Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

We are the World 25 - összefogás Haitiért

2010.02.13. 10:31 - Virgogirl

Címkék: videó érdekesség híresség a jó ügy

A videót az Oscar-díjas Paul Haggis rendezte, érdekes szórakozás "kit ismerek fel"-t játszani :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr571754186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

az első 3-4percből szinte mindenki ismerős volt, a vége felé már voltak ismeretlen arcok. és szép volt tőlük,h Michaelt is belerakták. de szívesen láttam volna a többieket is még. de azért az eredeti jobb!! :D
azt olvastam, h összefogás Hitlerért. kicsit elkerekedett a szemem. :)
@Rocko-: freud bácsival el kellene beszélgetned kicsit
ez az eredeti v paródia?
szánalmas.
@j.mara: Igen,szerintem is lehetne jobb.Főleg,hogy olyanok is szerepelnek benne akik még közel sem olyan híresek,hogy ilyen dalban benne legyenek,de végül is az összefogás a lényeg.
@Rocko-: @Virgogirl: Hülyék!!!! :-DDDDDD
A Pussy Cat Dollsos nőt mennyire megjátszósnak tartom!
És oké, hogy jó az alakja, és nőiesek a formái, de minek trikóban mutogatni? Ízléstelen facér p***csa. és a számaik is erőlltetettek.

Egyébként sztem nem olyan rossz ez a klip, csak a bevezetőben az IQ fighter homo sapiens. :-D
én nem akarok gonosz lenni,mert tényleg nagyon rossz dolog,ami haiti emberivel történt,de amikor fél európa víz alatt volt,akkor nem volt ekkora adakozási kedvük a kedves sztároknak...
@neomatsek: én is, teljesen levetkezve minden gonoszságomat, azt kérdezném meg, h a lemezkiadó vajon mekkora összeget szánt önzetlenül adni a Haiti áldozatoknak? vagy a halandó ember (mi) "donate", a leggazdagabbak meg csak nótáznak róla?! én nem mondom, a szándék szép, csak "kissé" hiteltelen, ahogy Jacko a milliós kabátkájában siratja a jövőt. persze ez a show-biznisz: látszatra oké, de mögötte büdös és üres.
@j.mara: azért szegény Jacksont nem kell bántani...

@Scala: az Oscar-díjas Jamie Foxx-ra gondolsz?
ki bántja? én annak ellenére, h nem szeretem a zenéjét, -egy felfújt "művésznek" tartom, de izlések és pfonok -, már amikor meghalt is azt mondtam, h szerencsétlen, hogy tönkretették gyerekként és felnőttként is azok, akik a bizalmát élvezték. emberileg borzalmas ami vele történt. most meg, h kiderült, h tényleg beteg volt, nem a plasztikai műtétek miatt lett fehér, megint elgondokodtam, h neki volt igaza, és alig hittek neki. szomorú. hát a pedofil ügyről meg ne is beszéljünk, m nyílván ártatlan. de attól még, h szerencsétlen volt a magánéletben, ez akkor is képmutatás tőle. bár nem hiszem, h fel tudta mérni, annyira torz személyisége lehetett.
+1: még holtában, ezzel a "produkcióval" is pénzt húznak belőle.
@Virgogirl: mióta megvertem sakkban azóta nem áll szóba velem.
@Scala: :DD olyanokat röhögtem rajtad.
Nicole Scherzizé hülye picsa, de nem facér :D vicc, amit művel itt. harmatgyenge a hangja a többiekéhez képest. nem is értem mit keres benne. a feje meg durván szét van műtve.
engem az zavar, ami ált. minden ilyesmi, amerikai dologban, hogy annyira felszínesnek tűnik (még ha nem is az), mű, valamint hatásvadász az egész.
@katarocks: ugyanez jutott eszembe, mesterséges és mesterkélt az egész

@Rocko-: sakkban? mármint a táblával?
@katarocks: Szakított a forma egyes faszival... egy hónapja jelentették be. Bár már egy éve látszatkapcsolat volt, úgy vettem le.
@Virgogirl: Jamie Foxx, jaaa. Ray Charles? Nem láttam a filmet, de itt valami kegyetlen a pasi. Azt hittem, hogy rapper... :-DDD de abból is van egy rakás ebben a klipben, nem kell aggódni.
@Rocko-: :-D
@j.mara: Igen, Jackot ne bántsd. Mindenki kihasználta aki körülötte volt, abban igazad van. Nem tudom meliyk 'korszakában' kaptad el, én mindig is nagyon szerettem, talán mert a Bad idején voltam 12, és ahogyan akkoriban ő és Madonna nyomták... és aztán még pár évig, csúcs... Írtam már a halálakor, lehet populáris az ízlésem, de nem tagadom, imádom Jacksont. Sosem láttam élőben, sajnos.
Nekem a mostani sztárok megcsináltnak hatnak, Beyoncé minden tehetsége ellenére pénzhajhász, a férje is. A számok fele annyira maradandóak vagy szépek, nem mondom, hogy Jacksont dúdolni lehet és utána énekelni, de a mai napig arra furok, nem egyébre.
Ja de, a Vogue-ra. ;-)
furok = futok,
csak a cica bezavart.
@j.mara: Mondjuk a "Jacko a milliós kabátkájában siratja a jövőt" mondatod nagyon tetszett. :-D
@Scala: ;)

"de a mai napig arra furok, nem egyébre."
ha építőipari munkás lennél még el is hinném.

@Virgogirl: igen. miután rájött, h az elméleteim felülbírálják az övéit.
@Scala
"Beyoncé minden tehetsége ellenére pénzhajhász, a férje is"

ezeket annyira nem tudom hovatenni. szerinted madonna és jacko nem pénzt akar(t) keresni azzal, hogy zenét csináltak?
@kardigán: De. És sikerült is.
Viszont én érzek, látok különbséget,a csúcsra járatott Beyoncé és J-Zaynél. Nem is keveset. Ha nem érted, nem baj.
jaaj,ma reggel ment a rádió1-en,7 után 10 perccel(kb.),és már kabátban toporogtam a rádió elött,h nah,ezt meghallgatom,hát nem bírtam ki,elág gagyi,és hülyén sikerült,ráadásul MJ-t se szeretem!
jah,meg a rap a végén,meg az "a-a-aiti,a-a-aiti" nagyon nem megy ide!
Barbra Streisandnak még mindig szuper a hangja, és fantasztikusan jól néz ki.
Teljesen el van csépelve ez a dal. (lásd: idehaza a Csillag születik döntőjében is elhangzott.)
Nem hiszem el, hogy ne lehetne egy újabb, "fogjunkössze" dalt írni....
sziasztok!

Nem lett rossz, de kicsit hatásvadász... az eredeti jobb.

viszont ez aranyos és témába vág...

www.youtube.com/watch?v=VpgGIWZjlTg

Aki a 80-as években volt fiatal, annak lesz egy-kt ismerős arc :)
sziasztok!
nem érzitek visszásnak, hogy a legtöbb komment valamelyik sztár vagy maga a dal fikázásáról szól??? Ez azért szánalmas.hu...
A klipp elején csak annyit kér Jamie Foxx, hogy fogjunk össze az elesettekért, teljesen mindegy, hogy mennyivel....talán ez lenne a lényege ennek a posztnak is, ha nem tévedek...

Te mit tudsz tenni? Hívd a 1788-at, csak 100 Ft. Az összegyűjtött pénzből debreceni orvoscsoport fog kiutazni és segíteni.

De ha ezzel a céllal nem értesz egyet, az sem baj, mert semmivel nem kell elszámolnod, csak a saját lelkiismereteddel. :-) De kérdezd meg magadtól, hogy te hogyan vársz segítséget, irgalmat, szeretetet, ha te sem vagy képes ezekből adni? Gondolkozz el ezen.

És azok a lányok, akik Nicole Scherzingert fikázzák, legyenek már szívesek saját fotót feltenni! Sírnátok, ha így nézhetnétek ki vagy legalább így énekelnétek. :-))))))))))))))))))))))))))) Minden rendben van a lelkivilágotokkal vagy csak mások fikázásával lehet elviselni a valóságot, ha tükörbe néztek,hm?
@coconutsoup: nyugi, nem csak őt fikázzuk :D egyébként jó nő, ezt nem tagadom, csak hát nem teljesen természetes úton.
@coconutsoup:
nem az összefogással vagy a segítéssel van a gond,hanem azzal,h a dalt feléneklő sztárok összvagyona szerintem simán veri Haiti évi költségvetését,és lehet,h volt olyan köztük,aki a saját vagyonából adott is,de a legtöbbjük nem tette meg,de elvárja,h egy átlag ember/család,aki örül,ha hónap végén is van mit enni adakozzon
a másik dolog,ami nekem a szememet szúrja az az,h olyan emberkék is szerepelnek a videóban,akiknek már évek óta nincs semmiféle zenei karrierjük és ezt az egészet csak arra használják fel,h újra bedobják a nevüket a köztudatban

ezen kívül,miért csak olyan embernek lehet véleménye,aki mondjuk legalább úgy néz ki mint nicole? attól,h valaki nem úgy néz ki mint xy, nem énekel úgy mint xy, nem olyan gazdag mint xy még lehet véleménye:D
@katarocks: @neomatsek: Jé, egy megmondóember, aki idejön és személyeskedéssel indít:
- szánalmas
- Ti biztosan ronda
- sikertelen
- magyarok vagytok...
És a lelkiismeretre hivatkozik, azaz ha nem adsz a debreceni ovoscsoportnak (akik sztem már voltak kint, januárban), akkor nagyon szégyellheted magad.
Imádom amikor megmondják, hogy mit kell gondolnom, hogyan és kiről, és kinek adakozzak, telefononnal.

Én majd eldöntöm, és még mellem is igazi.
De rég volt új bejegyzés... Hiányzik... :(
@cicómicó: Naponta jövök én is! ;-)
én is minden nap jövök, úgyhogy hajrá Virgo! :-)
engem csak az a foghíjas csávó idegesít az 4 perc 45 másodperc környékén... az a hang, én nemtom, biztosan torzítják vagy valami...
:D
vá, meg most ahogy hallgatom tovább... az összes torzított hangot egyszerűen nem értem...
viszont a rap-es rész nekem most második hallgatásra egészen tetszik valamiért :) még nem jöttem rá, miért, mert amúgy nem bírom a rapet, a hiphopot és társaikat....
az meg tök mellékes, hogy vannak ott számunkra noname arcok... viszont tetszene egy olyan változat, ahol kiírják, hogy kicsoda, mert ha megtetszik valakinek a hangja, akkor szívesen utánanéznék :P
közben nézem az eredetit, ott olyan jó a klipben, hogy ott áll egymás mellet az összes énekes, és akkor lépnek a mikrofonhoz, amikor az ő részük következik, és nem 2-3asával vannak felvéve, egymásra szerkesztve stb...
bruce springsteen tök cuki volt :D

najó, mostmár abbahagyom :P :)
@ufozsi:
google a barátom,wiki meg a barátnőm:D
szal,itt a lista,h kik is énekelnek,és abban a sorrendben írták le őket,ahogy a videóban szerepelnek,remélem így megfelel;)

en.wikipedia.org/wiki/We_Are_the_World_25_for_Haiti


süti beállítások módosítása