Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kincsesbolt a Jászai Mari térnél

2010.07.30. 14:58 - Virgogirl

Címkék: bolt érdekesség termék natúrszépség

Jártamban-keltemben kicsiny boltra akadtam a Jászai Mari térnél: a Myropoliumban csupa szépséges és illatos holmit lehet kapni. Természetes, nagyszerű minőségű kozmetikumokat, testápolókat, tusfürdőket, szappanokat, samponokat és olajokat, ráadásul igencsak kedvező áron.

Ezúttal (de az első vásárlásomat szerintem több is követi majd) egy nagyon finom tiarévirágos testápoló és zsíros-problémás bőrre való gyógynövényes szappan jött velem. Nagyon szemeztem még egy tiszta aloe vera kivonatot tartalmazó testpermettel is, réges régen volt ugyanis egy hasonló termék, amit nagyon szerettem, aztán persze kivonták a forgalomból. A babaáplókból pedig tündéri, kisvakondos fürdetőket, krémeket lehet kapni.

Érdemes meglátogatni a bolt internetes oldalát: http://myropolium.hu/, klasszul le vannak írva a termékek. Aki pedig éppen arra jár, az mindenképpen térjen be, mert nagyon jó dolgokat találhat!

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr542187281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a Lushhoz képest hol?
@Scala: az Európa kávéházzal szemben, a Vígszínház oldalán
@Virgogirl: köszi, de nem a Nyugati-Pu. felé, hanem a Pannónia u. másik oldala ugye?
@Scala: de, a Nyugati felé. Megnéztem a pontos címet: Szent István krút 6.
@Virgogirl: köszi-köszi-köszi. :-)
Ez olyasmi lehet, mint nyugaton a BodyShop. Itthon valóban hiánypótló.
Ha pár hónappal előbb jönnek, akkor rákattanok, de így már elköteleztem magam az alverde mellett, arról tudom, h nincs benne káros anyag. Se PEG, se ftalát, se formaldehydek, se parabének stb.
Bocs, hogy belekotyogok, a Myropolium tényleg szenzációs kis ékszerdoboz. Ismerem a tulajt, tudom, milyen elkötelezett a minőségi áru és a minőségi, kedves, családias kiszolgálás mellett. Nincs az a márkahűség, amit fel ne adna az ember lánya, ha betéved (dehogy téved, tutira megy!) ide. Én még a hazafelé-útvonalamat is megváltoztattam, hogy útba essen a Myropolium:-) Próbáljátok ki a babéros sivatagi szappant, a Erbolario Grapefruit permetét, a fantasztikus Acca Kappa kézműves olasz kozmetikumokat, a sörrel készült szappant, a mentás-lime-os testradírsót.... Órákig lehet böngészni, és nincs az a pénz, amit ott ne lehetne hagyni, pedig tényleg megdöbbentően normális árai vannak! Hurrrrrrrrá! Éljen a Myropolium!
@Királyrák: Vajon a babéros sivatagi szappan fehérírt? Nekem bőrmegújító, fehérítő hatású szappan kellene.
@Scala: Nem jelez ilyen tulajdonságot, és nincs is logikája. Abszolút klasszikus, ősi beduin módszerrel készül, és nem gondolnám, hogy ők fehéríteni szándékoznak magukat a nagy homoktengerben. Viszont nagyon érdekes, mert egy szép, dagi kocka, és olyan könnyű, mintha hungarocellből lenne:-) Isteni illata van, nem műaromák érződnek belőle, és nem is olyan szappanillat, mint nálunk azok a tiszta, házi főzésü parasztszappanok.
Ha bőrmegújítani akarsz, elég ha csak tiszta szappanokat használsz, és végleg kiiktatod a tusfürdőket az életedből. Néhány hét alatt érezni fogod a különbséget.
@Királyrák: Szia!
Köszönöm.
Szappant használok egy ideje, nem tudfürdőt, de fehéríteni is kellene.
Mindegy, megoldom, nagyon érdekes volt, amit írtál! :-)))
Nem veszed tolakodásnak, ha megkérdezem, miért és mit akarsz fehéríteni a bőrödön? Csak nem szeplőket?
@Királyrák: azt a mailt nézd meg légyszi, amire kérted az IndaPasst, leírtam jó hosszan. Ott látod az én címemet is, ha válaszolsz.
És én köszi, nem tolakodás, figyelmesség!


süti beállítások módosítása