Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lady Gaga új videoklipje

2009.11.11. 03:11 - Virgogirl

Címkék: zene videó divat híresség


Megjelent Lady Gaga új videoklipje, a Bad Romance című számhoz készítették. A zene nekem elég megkapó, egyszerű kis dallam, ami belemászik az ember fülébe és egész nap azt dudorássza... A videoklip itt-ott picit szürreális, de legalább a "hordhatatlannak" kikiáltott ruhadarabokat is viseli valaki, legalább egyszer. Ami viszont kifejezetten tetszett, az Gaga sminkje: a legtöbb helyen nagyon szépen van kifestve, a natúr smink pedig meglehetősen jól áll neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr591517070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tegnap este bukkantam erre a dalra, az én fülembe biztosan nem fog belemászni, mert 1 percnél megállítottam, nem bírtam tovább hallgatni. Borzalmas.
én megnéztem a videót,valahogy ez most nem volt olyan szörnyű számomra,tetszett ez az egész szürreális világ,McQueen tuti örült,h valaki végre felvette a kreálmányait,és meg kell valljam,h nem is olyan ronda a feje Gagának natúr sminkkel vagy csak nagyon eltalálták a világítást,a szöget:D:D:D:D

viszont annak nem örülök,h Gaga lesz az egyik új Viva Glam rúzs reklámarca,mert így tuti valami hordhatatlan színt dob majd piacra a MAC
o az akit nagyon szivesen megneznek egyszer polgari ruhaban, egyszeru nappali sminkkkel. elsemtudom kepzelni,h nezhet ki termesztesen :)
Nekem ez a klip kifejezetten tetszik, szépek a színek,képek,smink,jelmez, alapból nagyon bírom a szürreális dolgokat. Ja, és még a szám is tetszik. :)
@neomatsek: úgy tudom, hogy az árnyalatok változatlanok maradnak, csak más népszerűsíti. Meg mivel jótékonysági termékről van szó, az a lényeg, hogy minél többet eladjanak belőle, ezt egy extrémebb árnyalattal nehezebb lenne elérni...

@Zsuuli: @KayBlack: én meg hosszú időt töltöttem azzal, hogy rájöjjek, ugyanolyan-e az orra, mint korábban volt...
Mindenféle előképzettség nélkül, nekem tetszett:Da csaj szép, a klipp színes, folyamatosan kiváncsi voltam valamire közben, fenntartotta az érdeklődést, a zene pedig hallgathatő.
Még nem néztem, csak a szöveghez. A natúr smink (nem a halál fehér, torzító!) szerintem m i n d e n k i n e k jól áll.

Bírom is a mostani trendet: natúr smink nappal, füstös szemek éjjel. ;-)
@Virgogirl:
beírtam a kommentem és elveszett az egész:S:S:S

szal,a MAC kigondol egy árnyalatot és annak megfelelően választja ki az ember,aki majd képviseli,h a színhez passzoljon az egyéniség

VG I - mély matt kékes vörös
VG II - visszafogott selymes rózsaszín
VG III - matt bogyószín
VG IV - arany csillámos közép rószaszín
VG V - natúr rózsaszín selyem fénnyel
VG VI - barnás mályva selyem fénnyel
VG VI - kékes rózsaszín (limitált szériás volt)

ennek megfelelően a Lady Gaga és Cindy Lauper képviselte rúzsok elég vad színek lesznek majd
@neomatsek: mondjuk, a színek gyönyörűek, és ahogy néztem, elég hordhatóak. Remélem, hogy inkább ezt a vonalat viszik tovább (hordható, klasszikus színek), és Gagát is ehhez alakítják...
Sziasztok! Nem vagyok rendszeres kommentelő, de emellett nem mehettem el szó szerint. Egyrészt szerintem is sokkal vékonyabb. :) Másrészt én végig az arcát néztem, szerintem most láttam először normálisan és azt néztem végig, milyen szép, milyen emberi. :)))
@Virgogirl: De aranyos vagy, hogy így örülsz nekem. :) Látod az ilyen jó postok még az ilyen notórius read-only-kat is aktivizálják. :)
először is szerintem sem rossz neki a natúr smink. :)
viszont nem tudom, figyeltétek-e, van benne olyan rész, ahol brutál nagy szemei vannak. na azt digitálisan meg lehet csinálni. ugyan ez a vékonyságra a magyarázat, ahogy én láttam :)
plusz egy kis nyújtás a kép alsó részébe néha, amikor pl táncolnak, és totálban mutatják... szóval egy kis lábhosszíbbítás, miegymás :)
ne higgyetek el mindent, amit láttok! :)
ja, és a profilos képeknél amy winehouse ugrott be :D
@Scala: aha csak nehéz megcsinálni ( én legalábbis nem tudom)
Gaga. neeem. bár hang nélkül néztem végig, de csak a műanyag fehér koporsók tetszettek;:-P
@Beatrix Kiddo The Bride: Sajnos nekem is gyakorolnom kell, bár nemcsak a Youtube-on, de valamelyik magazinban is leírják lépésenként.
Idő és türelem kérdése ez is. ;-)
Csak nekem jutott eszembe a klip nézése közben, hogy össze kéne hozni Marilyn Mansonnal...? "Érdekes" egyveleget mutatnának be, és nekem már ennek a klipnek az összhatása is őt juttatta eszembe. De én továbbra sem értem ezt az egész L.G. - jelenséget. :/
Megnéztem, pontosabban 2 perc 26 mp-ig bírtam: erőltett, néhol zavaróan amatőr-bátortalan arckifejezése van egy ennyire megdesignolt dologhoz jobban odaraktam volna magát a helyében.
És állandóan digitálisan manipulálva van : a szeme, az alakja, a feneke oldalról.
Az egész egy átverés.
Szerintem fogyott mostanában, de nekem akkor is csak egy szerencsétlen, puha, alapvetően kedves, de ronda nő marad. Bármit is próbál.
És ez még mind nem lenne baj, ha tehetséges volna, de valahogy úgy látom, ő maga sem hisz benne.
Na. :-)
jav. odaraktam volna magam a helyében
@Venessiel: Jelenség: mérnöki tervezésű marketing és paprazzi gépezet.
Ki van számolva mennyit kell belerakni, és mikor jön vissza kamatostul. Ésa sajnos mint a mostani Mariah Careynél, itt is bevált.
gagaval az a fő problémám, hogy egyedinek próbálják beállítani a lejárt szavatosságú "polgárpukkasztó" stílusát és a 90-es években futószalagon gyártott gagyi zenéjét
@Venessiel:
szerintem azért túlzás gagát mansonhoz hasonlítani,manson saját magát találta ki,és szerintem sokkal hitelesebb,mint gaga valaha is lesz
@neomatsek: "Rockzenész kifestett arccal és női névvel. Milyen eredeti" - Alice Cooper Mansonról... :-DDD

Egészen biztos, hogy Gaga mögött elképesztő gépezet működik, hogy valami "újat" tudjanak eladni. Nem tudom, neki mennyiben van beleszólása ebbe.
@Scala: aha olvastam én is.
Gagáról meg még annyit, hogy pl ez a klip már egyáltalán nem eredeti: Britneys... stb-s, és a digi.manipulálással is egyetértek. Csak nem értem , mire jó ez az egész.
@Beatrix Kiddo The Bride: arra, hogy eladják. És tuti lesz mindig valaki, aki megveszi - még akkor is, ha ehhez mesterségesen kell fenntartani a figyelmet (pl. a médiahiszti körülötte a nemi identitásával kapcsolatban)
én mostanában kezdtem el olvasni a blogot de nem bírok lekattanni róla..sszóval nekem ez a klipje tetszett idáig legjobban, bár Gagának fontos szempont lehetett hogy hány ruhát tud magára húzni a szám alatt
@nonooi: szia, örülök, hogy jól érzed itt magad :-)
Kedves Virgogirl,

régi read-onlí olvasód vagyok. :) Lady Gaga vitához ennyit fűznék hozzá:
www.youtube.com/watch?v=ogdCvvqsyDE&feature=related

(megjegyzem, magam sem tudom, hogy miképpen is állok vele. kedvelem a számait, tombolós, táncolható zenék. tetszik az extravagancia is. úgy látom ez éppúgy saját elhatározása is, mint Madonnának. viszont szerintem cseppet sem nőies - a 15centis tűsarkak, a kidolgozott test és az aligruhák még senkit sem tettek azzá, lásd Britnex, Madonna stb. hiányzik az a finom plusz dolog, ami nem kézzelfogható)
javítás: only, britney
@Virgogirl: ok ok Gaga eddig is el tudta magát adni, de úgy látszik felfedezte, hogy a digitális manipulációkkal még többet lehet belőle/ saját magából kihozni?!:-)
@neomatsek: ! Kérhetnék egy szivességet? Látom nagy tapasztalatod van a sminkelés terén. Segítenél abban, hogyan lehet optikailag vékonyítani az arcot?! Köszi és bocsánat a kérésért.
nem hagyott nyugodni ez a gaga ügy, tudtam, hogy valami bújtatás van benne és itt van a válasz, ha érdekel, olvassátok el:Lady Gaga kilenc reklámot zanzásított egy klippé

velvet.hu/blogok/tejbenvajban/2009/11/12/multitasking_ahogy_azt_csak_lady_gaga_tudja/
@Elisabetta: Megnéztem mindkettőt, meglepően sok hangja van, és sokkal jobbak a számok így. :-) Köszi.
De a feje sajnos csak parókával & napszemcsi.
+ a korai koncertfelvételt is láttam, ott az egyik kommentelőnél a tuti: Amy Winehouse kevésbe tehetséges kishuga. :-D
@Beatrix Kiddo The Bride: most komoly, hogy a velvetet linkeled? most komoly? :-DDD

Láttam egyébként az említett cikket, és nem vagyok azért annyire meggyőzve. Ez az "elmélet" kb minden olyan videoklipre igaz lehet, ahol bármilyen felismerhető termék látható. Pl. ahogy beül valaki egy autóba, vagy felvesz egy jellegzetesebb ruhadarabot, vagy elővesz egy telefont. Az, hogy A. McQueent reklámozná, az szerintem egyenesen butaság: aki nem látta a bemutatót, vagy nem érdekli a téma, a büdös életben soha nem tudja meg, hogy az pont A. McQueen. A csúsztatás szerintem nem a videoklip, hanem a cikk...
Ha tudni lehetne, hogy ez vagy az Gaga első számú támogatója, akkor oké, de ezt nem lehet egyértelműen tudni...
Két magyar példa, nem mostanából: a Baby Sisters nevű nagysikerű együttest az egyik fogamzásgátló céget meg annak valami kütyüjét tolta nagyon durván a videoklipben, a Padödö meg valami óramárkát.
@Virgogirl:
tényleg,róla meg is feledkeztem,de tetszik az idézet:D:D:D:D:D

az mondjuk továbbra is tartom,h manson,cooper,a kiss sokkal hitelesebben csinálta ezt a pingálást,és látvány dolgot,mint most gaga:D

@Beatrix Kiddo The Bride:
küldök üzit;)
@Virgogirl: az idézet nekem is tetszett, bár még jobb, mert élőben hallottam. ;-)
Bujtatott reklám: vicces az a cikk.
Gaga felfogadhatna egy tánctanárt. mert ez a kampós kéztartás & béna mozgás szánalmas.
@mici˙: tessék, pontosan. ilyesmikre aerobicoztam még hatodikosként... nagy bamba arcú ez a nő, és ha elképzelem fekete, egyenes hajjal, tiszta olasz egyetemista.
egyébként úgy terveztem, nem nézem meg a videót, nem akarom támogatni a sikerét. aztán mégis belevágtam. :S

-a klip két percnél már bőven unalmas, a beletuszakolunk egy pohár igazságszérumot vagy és az álltartós izompasi, jajj.
-a mérete szerintem pont megfelel a valóságnak, nem hinném, h hízott.
- mi a pikliért mutogatja állandóan mindenét? áh, egyáltalán nem bombatestű, ennek ellenére tangában meg gyöngytopban pattog.
- McQueent szánom, ha ilyen szintre süllyedt.

ez az egész Gaga hisztéria csak lefáraszt, nem győzöm mondani, h hulladékot etetnek a néppel.
@Virgogirl: jujj! rosszat csináltam. Elnézést, ha nem lett volna szabad. :-) Egyébként ok, persze, mindenben van már bújtatott reklám. Fogyasztói társadalom. Fúj:-D
@gallianori: hulladék! Osztom!
@neomatsek: Köszi-köszi! Kedves vagy!
@gallianori: Igen, teljesen igaz. És a fárasztó, nem nézem meg dolgot is osztom. :-)
@Scala: @gallianori: én is megpróbáltam megnézni, mert nem nagyon akarok úgy ítélkezni, hogy nem is ismerem lesújtó véleményem tárgyát, de félpercnél tovább nem bírtam. A jó szándék megvolt bennem....


süti beállítások módosítása