Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Egy modell halála - meddig mehet el a média?

2008.07.01. 12:44 - Virgogirl

Címkék: internet modell

Ruslana Korshunova kazah származású modell haláláról, öngyilkosságáról már többen is írtak: levetette magát egy New York-i ház kilencedik emeletéről. A hír önmagában is szörnyű és tragikus, hiszen a gyönyörű lány mindössze húsz éves volt... Érthetetlen az egész.

Az viszont még érthetetlenebb, hogy az egyik amerikai tévécsatorna miért mutatja több percen keresztül, nagyon jól láthatóan a halott modell arcát. Nem értem, miért nem lehet neki megadni a tiszteletet, legalább így, a halála után...

Először azon gondolkoztam, hogy megmutatom a videót, de aztán meggondoltam magam - érthető okokból. Aki szeretné, itt megnézheti.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr67547813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nyugodjon békében... Nem értem ezt a hírműsort, azért figyelmeztethettek volna vagy valami, itthon azért szokás bemondani, hogy a "nyugalom megzavarására alkalmas" satöbbi. Én saját döntésemből kattintottam rá, írtad, hogy mire lehet számítani, de mi van, ha valaki csak úgy nézte a híreket? Ezt azért nem kéne, igazából még figyelmeztetéssel se... Nem ezt érdemli szegény lány.
Ez eszembe se jutott, de most, hogy írtad, elgondolkoztam rajta: talán pont az a morbid voyerizmus van ebben a hírben, mint amikor az emberek megállnak és bámulják a baleseteket, meg szörnyülködnek. Engem (annak ellenére, hogy nagyon morbid embernek tartom magam), ez borzasztóan undorít. Mint ahogy ez a felvétel is. Egyébként meg, talán az USÁ-ban már sokkal edzettebbek a népek.
Még nem néztem meg a videót, most csak annyit, hogy iszonyú érzelemi sivárság uralkodhat a divatvilágban az USA-ban (és talán máshol is...). Szekembereket a gyönyörű lányok mellé, fizessenek nekik terápiát az ügynökségek!

A világ különbözű részeiből jönnek, nagyon sokféle környezetből, szipolyozzák őket, szerintem testileg és lelkileg (láttam egy filmet bizonyos partykról, ahol meg kellett jelenniük, üzletemberek fizettek... hm. francia krimi volt... Hm. Nem részletezem, ott is öngyilkos lett egy lány, aztán kiderült, hogy csak meghallott valamit amit nem kellett volna, egy üzleti légyotton... na jó, nem is mondom tovább).

Jó lenne odfigyelni már egy kicsit! Jóérzés, tudatosság, különben leomlik a nagy mítosz, és senki nem ad egy kanyi vasat sem a cuccokért, mert ezt sugallja magáról az ipar... :-(
Megnéztem: annak az országnak, ahol így beszélnek egy másik emberről, befellegzett.
Láttátok ezeket az arcokat, akik "elemeztek"? A hanghordozást, a vehemenciát?

Oh, my Dear!!!

Szerintem nem is az volt a legdurvább, hogy mutatták, engem inkább a "stúdióbeszélgetés" borított ki!!! Nagyon. :-(
bírom a morbid dolgokat, de azért tényleg nem kéne mutogatni a fejét....:S
amúyg sajnálom, nagyon szép lány volt, mikor megnéztem a képeit, az a hosszú a haja egyenesen elbűvölt, csodásan nézett ki.
Nagyon sajnálom. :( Rögtön eszembe jutott a Nina Ricci parfüm plakátja, én csak onnan ismerem.
Engem is inkább a studióbeszélgetés borított ki, én - mikor írtad Virgo, hogy mutatják az arcát- , ennél sokkolóbbra számítottam. Hála az égnek, hogy ennél többet nem tudtak mutatni...
én csak most olvastam az ELLE_ben ezt a cikket szegény lányról...borzasztó, meddig jutnak el az emberek a depresszióval...nem is tudtam, hogy ő van a Nina Ricci parfüm plakátján, de mostmár ha meglátom, ő fog az eszembe jutni...
állítólag a volt barátjától jött el öngyilkossága előtt, tehát feltehető, hogy esetleg szakítottak, vagy valami ilyesmi...mindenesetre kár érte...:(


süti beállítások módosítása