: tartása) miatt.

Magas sarok: én nagyon szeretem a magas (tű)sarkat. Szinte mindig, mindenből igyekszem azt választani, mondjuk ez ilyen tervezőknél nem nehéz, mert ők is főleg ezt preferálják.
Szerencsére a férjem magas, így mellé felvehetem. És simán fel is veszem, hétköznapra is.

A ruha más kérdés, ott nem vagyok ennyire designerhű, illetve én is inkább a cipő-táska vonalra erősítek rá. Van pár drága darabom (Escada, Armani, V.Westwood, Chanel, stb), de ezek csak 1-1 darab. Hétköznapra ezek sokszor nem is valók, mivel többnyire (fél)alkalmi ruhák. Amiből több van, az a középkategória: Boss, Hilfiger, Guess.
(Különben ezeknél az utóbbiaknál van az a max. ár-érték arány, ami még éppen megéri, mert semmilyen desiger ruha nem ér több százezret. De hát sznob vagyok, istenem... :-DD
Nekem sajna ezek a középkategóriák erősen magasabb kategóriát képviselnek (boltban, teljes áron biztosan).
Áhhá, értem már. A rózsaszínnel én is bajba lennék. Az én darabom nem az a kategória. :)

Fúúúúúúúúú, sárga lettem az irigységtől brrrrrrrrrrr. . . Van chanel ruhád? (nekem csak kiegészítőm van tőle (ékszerek, cipők, hajavalók, vintage táska), de annyira szeretnék egy szép tweed dolgot tőle (nálam ő az igazán nagy kedvenc. :))

Igen a Boss, Hilfiger, RL, Paul Smith csinál még viszonylag elfogadható árakat. Westwoodot viszont nagyon csípem, mert van tőle egy csodás kardigánom, amit még nagymama koromra is fel tudok majd venni. :)

Manolonál nem a magas sarokkal van gondom, hanem egyéb más alkalmi jelleggekkel.
Lizi, nekem is :-) De dolgozom azon, hogy változzon a helyzet...

És Hecuba, a jelek szerint már minimum ketten vagyunk kiscsirkék.
Csajok, Boltba nekem is! :) (sznob vagyok biztos, de boltba, ha lenne rá pénzem, akkor se adnék érte ki annyit - szerintem még akkor is ebayeznék! :D)
Virgo: én is azon fogok dolgozni... most sok pénzbe fog kerülni, de aztán remélhetőleg megtérül. Minden nem jön magától (pláne nem egy pénzes pasitól nem, az nem én vagyok ;-)).
Jajjjj, ne legyetek már sárgák!!
Én meg azt irigylem, hogy te, Virgo, ilyen szuperjó blogot szerkesztesz, minden nap várom az új bejegyzéseket, mint a mannát (bennem nincs semmi kreativitás, de tényleg semmi), vagy te, Zsani ilyen bátor vagy és ötletes a vásárlásban (Mikor nekem kevesebb pénzem volt, inkább lemondtam az álom-cuccokról, mert nagyon beszari vagyok, és lusta is, hogy utánajárjak dolgoknak).
Ezenkívül narancsbőröm van és minimum 4-5 kiló feleslegem, ráadásul a legrosszabb helyeken, tág pórusú az arcbőröm és a hajam is lassabban nő, mint szeretném. :-)

Tudom, hogy nem úgy "rosszból" vagytok irigyek, de hadd meséljem el, hogy bár én is viszonylag jól keresek, kizárólag a férjem miatt engedhetek meg magamnak efféle dolgokat. (korábban az említett középkategória volt az abszolút csúcs --ami még szintén nem rossz, sőt.), na és ő hát, eléggé kontroll alatt tartja, mit veszek meg vagy fel. De szerencsére többnyire egyezik az ízlésünk. :-D

Magamat sajnáltató körmondataimat befejeztem, és elköszönök egy pár órára :-))
narancsbőr, pórusok, felesleg - kinek nimcs? Erre ne "vágj fel"! :-)
Én sem vagyok úgy irigy, én tuti Virgo sem. ;-) A lényeg, hogy értékeled, amit kapsz az élettől most, mert ismered az másik oldalt is. Én most ezen vagyok, de nem panaszkodom, mert boldog vagyok és szeptembertől új útra lépek az önmegvalósitás felé. ;-)
Virgonak ebbe igaza van! Ez mindannyiunknak lehet gondja, de értjük értjük és megértjük mi!!!!!!!! :)
Lányok?

csak nem valami vállalkozásbe kezdtek? :)))))))
Nem, tanulni fogok újra...
Áhhá, azt én is tervezem és divattal kapcsolatosan! ;)
Azt hiszem jó stylist lenne belőled ;-)
Komolyan mondjátok? :) és Ráááám? :D
nem, a nénikémre gondoltam ;-) hát persze, hogy Rád!!!
szerintem vágj bele, sosem késő, lényeg, hogy azt csinálhassa az ember, amit igazán szeretne... nem mindenkinek adatik meg
:) nagyon aranyosak vagytok! igazán tényleg szeretnék valami művészeti dologba belevágni, már régóta, csak pl. a stylistnál felmerül bennem, mint ahogy kishazánkba elég sok helyen ez van: a protekció, kinek van szüksége itthon jó stylistra stb?
zsani, nekem szükségem lenne egy stylistra, úgyis egy csomó mindenben egyezik az ízlésünk :-)
mire elvégzed, fogok valami gazdag pasit, hogy legyen, aki finanszírozza :D

igazából csak annyit akartam mondani, hogy vágj bele, és sok sikert :-)
Viszont a miénk azért nem olyan közeli... Az enyém lehetne Virgo. Mit szóltok?

Addig megígérem, hogy híres emberré küzdöm fel magam, hogy minél több felületen látszódjék munkája gyümölcse! ;-)
Ja, a posthoz, már tegnap végignéztem a belinkelt oldalon a cipőket és oda-meg-vissza vagyok tőlük. Komoly terveket szövögetek szeptemberre, és az angliai rokonok sem menekülnek... asszem! ;-)
Ezt is meg is dumcsiztuk Strange! :))))))))))

Scala és az angol rokonok. Írigy Zsani íriiiiiiiiígy!!!!!! :))))))))))))))))
Ja mindig is igazságtalannak éreztem az élettől, hogy nekem nincsenek rokonaim szanaszét a világban... :-D
Nekem 'csak' Angliában + férjem legjobb barátja per pill. Cambridgben... :-D
Lehet, hogy ő lesz az áldozat... :-DDD
Ahogy írtam én azért amivel még mindenképpen megkörnyékezném a cambridge barátot az a pringe(of scotland), aquascitum london és a paul & joe (persze a kurt geigeren felül). Jaj, én is vágyom Angliába, noh! :D
Húúú, Zsani, szerintem ennyi feladattól összeroppanna szegényke! De felveszem a felsoroltakat a listára! ;-)


süti beállítások módosítása