Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Velencei Filmfesztivál 1.

2011.09.02. 13:17 - Virgogirl

Címkék: híresség victoria beckham versace red carpet cavalli ruhamustra elie saab

Fesztiválszezon van, nemsokára elkezdődnek a díjátadó gálák is, éljen, van mit bámulni a jónépnek és tanulni a stílusról vagy éppen annak hiányáról.

Velencében - talán mert Európában van, ez mindig jelent valami "pluszt" - általában meglehetősen visszafogottak és elegánsak a hölgyek, kevés a túlzó, rosszul összerakott vagy éppen nevetségesen csúnya összeállítás.

Abbie Cornish gyönyörű, színátmenetes Atelier Versace ruhában.

 

Bar Refaeli overallja nagyon tetszik, ötletes, vagány, mégis elegáns. A haja meg a sminkje lehetne kicsit kifinomultabb, így eléggé "strandolós".

 

Cindy Crawford nagyszerűen néz ki, fantasztikus rajta ez a Roberto Cavalli ruha.

 

Diane Krüger hercegnős Elie Saab-ban.

 

Evan Rachel Wood ropogós, tiszta Alessandra Rich ruhája nagyon tetszik, de alulöltözött egy ilyen eseményhez.

 

Kate Winslet Victoria Beckham ruhában. Nagyon dögös, de nekem hiányzik valami "plusz". Ezt így el fogom felejteni.

 

Marisa Tomei a legnagyobb csalódás. Marios Schwab ruhát visel, sem a színe, sem a szabása nem tetszik. Marisa pedig mintha napok alatt öregedett volna 20 évet...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr483197670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én azért fogok emlékezni Winslet ruhájára, mert ezzel bebizonyította, hogy a Beckhamné cuccok nem csak a csontsovány nőknek készülnek.
Abbie Cornishból hiányzik a derék.
Bar R.: olyan, mint az olcsó divatlapok tippje a munkából buliba ruhára.
Cindy C.: semmi extra de csinos
Diane K.: unom már ezt a nőt, mindig ugyanolyan
Evan R.W.: beképzeltnek tűnik az arca, túl szigorú a frizurája egy ilyen ingblúzos ruhához
Kate W.: a vállmegoldás túlzás és a szín nem tetszik
Marisa T.: szeretem a hosszúujjú maxiruhákat, jó a színe is, egyedül a gyöngyök iránya nem tiszta számomra : ) az arca tényleg nagyon megvénült, mint akivel egy komoly tragédia történt :S
Winslet jó!
Rafaelli nevetséges, nincs ízlése, + sztem kövér.
Marisa Tomei a Lincoln Lawyerben is ilyen vén, és tegnap láttam a Hatalom Árnyékában, na ott kegyetlen a stílusa. Nem foglalkozott a bőrével professzionálisan (lézer, facelift), és rosszak a génjei.
Crawford nem tetszik, főleg a feje fura, mint aki tesztoszteront szed.
Diane Krüger valóban dögunalom, és sápadt, önbizalomhiányos benyomást kelt.
ERW: ruha jó, haja tévedés. A csaj szintén szerepel a Hatalom árnyékában, és vásznon mindig jobb, mint ezeken az eseményeken. A Kalifornia kincsében imádnivaló pl.
szia @Scala: ;) Szomorúan látom, hogy ez a blog is végleg bezár :( Dubarry + Nóri is (bár neki van új oldala)... Nincs hol kiélni a sztármustrázós vágyaimat :D Bár a bertablogol.blogspot.com-on szoktak jó összeállítások lenni.
(A story-gála is nagyon durva volt a hétvégén, indexen meg az nlcafé-n jó kis galériák voltak.)
@katarocks: Szia! Lemaradtam a Story gáláról, valahogy nem találtam a Velveten... ott mostanában bizarr dolgok vannak és egy alapos sorozat a fanszőrzetről. :-D
Szóval küldesz linket?
@katarocks: Ha erre gondoltál... FÚÚÚJ! Évről-évre rosszabb! :-(
velvet.hu/trend/2012/02/06/a_story_gala_trendje/
@Scala: ezt az új galériát még nem is láttam, volt korábban egy másik, de nagyjából ugyanaz.

Ez pedig az NLC-s: galeria.nlcafe.hu/1/50465/Varkonyi_Andrea_lett_a_Story-gala_Angelina_Jolie-ja

Sarka Kata még elviselhetően nézett ki, ez talán sok mindent elárul :)
@katarocks: Kemény! Tatár Csilla, mint a legstílusosabb? Nevetséges az egész... egyetlen. Várkonyi A. se tetszik egyáltalán.
Sarka Katát meg sem ismertem! :-)
Szulák Andrea mondjon le!


süti beállítások módosítása