Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Chanel vs S-He

2010.03.18. 17:35 - Virgogirl

Címkék: szépség chanel köröm kipróbálva készpénz vagy kártya s he

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben: Chanel Le Vernis Nail Polish vs S-He Quick Dry Nail Polish

 

Chanel

S-He

Ígéretek

Hosszan tartó, magas fényű; hidratáló és erősítő összetevőkkel

Kb. ugyanez, de igen szűkszavú... a magyar honlapot ajánlom megtekintésre annak, aki szeretne egy jót kacagni

Csomagolás

Szögletes, elegáns üvegcse, fekete kupakkal, ez alatt pedig egy másik, kézreállóbb kupakkal

Szintén szögletes, fiatalos, egyszerű üveg, kellemesen kézbe simuló kupakkal

Illat és állag

Egyáltalán nincs erős körömlakkszaga; elég sűrű, de könnyen kenhető

A szokásos higítós körömlakkillat, az állaga éppen megfelelő

Használat közben

A legfontosabb, amit megtanultam, hogy nagyon gyorsan szárad, így alaposan ki kell tapasztalni, hogy épp mekkora mennyiség kellhet. Így nem lesz csíkos. Már egy réteg is nagyon szépen fed, és pontosan olyan színe van, mint az üvegben.

 Picit buborékos és enyhén csíkoz, kell két réteg ahhoz, hogy szépen kiadja a színét. Kellemes használni, de ne volt olyan "hűdenagyonjó" élményem közben.

Tapasztalatok

 Két óra sem kellett ahhoz, hogy elkezdjen lepattogzani. Egyáltalán nem tartós. Gyönyörűen mutat a körmön, egészen addig, amig az ember el nem kezdi használni a kezeit.

 Nagyjából öt-hat napot bírt ki, nem fakult a fénye. Átlagos

Ár

5600 Ft

699 Ft

Pontszám

7/10

7/10

Verdikt: A Chanel körömlakk hatalmas csalódás volt, hiszen amilyen szép, amilyen márkás és amilyen felhajtás van körülötte, annyira nem tartós. Nyilván, aki ilyen lakkot használ, annak nem az a legfontosabb, hogy tartós legyen, de bírjon már ki legalább egy napot a körmömön...
Eredetileg OPI lakkot szerettem volna összehasonlításként a Chanel mellé rakni, de az inkább már a professzionális kategória. Ár-érték arányban (meg úgy egyébként is) nagyszerű, tökéletes minőségű, én mindenkinek ezt ajánlanám. Mesés színei vannak, csodásan fed, borzasztó tartós... Nem is kell ennél több.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr241850167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na akkor jó,h. nem vettem Chanel lakkot, pedig már akartam, olyan szép színeik vannak.
S-he már volt, egy szép sötétbordó, de nagyon hamar beszáradt, úgyhogy többet nem is vettem olyat.
ezeket a márkákat, mint Chanel, Dior, Guerlain, megnézem a polcon és annyi. Vásárlásig nem jutottam még soha, m szerintem egyszerűen nem éri meg venni egy xy cuccot, ha mellette két sorral ott egy szakasztott ugyanolyan, csak elérhetőbb árú cucc. (sminkelésben béna vagyok,ezért nem pocsékolom a pénzem és energiám "luxusdolgokra") egyedül krémekre vagyok finnyás, sminkterméket ilyen horribilis áron csak nővéremnek szoktam ajándékba venni.

de ezt a rovatot nagyon szeretem :)
Én is szeretem a rovatot, a s-he, nekem túl gagyi, olyan tinis, Rimmel lakk van itthon, és a Zsani által ajánlott Aldi lakkok, alaplakknak Essence. :-) Tök jók.

Az OPIban Virgonak igaza van, manikűrösnek van olyan, tényleg szuper! És egy időben, ha jól rémlik Dita Von Teese volt a reklámarc.
A leírásban ez a rész, annyira jól meg van fogalmazva, pontos és iránymutató, pont ahogyan kell:
"Picit buborékos és enyhén csíkoz, kell két réteg ahhoz, hogy szépen kiadja a színét. Kellemes használni, de ne volt olyan "hűdenagyonjó" élményem közben."
Ezekért, az ilyenekért imádom Virgo királyné blogját! :-)))
Hát nem tudom. Chanelt én nem próbáltam még, de S-He-t igen. És nekem pont az ellenkezője a tapasztalatom. Oké, hogy gyorsan szárad, 20 perc és indulhat az ember, de a 25. percben már pattog is le. Nagyon hamar beszárad és a felkent lakk is nagyon hamar fénytelen lesz.
Nálam OPI és Orly a nyerő. Alap és fedőlakkal.
én OPI,Orly,S-he lakkokat használok,és a múltkor megajándékoztam magam a Lancome tavaszi kollekciójából a zseniális színű Pop Petrol lakkal,alapnak pedig Essence-t használok,4-5 napig mindegyik bírja,szal nekem mind bejött,bár mostanság nagyon elvetemült vagyok és matt lakkokat viselek:D:D:D
@neomatsek: Essence jó (nem akartam mindig Essence-t berakni összehasonlításnak), Lancome-ból Juicy Vernisem van és imádom. Ezt a Pop Petrolt meg fogom nézni.
@Virgogirl:
remélem kapsz még belőle,szerintem gyönyörű a színe,hideg fénynél kékes,melegebb fénynél pedig nagyon mély zöld,és az apró zöld és kék csillámok csak jót tesznek a megjelenésének,az állaga viszonylag sűrű,de így egy réteg is iszonyat jól fed,nekem nagyon bejön :D
Én Chanel lakkokat használok, mindenféle színekben, kb. 3 éve folyamatosan. Lepattogzás egy óra után? Soha nem tapasztaltam, nem is értettem, mikor ezt írtad. Kb. 4-5 napig bírja, pedig számítógépet verek, mosogatok, házimunkát végzek.... Én csak egy réteget kenek, mert a kettő már lehet, hogy túl vastag lenne, és talán akkor pattogna könnyebben. Nekem abszolút favorit.
Nekem is van két Chanel lakkom (csak a black satin-t vettem boltban horror áron, a másikat online akción) és én sem tapasztaltam a lepattogás veszélyét. Ez a két lakkom bírja a legtovább. Amit már nem tudok ajánlani, mert megszűntek (miért is ne, ami jó azzal mindig így járunk) az az Yves Rocher Yria lakkjai voltak. Gyönyörű színek és tartósság volt a jellemzője...
S-he-ből is van vagy 3, de ebből csak az egyiknél van jó érzésem, a másik kettő szinte csak 1 napig bírja.
OPI bevásárló körútat viszont már régen tervezek. :)
Próbáltam néhány gyorsan száradó lakkot, Chanelt még ugyan nem, de nekem jöttek be. Legtöbbször Maybelline Colorama lakkot használok, a rózsaszínt, ami extrém lassan szárad, de egy hétig a körmömön marad pattogzás, elszíneződés nélkül. Ami még szimpi benne, hogy kicsi az üvege, nem kell attól tartani, hogy tönkre megy a lakk, mielőtt elfogyna.
a S-he-ből a piros jó. az essence-t én nagyon szeretem, de nem a kisebb kiszerelésűt, az nem olyan jó, de a multi dimension az szuper nekem minden színben. amúgy körömfüggő is, hogy meddig bírja egy lakk. nekem szerintem 1000 Ft feletti lakkom sosem volt. a lidl-ben vettem egy piros és egy fedőlakkot 300 Ft-ért, és imádom, a legjobb lakkom :D nem adok ki sok pénzt ilyenekre. ugyanígy vagyok a tusfürdő, sampon, fogkrém témával. szerintem mind ugyanolyan. ami meg lényegesen jobb lenne, iszonyat drága.
@katarocks:
tusfürdővel én is így vagyok,túl kevés ideig van ahhoz a bőrön,h ténylegesen hatni tudjon:D
@katarocks: nekem is van lidl-s lakkom (francia, fedő, piros és mályva) és tényleg szuper. Ilyen az aldi-s is, amit Scala próbált ki az én ajánlásomra (az talán picivel még jobb is).


süti beállítások módosítása