Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Dior vs Oriflame

2008.07.24. 10:29 - Virgogirl

Címkék: teszt luxus olcsó termék smink ajánlat készpénz vagy kártya szempilla

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben:  Dior Diorshow Unlimited szempillaspirál és Oriflame Lash Extreme szempillaspirál 

 

Oriflame

Dior

Ígéretek

Hosszabb és dúsabb szempillákat eresményez, egyetlen mozdulattal.

Hosszabbít, dúsít, göndörít, ráadásul tartós (bár nem vízálló).

Összetevők

Természetes akácgyanta és nagy hatékonyságú viasz.

Speciális polimerek és gyanta, amitől lágy, rugalmas és természetes marad a szempilla.

Csomagolás

Kicsit szögletes, lilás tubus, ezüst felirattal.

 A fekete és a sötétkék között ingadozó tubus, ezüst kupakkal és felirattal.

 Külső

Fura szag, egyenes, ritkás szálú kefe.

 Édeskés szag, asszimetrikus kefe dús szőröcskékkel.

Tapasztalatok

Dúsít, az igaz. De elképesztően csomósodik, borzasztó lassan szárad meg (éljenek a póklábak a szem alatt), és az én érzékeny, kontaktlencsés szemem viszketett tőle. Ráadásul annyira merevek lettek a pilláim, hogy attól féltem, eltörnek.

Dús, hosszú, lágy, rugalmas, csábító... csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Mintha semmit nem viselnék, pillanatok alatt megszáradt, és a szemem is jól bírta.

Ár

1599 Ft

4000 Ft körül

Pontszám

6/10

10/10

Szempillaspirál-freak vagyok, és folyton hangoztattam, hogy az olcsóbb is megteszi, de ha életem további részében egyetlen pillaspirált használhatnék, valószínűleg a Diort választanám (remélem, ez nem történik meg, mert akkor mi lesz a többi kedvencemmel...)

És akkor a bónusz:

Az "első" szemem az Oriflame, a "második" a Dior.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr47583013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Még egy testrész! Jupiiiiiiii :)
De hogy a lényegre térjek nekem most épp Manhattanem van (hirtelen döntés és kiadásvisszafogás eredménye), de nekem nagyon bejön, jobban mint a régi MaxFactorom.
a végén még összeraktok :-D

Ja, bocs a karikákért meg a túlságos fénylésért, nem vagyok profi fotós. Sőt, semmilyen se vagyok.
Mindegy több testrész lehet, hogy nem is kell, mert a szem a lélek tükre.
Huh, ezt mire véljem? Ennyi elég is volt belőlem...
Így van és hiába érzékeny, de számomra szép a szemed. (kicsit nyalis így leírva, sorry ;) )

Nemhiába a Dior az Dior. Nekem az estee Íauder a kedvencem meg van a részemről már tobbször dícsért yves rochernek egy szempillaspirálja, ami szerintem fantasztikus és 2E körül mozog (bár én törzsvásárlóként mindig leértékelve veszem, úgyhogy ez nem 100% ;) )

Nekem a kozmetikai szempillafestést nem bírja a szemem. :'(
Az yves rochert nagyon szeretem, és természetesen nekem is van még jó néhány kedvencem, de ez most a legújabb, legkedvesebb. Meg - bármennyire meglepő :-D - nem mindig tudok soksok pénzt kiadni kozmetikumra... legalábbis nem annyit, amennyit szeretnék.
Jah, azt elfelejtettem írni, hogy nagyon nagy mértékben látványos, hogy a Dior (a győztes) természetes hatású! :)
Virgo Drága!

Ez nem meglepő, sajnos én se, . .

Azóta se találok olyan sötétkék körömlakkot se, képzeld. Az olcsóbból megszűnt. A végén dior lesz, mert nekik van most egy vernis poison blue lakkja és pont az a szín amire vágynék. . . Gondolom egy kisebb vagyonért. (még meg se mertem nézni. :( )
Nagyon szeretem ez a rovatot, a mai bónusztól pedig ELOlVADTAM!

Extra szimpi irgo tekintete, a pillák pedig tényleg természetesebben szépek! :-)

Ha már összehasonlítás: hajbalzsamból tök jó amit Aldiban vettem! :-)

Zsani, Kallost nem próbálod meg körömlakk téren, nekik szerintem van mindeféle színük, és nem rossz minőség!
www.opihungary.hu/Kollekciok/india-kollekcio.asp

Nézd csak!

A Yoga-ta Get this Blue! árnyalat.

Direkt felhívtam neked, személyesen, egyedi vásárlóként is lehet náluk vásárolni. 1200 Ft
Mert Te egy igazi tündér vagy! :-)
Juj, ez tényleg olyan. . . Jupp! 1200 Ft nem is olyan vészes. Tényleg egy tündér vagy. . . Köszönöm szépen. Ez ugye tényleg nem gyöngyházas, ahogy látom is. . . ?

Aldiba vettél hajbalzsamot? Komolyan? Nah kipróbálom majd, Én meg ilyen ráncosodás megelőzőt a mellkasra és az is tök jóóóóó! Igazán anyunak vettük, de szoktam lopni belőle. (nem mintha olyan ráncos lennék ott, de kell a megelőzés és fincsi citrusos illata van) :)
Gingko-s balzsam, a zöld! Még két fajta van... ;-)
A mellkas izé is Aldis?! Érdekes! Mondjuk én krémben a híres-nevezetes kontakt ekcémám óta nagyon elővigyázatos vagyok...
Juj, Kontakt ekcéma brrrrrrrrrrrrr. Nagyon rosszul hangzik. :((((((

OMBIA A márka azthiszem az ALDI-ba.
Jézusom, zajlanak itt is az események. Én csak leugrottam 15 percre egy kávéra, erre elájul a kolléganőm, mentőt hivtam, asszisztáltam, még mindig remegnek a végtagjaim...

Virgo persze, hogy nem elég belőled ennyi, csak arra céloztam, hogy a két szép szemed sokat megmutat belőled. :)
Jaj, nagyon köszi Virgo ezt az OPI rendeléses oldalkát. Azthiszem a Russian kollekcióból is be fog játszani 1-2. Azok kozött még van kedvemrevaló! :)))))))))))))
Lizi,
szörnyű! Már jobban van, ugye? De nem vitték el a mentők, vagy igen? Kiderült, mitől lehetett?
Nem muszáj válaszolnod, itt csak én vagyok rákattanva a testi dolgok biológiai oldalára (műtétek)... :-D

Jobbulást!
Egyébként nem közvetlen kolléganő, sokan vagyunk itten. Mi csak lementünk kávézni, nagy csatt, elterült a földön. Én távol tartottam magam az eseményektől, hogy kapjon levegőt, egyebek. Megpihent, lefektették, telt az idő, már csak néhányan voltunk, de még mindig rosszul volt, ezért úgy döntöttünk hivjunk segitséget. Megjött a mentő ninózva, 4 személyzettel... Kedvesen elbeszélgetett vele a doktornő és végül bevitték a kocsiba, hogy megvizsgálják az esés miatt. Mi ekkor jöttünk vissza (a kolléganője vele maradt). Az pontos okokat persze nem tudom...
Értem, perzse. Én két hete éltem át valami hasonlót az uszoda öltözőjében... Írtam erről a blogomban, de mára elég neked egy ilyen élmény, szerintem!
Olvastam, szeretem a Te blogodat is, ám!!! ;)
Nem tudtam, mindig azt hiszem, csak annyian látják, akik kommentelnek is!
Köszi. :-)
Uh, csak 4000 a Dior spirál? Én azt hittem valami horribilis összeg, 20 körül, vagy ilyesmi. Nemsokára elfogy a zöld Maybelline-m (egyébként SZAR, most már kicsit beszáradt és nem folyik szanaszét a szememen, úgyhogy használhatóbb), akkor tuti ilyet veszek! Régebben oriflameztem, inkább csak magamnak meg a családnak, de dekorkozmetikum területén nem igazán győztek meg. Avonoztam is de azt csak addig amíg az első rendelést szépen vissza nem küldtem úgy ahogy volt. Használhatatlan minőség volt.
20000-ért szempillaspirál? Mit tudhat az? :-DDDD

A zöld maybelline tényleg vacak, nekem is volt, nagyon keveset hasznltam.

Zöld maybelline a minősíthetetlen kategória nálam.
A maybelline-nel nekem még nem volt jó tapasztalatom... a spirál volt az utolsó. Ehhez képest majdnem annyi volt mint a Dior... :-X
Az OPI Yoga-ta get this blue-ja gyöngyházas, de nem vészesen, szerintem nagyon szép. És hát van még egy-két fincsi darab ott, hihetetlen nagy a színválaszték.
Pillából Lancome Hypnose?
ddevil, az nem gyöngyház? mert csak olyan érdekli Zsanit! :))))))))
mondomhogy gyongyhazas :), de nagyon apro csillamos, igazabol inkabb csak nagyon fenyesnek latszik. A russian navy-ra nem emlekszem. De van tobbfele kek, szet kell nezni ott :). Teljesen masok a lakkok eloben, mint a weben.
Okay! :) Köszi! Félrertettem. A lancome-ra is asszociátam. :) Az egyébként nagyon jó szempillaspirálba. olyanom is volt.
Na, majd én is jól megnézem magamnak...
nekem most Bourjois Volume Clubbing van (ultra black), és nagyon jó! hatásos, nagy pillákat csinál, jó minőségű, és nem is drága, 2500 Ft.


süti beállítások módosítása