Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Jessica Simpson új illata - Fancy

2008.07.13. 14:56 - Virgogirl

Címkék: híresség parfüm jön

Új celebparfüm a láthatáron - mintha még nem lenne elég -, az amerikaiak kedvenc "szomszédlányától", Jessica Simpsontól. Bár a butácska arccal (amiről nem tehet...) rendelkező Simpson kozmetikum-kollekciója, a Dessert Treats csoki, karamell és vanília illatokban tobzódik, a Fancyre a gardénia lesz a legjellemzőbb. Augusztusban kerül a boltokba.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr24566100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tudom, hogy én dilis vagyok, de szerintem már ilyen is maradok. :D A parfümöket üveg és szín alapján ítélem meg előzör és ez az amit meg se szagolok, mert számomra (hangsúlyozom számomra) biztos nem jó illatot tartalmaz.:)))))))))))
Teljesen igazad van - nagyon kevés olyan dolog van, ami alapján egy parfümöt meg lehet ítélni. A csomagolás ilyen. És a Fancí csomagolás alapján nekem ez egy bugyuta, egyszerű és egyáltalán nem kifinomult illatnak ígérkezik.
Mondjuk nem is vártam sokat a hölgyeménytől! :)
legyünk megértőek és pozitívak, sokan szeretik.
Nem tehet a butácska arcról?!?!
De igen!!!!

Amúgy, amíg nem volt ennyire hmm. meghízva, a feje (is) jobb volt. Így kikerekedett... És egyáltalán nem szimpi már...

Az illat: nem si tűnik olyan visszataszítónk: nálam egy próbát megér, csak kíváncsiságból... mert illattal most kb. egy évig nem kell foglalkoznom, ugye...
Szerinted mindenki meg van hízva - a küffődi lapok meg azzal vannak tele, hogy fú, de lefogyott.
elég ízléstelen a csomagolása

Scala, tényleg, nálad milyen az ideális testalkat, mert a csontvázakat is kritizálod, de azokat is, akik nem azok, de a kövértől is messze vannak...
Szerintem nem ízléstelen, csak béna, olyan gyerekes...
Akkor lehet, hogy régi képet láttam, de ott röfi volt...

Ideális testalkat: hm... Mondjuk pl. a csúcsformájában levő Halle Berry, vagy akár még JLo is korábban. amikor extra sexyn vonaglott a tengerparton, vagy pl. Bódy Szilvi, amikor nem a telt, inkább a sovány formáját hozza... Most vonatkoztassatok el attól, hogy bírjátok-e a fejüket...
J. Simpsonnak sem volt rossz alakja egy időben, csak aztán elengedte magát...

Én a nőies, de törékeny hatású, elegánsan sovány nőket szeretem...
az üveg: tinis... nem olyan rossz ez... legalábbis nekem... :-)
Hát szerintem Bódy Szilvi nem éppen törékeny sovány nő.Nem arányos a teste,pipaszár lábai vannak,és a felső teste ,csípője,ehhez képest széles(nem csak a mellei miatt).
De most nem róla van szó:)
A parfüm engem sem izgat egyáltalán,valahogy nem rajongok a sztár parfümökért,kevés sikerül különlegesre.
Most komolyan...annyi köze van általában egy 'sztárnak' a parfümhöz, hogy a nevét adja, és esetleg (jelzem, nagyon ritkán) megszagolja. Ugyanolyan Orrok dolgoznak rajta, mint egy nem 'sztár' parfümön. Ez jobban eladható, vélik, mert aki rajong érte az alapból megveszi... :(
A sztárok nem 'ilyen' futtottak még parfümöt használnak. Sajátot csináltatnak, amit csak ők viselnek. :(
Egyébként naná, hogy majd egy drogériában megszaglászom, és majd akkor elválik, hogy tetszik-e. :)
Egyébként igen, Janettaylor-nak igaza van, kiabálnia kell az üvegnek, hogy arra érdemesnek tartsam, hogy megszaglásszam :)
Kiszfóka, okos vagy és tájékozott. Ált azonban valamennyire igyekszik beleszólni az illető, hogy az illat tetszik-e neki vagy sem (olyan 3-4 közül választhatnak, ha jól tudom); meg persze a kialakított imidzshez is illeszkednie kell az üvegnek is meg az illatnak is.
Ennek a nőnek olyan feje van...olyan beszívott
Virgogirl: köszönöm a fényezést. ;) Ebben az imidzs témába való illeszkedésben nagyon igazad van. Britney is vaniliás illatot dobott piacra. (bár megjegyzem, a vanilia illatát a legkönnyebb előállítani és a legolcsóbb)
Koimbra: sajnos a fejéről az ember általában nem tehet...na jó, manapság már a plasztika 'csodákra' képes.
Ide mindig jöhetsz, ha egy kis önbizalom-erősítésre van szükséged ;-) Vagy dobj egy e-mailt...

Közben ott vannak JLo parfümjei, amelyek mind egy kicsit fúszeresebbek és dögösebbek.



süti beállítások módosítása