Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Nicole Kidman

2009.11.11. 15:42 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon hit&miss

A porcelánhercegnő visszatért vörös hajához, elhagyta a hófehér ruhákat. A piros-fekete együtt klasszikus kombináció, ám Kidmanon nem a kedvencem -. hozzá szerintem nem illenek az ilyen "szenvedélyes" színek.

Nem tudtam kihagyni Carine Roitfeld-et: elég merész húzás volt tőle ez a forrónadrágos body-csipkeruha kombináció (szerintem ehhez talán egy kicsit már öreg, annak ellenére, hogy nagyon jól tartja magát), de a köpennyel és a hosszú csizmával hordhatónak tűnik. Bár nem hiszem, hogy nagyon sokan fogják követni a példáját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr291518048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

:) Épp most gondolkodtam, hogy csak úgy beírom, most láttam egy szenzációs képet Nicole-ról, és lám, már itt is van.
Bevallom, nekem nagyon-nagyon tetszik, tégen láttam őt ennyire sugárzónak. A vörös/piros szín talán tényleg nem az ő színe feltétlenül, de ha arra a bizonyos Balenciaga ruhára gondolok az Oscar gálán, akkor revideálnom kell a döntésem. Kíváncsi lennék, hogyan festene egy zöld vagy egy lila (ez utóbbi színt még talán nem is láttam rajta) estélyiben.
Kidman: messziről olyan estelen-otromba, közelről a feje jó.

Carine: csak a smink, a többi, így - bár látom benne a vagányat is, ha nagyon igyekszem - de trééééé. :-(
Csak leeht nem volt egyértelmű: Kidman ruhája tetszik, nagyon is. a éába és a cipő elrontotta. A ruhát felpróbálnám inkább én. ;-)
tetszik a ruha és az is,h kidman végre visszatért a vörös hajhoz
nekem kifejezetten tetszik itt nicole, jó, hogy nem szőke végre a haja. persze a kevesebb botoxot és a plusz 5 kilót még mindig követelem, de ez az én gondom :)
jól néz ki a képen, de szerintem ebből a nőből semmi nem sugárzik, mmax valami hűvös fuvallat lengi körül. még mosolyogni sem tud, és ez a sok botoxtól már szó szerint értendő.
azt hiszem ő tipikusan az a nő akiben nincs semmi szexepil, de mégis vonzza a pasikat, mert szép is, csinos is és izgatja a fantáziájukat milyen lenne megkapni.

a fekete özvegy...borzalmas! egy vogue főszerkesztő ne jelenjen meg bugyiban sehol, azt csinálja lady gaga, ha már valakinek muszáj
Kidman alakja nem arányos, túl kicsi a csípője...
Egyébként a műfeje most elviselhető. Na jó, szimpatikus.

Carine: az az új Dolce&Gabbana kollekcióból van szerintem. De jól tudja viselni. Leginkább mondjuk a kabátkája tetszik.
@gallianori: igen, szerintem is Dolce&Gabbana, de nem vagyok biztos benne... lehet, hogy csak valami "olcsó kínais másolat" ;-)))
@Virgogirl: igen, erre a ruhára gondoltam. Azt mondjuk nem tudom, miért vörösödött vissza, bár ez a szín most tetszik, lágyabbnak mutatja a vonásait.
Nekem egyébként pont az tetszik benne, hogy olyan királynői, és ha pasi lennék, az foglalkoztatna, hogy vajon minden szituációban ilyen-e..
És én még az alakját is irigylem.
@ElisabethB.: Nagyon egyetértek veled. Én sem vagyok oda érte, de ezen a képen szerintem gyönyörű! A piros szerintem sem a vörösek színe, ezért is lepődtem meg. :)
@gallianori: szerintem azért, mert nagyon felpóckolták a nemlétező cicijét, ez látszik a közeli képen is,és a zsákruha sem tesz jót neki, + nem jó szögből fényképezték.
Egyébként imádom. ( megölném azokért a kulcscsontokért:-)
Carine: nekem már unalmas ez a Madonnás fellépős ruha "utcai viseletként" hordva. Britney is valami ilyenben nyavajog az új klipjben...
@Beatrix Kiddo The Bride: Igen, igen, Madonnás fellépőruha, milyen igaz! :-)

Említettem már, hogy a férjem (+ egyik haverom) szerint Nicole Kidman a világ legriondább nője? :-)
És valóban nincs kisugárzása, a most divatos control freak kifejezés mintapéldánya.
@Scala: én marhára irígylem a már-már nem is valóságosnak ható vékonysága miatt. Az arca tényleg szét van cseszve botox-szal rendesen:-) Control freak: nekem bejön. Kell kontroll az ember életében, szerintem.
@Beatrix Kiddo The Bride: attól függ, mennyi :-D Én pl. azt irigylem tőle, hogy milyen jó magas... a vékonyság nála sztem adottság, nem tűnik olyan mániákusan edző-fogyózó valakinek, mint pl. Gwyneth Paltrow
Itt tök jól néz ki, valószínűleg sebészt váltott.
Írtam róla én is: chezdubarry.blog.hu/2009/11/09/plasztikai_sebeszet_csak_szordinosan
@DuBarry: vagy csak frissen van kezelve, és nem egy centiről van fotózva...
@Beatrix Kiddo The Bride: annyira nem is vékony... :-D pl.a lába. csak a felsőteste vékony, úgy igazán, nem?
Control freak: nem, ha már látszik nem jó! el kell tudni engedni helyzeteket, különben nincs fejlődés, csak belemerevedés egy szintbe.
@DuBarry: elolvastalak... majd írok is valamit, nem Kidman, Halle Berry. :-)
@Scala: de, de a lábát észrevettem, hogy eléggé " vaskos", de nem mertem írni, nehogy megkövezettek, de ha már felhoztad:-), amúgy lehet a rossz cipőválasztás eredménye.
Control freak: erről beszélhetünk, ha akarsz, term. nem itt, mert csak untatnánk a többieket. Érdekel a véleményed erről a témáról.
@Scala: @Beatrix Kiddo The Bride: bleee.... vaskos.... bleee.... nézzétek meg a lábfejét, szerintem kifejezetten csontos!
@Beatrix Kiddo The Bride: A cipő rárak az tuti. Nekem sem állnak jól az ilyen cipők, de nem is divat.
Túl hivatalosra és protokoll könyvesre vette a figurát Nicole. Meg amúgy sem az erőssége a cipőválasztás.
control-freak: igen, majd dumáljuk meg! ;-)
@Scala:
szerintem kidman túl sokáig volt a kicsi tommal:S
@neomatsek: Pontosan. Szegény... :-(
@neomatsek: ! Köszönöm az üzenetet! Válaszoltam!:-)


süti beállítások módosítása