Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

5 pasi 2010-re

2009.12.30. 12:32 - Virgogirl

Címkék: lista pasi

Szerencsére, a következő évben sem kell lemondani arról, hogy vonzó férfiakat bámuljunk a filmvásznon - vagy egyéb helyeken... Szubjektív lista arról, kinek a nevét szeretném többször is olvasni itt-ott.

Emile Hirsch - a Milk és a Taking Woodstock 24 éves szupertehetséges "újonca". Nagy barna szemek, kisfiús mosoly és nehezebb szerepektől sem riad meg... néhányan már most odaadnák neki az Oscart.
Ő lehet a következő Leonardo di Caprio.

 

Matthew Morrison - eredetileg a Broadway-en játszott, a Glee című sorozattal azonban világhódító útra indulhat. A jóhiszemű, sármos tanár szerepe még egy Golden Globe-jelölést is hozott neki. Imádnivaló.
Ő lehet a következő: John Travolta

 

Nathan Fillion - a kanadai színész annyira nem ismeretlen, bár nem hiszem, hogy a Firefly és Serenity rajongókon kívül bárki megjegyezte volna a nevét. A Castle vonzó és kicsit őrült írójával pillanatok alatt belopta magamat a szívembe.
Ő lehet a következő Harrison Ford.
 

 

Sam Worthington - már James Bond szerepére is esélyes volt, de a Terminator: Salvation és az Avatar (illetve a közelgő Clash of the Titans) az A-listások közé repítette. Nem rossz, nem rossz, sem színészileg, sem külsőileg... ;-)
Ő lehet a következő Christian Bale.

 

Zak Bagans - a legkevésbé ismert figura az egyik legszórakoztatóbb, szellemvadászós reality, a Ghost Adventures "műsorvezetője". Ha semmi másért, a bicepszeiért  (amelyeket persze tapadós pólókkal hangsúlyoz) érdemes végignézni a 45 percet. Nem valószínű, hogy kitör ebből a közegből, de azért eléggé kellemes látvány :-D
Ő lehet a következő... esetében a kérdés nem releváns, nem hiszem, hogy bármi mást el tud játszani, mint a nagyképű dokufilmest, aki megriad az ajtócsapódásoktól.


+1: H. Botond kiskorú, aki jövőre ilyenkor már 1 éves lesz. :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr381632425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NEE MÁR!!!! hányok mindjárt.....
Emile Hirsch: mint egy rossz b-vel kezdődő szó:S szegény Leo:S nem igazán örülhet neki....zac erfonnak sem örül
Matthew Morrison :hmm.nem rossz

Nathan Fillion:nem rossz..a felette lévő jobb.

Sam Worthington:nem is tudom.....ő se annyira rossz!!!:D
Zak Bagans :HELP!!!!!!!kifejezetten gusztustalan a dagadtra gyúrt karjaival........fújj..:S no commnet
Sam W. ezen a képen Pierce Brosnan-nak néz ki.
A többiekről még nem is hallottam.

Azért nem hánytató emberek. Ízlések és pofonok.
@marverk: szerintem nézd meg az Út a vadonba és megváltozik a véleményed. Nekem ott tetszett meg, bár kizárólag, mint szinész (egyébként nem az esetem) - egyetértek Virgóval, hogy igencsak ígéretes.

Matthew - mhmmmm, ő már aztán igen, hogy bejönne! :-)

Tetszett a poszt. ;-)
@marverk: A Hirsch fiúra, nem attól hánysz? :-) (bár ne csak miatta tekintsd meg, ha még nem volt hozzá szerencséd, hanem mert egy nagyon jó igaztörténet...elgondolkodtató)
az Avataros pasi hihetetlen helyes a filmben... oh :$
@marverk: zsenge korod talán ad némi felmentést :-D, de ha neked nem jön be, legalább több marad nekünk. Az meg, hogy nem az eseted, nem kell, hogy elhárító hatású legyen, a változatosság gyönyörködtet.
@Virgogirl: háát...mi sem kapnánk hajba pasikon :)
Az Avatar előzetesben jónak tűnt a hapsi, de ez a kép taszít.
És a többiek sem jönnek be. Maradnak 'az öregek', pl. LdC.
Harrison Ford utánzat jöhetne, de sztem nem ez a figura lesz. ;-)
Virgo, az utolsó sor! Babát vársz vagy mi az? :D:D

az itt felsoroltak ellenkeznek az ízlésemmel. :P
@gallianori: az egyik nagyon kedves barátunknak a napokban született meg a kisfia! Ízlésben nem baj, hogy nem értünk egyet, több marad nekem :-DDD
@Virgogirl: közben rájöttem, hülye vagyok. időben nem stimmelne... :D
@Virgogirl: jó,én elfogadom az ízléseket.valakit így,valakit úgy neveltek a szülei.milyen is lenne a világ,ha mindenkinek csak egy ízlése lenne:D
@janettaylor: nem tőle,bár ő se jön be.az utolsó úriembertől.....
én azért elfogadnám a sármos tanár bácsit,megtaníthatna rendesen énekelni :D:D:D:D
az avatart még nem láttam,de szeretném,szal majd ott megnézem magamnak jobban ezt a Sam Worthingtont
nekem ők olyanok, hogy az ember lánya a pasijának elfogadná, de nem csorgatom a nyálam a láttukon :)
nekem csak emile hirch tetszik
bár nem jó kép
Nathan Fillion nevét memorizálom, még nem láttam filmben (sem), de elnézegetném, akár élőben is :)


süti beállítások módosítása