Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ezer alatt: Rejuvenál

2007.10.05. 12:10 - Virgogirl

Régóta tervezgettem ezt a rovatot, mert szeretem az olyan cuccokat, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon hatásosak - szépítészeti szempontból. Hiába, no, Szűz tulajdonság a spórolás. Szerencsére ez szinte kifogyhatatlan forrás, olcsó termékekből is van bőven jó, csak meg kell találni.

Abszolút kedvencem a Rejuvenál nevű arcradír-maszk. Régen rengeteget használtam (szégyellem, de csúnyán pattanásos és zsíros volt az arcom kamaszkoromban), mert nagyon szépen rendbeteszi a bőrt. Aztán valahogy elfelejtődött: nem általam, hanem a különböző áruházak által. Tegnap újra felfedeztem, a Herbaházban (biobolt a Százados úton, vannak vele problémáim, de még mindig a legjobb), úgyhogy gyorsan vettem is egy tubussal.

Maga a Rejuvenál egy gyógynövényes-ásványi anyagos, szürkés-iszapzöld krém, furcsa, de nem kellemetlen illattal. Kétféle módon lehet használni, arcradírként és maszkként, én csak az utóbbi ajánlom, radírból vannak sokkal jobbak. A maszk-hatása azonban verhetetlen, főleg olyan embereknek, akiknek zsíros vagy vegyes, pattanásos vagy mitesszeres az arca, esetleg, hozzám hasonlóan, szeretik az extra-tiszta és extra-selymes arcbőt.

A maszkot egyenletes, vékony rétegben kell felkenni, és 15-20 percig kell hatni hagyni. Ha valaki nem szereti nézni az órát, akkor addig várjon, amíg meg nem szárad a cucc - iszapszínűből fehérré válik -, olyankor egy kicsit feszülhet a bőr. Ha megszáradt, akkor langyos vízzel szoktam lemosni, nagyon könnyen lejön.

Az eredmény nagyon finom tapintású, selymes-bársonyos, tiszta és matt arcbőr, olyan, amilyet az ember egész nap simogatna. A termék leírása szerint heti 1-2 alkalmas használat eredménye az lehet, hogy a bőr zsírossága erőteljesen csökken. Én nem ajánlom annyiszor, mert nagyon szárít. Viszont, éppen emiatt, pattanásokra tökéletes gyorssegély lehet.

Ára: 300 forint alatt egy kis tubus (talán 75 ml)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr27186929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csak annyit fűznék hozzá, hogy 50g a krém és 400 Ft körül van már.
úúúú, drágult! :-)
Köszi az infót, Lilo!
Lehet ki kéne próbálnom, most nagyon kell a gyorssegély és még a büdzsébe is belefér. ;-)
Ok, mindenképp megveszem, mert nagggggyon csúnya az arcom, brühühühü. ;-(((
én is ki fogom próbálni, köszönöm:)
Hello, én gyakran úgy teszem fel a pakolást, hogy utána azonnal leülök ide hozzátok, és blogolok, kommentelek, Virgo, Strange, Noori. Aztán már moshatom is le, mert túlszaladt az idő és már húzódik a bőr! :-)))

Nem próbáltam még ezt a készítményt, de jól hangzik!

Szeretem ezeket a leírásokat. Úgy megjelennek előttem az objektumok! :-)))
Én is kipróbálom...

Scala

Meg vagyok sértve, hogy engem sehol se említesz... :(:(:(:(:(:(:(
Oooooooh, ne hari, de a blogspot miatt van... Tudod, már említettem is... Jaj. Bocsánatot kérek.
Tudom, én! :D A blogspotra harizol... :D
Csak olyan komplikált oda kommentelni, ide meg be vagyok jelentkezve... ;-)

Költözz, segítek! :-D
Na lányok és kipróbáltam a csoda Rejuvenált. Gyógyszertárban vettem, ha jó fejek megrendelik és másnapra itt is van.

355 Ft (tehát a gazdasági válság ide is begyűrűzött :-)

A hétvégén próbáltam ki, mint arcradir és tényleg nagyon simi lett a bőröm. Ma lehet felteszem pakolásként is.

Lizi, nagyon izgalmas! :-)))
végre kaptam én is:)
a múzeum körúton az Astoria és a Kálvin közötti bioboltban, azt mondta a csaj, náluk mindig van. Kíváncsi leszek, nekem hogy fog beválni...:))
@Krizzta: Majd írj róla, légyszi. :-)
egyébként 495.- volt, de bagatell összeg, ha a hatást nézzük
@Virgogirl: De, csak jó, hogy eszembe jutatta Krizzta!
Ha arra járok (Múzeum krt.) veszek én is. Csak eszembve jusson a neve! :-D
@Scala: rózsaszín kis hosszukás doboz, pirosas felirat, női arccal kis képen, a pénztárak mögötti polcon a jobb szélen, kb. 180 centi magasan;-)
@Krizzta: Óóóó, köszönöm szépen! :-)


süti beállítások módosítása