Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Harper's Vampires

2009.11.06. 09:12 - Virgogirl

Címkék: fotó magazin híresség harpers bazaar

Kristen Stewart és Robert Pattinson a Harper's Bazaar magazin címlapján és egy fotósorozaton is - természetesen promotálni kell itt-ott a hamarosan bemutatásra kerülő New Moont -; a legnagyobb bajom az, hogy mindkét fiatal arca olyan fura számomra, ettől függetlenül a képek nem sikerültek rosszul, a célcsoportnak biztosan tetszenek. A fotókat Mark Saliger készítette, Kristen ruhái: Alexander Wang (2. kép) és Prada.

 

Kristen ruhái: Morticia Addams Creations Versace (1.), Alexander McQueen (2., 4.), Alexander Wang (3.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr331504025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a képek hangulata tetszik és kristen elég jól néz ki,pedig nekem ő egy átlagos-kicsit szomorú arcú lány,itt pedig nagyon nőies...a képek robert szempontjából sikerültek rosszabbul...a filmben meglevő sexi vámpír helyett csak kiegészítő és fura fejeket vág...
nekem a legjobban sikerült képek a motoros és az utolsó kép!
Én mint nem tinédzser korú Twilight rajongó :)))) úgy gondolom, h vámpírokhoz illő sorozat ez, még túl sok is az arcukon a "szín". "Bella" magához képest most extra jól néz ki, bár nekem a szigorú-szomorú arcokon is szokott tetszeni...
Morticia Adams Creatons. hogy ezen mekkorát vigyorogtam :D, és milyen pontos leírás. De hát vámpíros film kapcsán mégis mire számítottunk?!
Amúgy igazán csak a motoros képek tetszenek, pedig nem rossz "alapanyag" a két ifjú, mert szereti őket a kamera
nekem is csak a motorosok tetszenek igazán. robert pattinson feje tényleg nem az igazi. hát a lány meg, ő mindig ilyen nekem. mamlasz feje van, uncsi. itt kicsit gnómnak látom, nem tom, rövid a nyaka? robert ruhái amúgy tetszenek! meg a szemeteszsák ruha :)
Most valami nagy csúnyát akartam írni,de nem akarom megsérteni a rajongókat. A lényeg,hogy ez az egész agyon van marketingelve, és ettől függetlenül nekem még mindig nem tetszik...A képek jók,de valljuk be:a photoshop sem segített túlzottan a fiatalok arcán...
@Herceglány: Szintén. :-D
Jóindulattal: közepes. Néhány ruha kéne. A pasiról is. ;-)
a Twilight- jelenségről nincs semmi pozitív véleményem, de ezek a képek jól sikerültek, szép a hangulatuk, a színezés, a ruhák. és Kristent bírom is tulajdonképp, de ez a srác nyálas..
@Ms Groutesque: Kérlek, kérlek, zanzásan a Twilghtot. :-)))
Thx.
ÁÁÁ imádomimádom : D akik csak a filmet látták azoknak persze hogy nem tetszik, de olvassátok el a könyveket és teljesen elszálltok tőle. A képek is szuperek, robert pattinson az egyik legjobb pasi ennyi.
A filmet sem láttam, a könyvet sem olvastam, de a vámpírok ellen semmi kifogásom. A srác arca nekem túl álmatag. A ruhák tetszenek, bár nem az én stílusom.
Morticia Adams Creatons :))) Vicces :)
Huhhhhh, már egyszer leírtam, hogy szerintem álmatag a pasi arca, de nem ment át. Fix, hogy a vámpírok keze van a dologban.... Ha többet nem írnék, nyakatokban fokhagymafüzérrel olvassátok a régebbi hozzászólásaimat is :)
A ruhák tetszenek, bár nem az én stílusom.
Morticia Addams Creations :))) Vicces :)))
Átjött! :-)

Én állandóan enném a fokhagymát, he nem lennék férjezett + nem ellenék tekintettel senkire. Szóval nem fenyegetnek a vámpírok.
A bolhák sokkal jobban szeretnek. ;-)
miket írok... rémes....
jav. ha, lennék (és nem elleneék :-D)
Ittam két pohár Chardonnay-t Kovács Nimród pincészet.
Ja, és az "Átjött!" @PepitaDomino: -nak szólt ;-)

/Megkaptam az Elle-t, még csak átfutottam, de a férjem itt kommentálja nekem a divatanyagot, ahelyett, hogy hagyna nyugodtan kommentelni... :-(/
@Scala: fiatal, kétbalkezes lány (Kristen Stewart) elköltözik az apjához az ország legesősebb helyére, itt megismerkedik a vámpírcsaláddal, beleszeret Edwardba (akinek csillog a bőre a napon, nappal is ki tud menni a fényre, csak ne süssön a nap, ééés vegetáriánus, vagyis csak állatok vérét fogyasztja). aztán jönnek a bonyodalmak, vérfarkasok, egyéb vámpírok képében, menekülni kényszerülnek, stb. már régebben láttam/ olvastam, nem próbálom részletesebben kifejteni.

az írónőt egyszerűen rossznak tartom, nem tud írni, rém egyszerű a stílusa, és a sztori is, olyan, mintha egy kamaszlány írta volna csak úgy szórakozásból, szóval nekem a könyv vette el a kedvemet leginkább a dologtól.
a film egész korrekt volt, tele buta és nyálas jelenetekkel, de hát az az alaptörténet hibája, a rendezőnőnek én bírtam egy korábbi filmjét nagyon, de a 2. résznek asszem más a rendezője.

hát ennyi, Scala, biztos vagyok benne,h. neked sem tetszene :] Donna Leon ehhez képest irodalmi remekmű :)
@Scala: Most már végképp össze vagyok zavarodva, mert tényleg átment, de akkor miért nem láttam? Akkor nem a vámpírok voltak, hanem Smith ügynök..... De a rövidtávú memórián kitűnő, ennek most örülgetek egy kicsit :)
Boros melléfogásaim már nekem is voltak. Egs! :)
@Ms Groutesque: Óóó. Köszönöm! :-)
Kihagyom, és nem a vámpírok miatt.
A Megtört ölelésekben is van egy jelenet, amikor az impresszárió mondja a forgatókönyvírónak: a következő vagy gyerekhorror vagy science-fiction, most az kell!
Erre csinálnak egy vámpír-várososat! :-DDD
/Hogy manapság kik kaszálnak az írásból...:-(/
@PepitaDomino: Nem a Te hibád, mostanában olyat is csinál, hog ycsak oldalt látni, egy jó ideig a teljes kommentlistában nem. :-(
Általában nem küldöm el duplán, mert úgy vettem észre, hogy semmi nem vész el, csak álarcot húz! ;--)
@Scala: a vámpírkodás most nagyon menő... a metróban a hirdetések 75%-a enyhe erotikával fűszerezett vámpíros regényt népszerűsít...
@Virgogirl: ne is mondd, a metróban már erőszakos a dolog, nekem is feltűnt, zavaró.
Nem túl inspirált képek. Ennél sokkal misztikusabb sorozat illene ide. Gyönyörű az a sellőruha!
@Virgogirl: fúú a metrótól én is rosszul vagyok már. ezt az 1 vámpíros sztorit bírom, mert nem vagyok oda ezekért a misztikus dolgokért, úgyhogy nagyon idegesít, hogy mindenféle sorozatok is vannak már. mondjuk a true blood állítólag jó.
Ha vámpíros kérdésben valaki is igazán jót keres, kezdjen Anne Rice házatáján (ő írt az Interjú a vámpírral-t)
nincs mese, imádom őket
a képek meg fantasztikusak


süti beállítások módosítása