Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Beyoncé

2010.02.04. 07:28 - Virgogirl

Címkék: ikon híresség 6

Az énekesnő Heat fantázianevű parfümje bemutatóján viselte ezt a piros ruhát. Kicsit túl barbie-s nekem (de gyermekkorom lambada-szoknyája is eszembe jutott róla), a lilás fülbevalókat pedig hanyagolnám.

Ruha: Marc Bouwer

6/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr371728409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmm... Nem szeretem Beyoncét, de itt valamiért mégis szépnek látom, szerintem jó az összhatás, és a távoli képen a lila fülbevaló se szúrt szemet.
nem rosz de a 2. képes kissé cigányos a feje.
@Rocko-: télleg. egyébként szebb, mint szokott, de a ruha botrány.
nem értem, hogy ha valaki erősebb láb tájékon, akkor minek erőlteti állandóan a miniszoknyákat???
ha hosszú lenne a ruha,akkor sokkal jobban mutatni,mint ilyen röviden,azokkal a hülye fodrokkal,bár azok legalább elterelik a figyelmet a széles csípőjéről...
Szerintem a szokásosnál jobban néz ki... És, ha erősebb csípőben, akkor mi van??? A csaj tök arányos, nem hájas! Vastagabb itt-ott, de attól még felvehet egy kib****tt minit!!! Mit gondoltok? Csak a csont és bőr, vagy majdnem tökéletes alkatú nőknek áll jól ez? Szerintem nem. Neki jól áll. Miért? Mert szereti a testét. Szerintem ti nem a sajátotokat, pont ezért fikázzátok még a normálisan kinéző embereket is. Bocsi, de kifakadtam.
@Makola: nem a minivel van a gond, hanem EZZEL a minivel. Mert előnytelen neki. Nem gondoljuk (legalábbis én nem), hogy csak a csont és bőr csajok néznek ki jól, sőt. A szeretem a testem egy szép szlogen, és a magabiztosság nem feltétlenül jár együtt azzal, hogy jól választ(ják neki a) ruhát. Ettől függetlenül lehet mindenkinek ilyen-olyan szépségideálja. Nagyon kevés embert szoktam "fikázni", úgyhogy légyszi, ne általánosíts.
sztem kifejezetten jól néz ki magához képest!! és szerintem nyugodtan hordhat minit, ha nem hordana nem is lenne Beyonce.
és sztem most kifejezetten csinos
A legnagyobb bajom, hogy csúnya a bőr a lábán.
@Makola: sztem neked van valami bajod, ha így kifakadsz, és a kommentelőket osztod. Mert Beyoncénak tök mindegy, mit írunk róla...
nekem amúgy is a Dreamgirlsben tetszett egyedül, ahol is 15 kg-val kevesebb volt.

Viszont kezdhetne tornázni, Shakira is végre mozog with Tracy Anderson. Mert nem koplalni kell, hanem sportolni. Ezt magamra is alkalmazom, és bevált.
@Makola:
konkrétan erről a miniről volt szó,láttam már beyoncet miniben és kifejezetten jól állt neki,de ez most szerintem nem ilyen,ennyi
Rémes lába van, nem kövér, rémes.
Még szerencse, hogy Beyonce-t egyáltalán nem érdeli, hogy mit gondolnak a kritizáló nők róla.
Több millió nő példaképe (számtalan férinak is álmai nője), nagyon sokan szeretnének úgy kinézni, ahogy ő a "rémes/kövér/erős" lábával együtt is.
Tehetséges, céltudatos, szép nő, aki megteheti azt is, hogy a vastagabb lábára felhúz egy mini szoknyát, ha abban jól érzi magát.
@DuBarry: Na végre! :-DDD
@cicómicó: Fut a szekér rendesen, kétségtelen. Ettől függetlenül sztem nem egészséges ennyi hájat cipelni ilyen fiatalon.
@cicómicó: húzzon minit, csak ne feltétlenül ezt. Ettől függetlenül tartom magam ahhoz a véleményhez, hogy nem néz ki rosszul, de azért volt márjobb is
@Scala és Virgo: Szerintem nem háj. Genetikailag ilyen. A minap néztem végig egy Las Vegasi koncertjét. Gyönyörű volt, és amit a show keretében lenyomott (hangilag/táncilag), hibátlan teljesítmény volt.

Egyébként attól, hogy vastag a lába, vehet fel minit, mert össszeségében teljesen arányos alakja van. Ízlések és pofonok. Sajnos hajlamosak vagyunk csak egy- egy hibára fókuszálni (valahol pl. Victoria Beckham bütykeit vették nagyító alá :)

És még valami, ha már vastag láb, súlyfelesleg problémáját vitatjuk. Voltam ma úszni, és hát nekem is vastag a combom(hiába járok heti két-háromszor kondizni és úszni), lehetne még izmosítani, és nem tagadom súlyfelesleggel is küzdök. Úszni másban nem tudok, csak fürdőruhában. Ha még a legjobb szabásút is ha meg tudom kaparintani, a lábaimat nem tudom mivel palástolni. Tehát, akkor ne járjak úszni, ne vetkőzzek fürdőrucira, mert vastag a lábam?

(Nem provokálni akarok senkit, ez csak úszás közben jutott eszembe... :)
@cicómicó: dehogynem! sőt! Engem egyáltalán nem zavar se a háj, se a vastag láb, se a bütyök, se az elálló fül. nem is mondtam soha ilyet :) Vannak, akiknek van egy bizonyos szépségideálja, és ahhoz ragaszkodik, Scala ilyen, de róla azért régóta lehet tudni, kapott is ezért már hideget-meleget. :D Nekem B-vel csak az a bajom, hogy nagyon barbie-szerű ebben a ruhában. Lehet, másban sokkal jobban mutatna.
@Virgogirl: A lényeg, hogy a testi hibáinkat tudjuk kezelni, elfogadni. Azt gondoltam, hogy Beyonce teljes mértékben ilyen, - többek között - ezért kampányoltam mellette.

Régóta olvaslak, úgyhogy tudom, hogy nem elítélően írsz a testi hibákról. Ehhez (is) gratulálok!

Scalanak meg nehéz megfelelni, magasra teszi a mércét.
De azért (vagy éppen ezért) bírom a kommentjeit! :)
@cicómicó: Hello,
Bütykeim nekem is vannak, kb. 10 éves korom óta, :-((( harántsüllyedés teszi + hajlam. Mbt javított rajta most, azaz tavaly. Nagyon érdekes kommentet olvastam viszont az egyik angol oldalon, pont Victoria kapcsán, hogy a pajzsmirigy hormonszinttel, a pajzsmirigy működéssel is összefügg! s láss csodát, nekem is voltak zavarok ott... nem komoly, de volt.

Nem hétköznapi embereknél teszem magasra a mércét, és soha nem olyanoknál, akik járnak mozogni.
Persze azt a hétköznapokban sem szeretem, ha egy huszonéves férfinek (vagy éppen hogy harminc) előretolt, nagy hordó hasa van, és az összmozgás igénye hétvégenként az autószerelés, mert az hobbi. A párja meg megvonja a vállát, hogy a gyerekek után akiket majd szül neki végre, úgyis kell rohangálnia, addig az egész várhat... :-(

Egész életemben komplexusos leszek a lábaim miatt, mert nem anyukámét örököltem, hanem apuét, az a bizonyos formás, de vádliban is... Miranda Kerr pl. de commban nem Miranda Kerr :-(((
Akkor vagyok csak elégedett velük, ha legebesztem magam , á la Victoria Beckham... Ez néha azért sikerül, de ma már elfogadtam, hogy sosem lesz olyanom, mint Susan Mayernek a Született feleségekben, de azért törekszem rá, mert amíg élünk, remélünk. :-) Persze Virgo erre majd azt mondja, hogy nagyon jó lábam van :-DDD Úszás, torna, balett-szerű mozgás akár a vízben is jót tesz neki. Megteszem, mai tőlem telhető, ha éppen nem, nem veszek Lambada szoknyát.
És Béyoncéban nincs meg ez a mérce, valami olyan magabiztosság / igénytelenség ez a rinocérosz lábaival kapcsolatban, amit nem értek.
@Scala: Te ezt gondolod, én meg azt, hogy Beyonce a szerinted rinocérosz lábaival is bombanő. Nekem pl. Teri Hatcher már túl sovány, de ettől független szépnek tartom. (Egyébként idealista vagyok, mindenkiben elsősorban a szép vonásaira fókuszálok.)

Ajánlom szíves figyelmedbe a Viasat3-on a Meztelen szépség valóságshowt. Mikor ezt írom, éppen az megy a háttérben.
@Scala: @cicómicó: és tényleg jó lábai vannak. Mindhármótoknak. :D
@cicómicó: Hatcher sztem is túl sovány, egyébként. :-) Nincs tévénk. ;-)


süti beállítások módosítása