Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Eü. update

2009.09.24. 01:09 - Virgogirl

Ha valaki szeretné tudni, hogy milyen az influenza (lehetséges, hogy az újabb...), akkor szóljon, szívesen elmesélem.

Ennél több dolog most sajnos nem tud kijönni belőlem, kivéve olyanokat, amelyek undorítóak és nem illenek egy ilyen blogra.

Mondanám, hogy puszi mindenkinek, de azzal csak fertőznék.

Úgyhogy: szorty.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr361403311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jaj és juj. Nagyon sok erőt kívánok, kifacsar, de ha erős vagy gyorsan végigmegy rajtad.
Ha a h1n1, majd leírhatnád mik a tapasztalatok
És hogyan kaptad el? berepült az ablakon?

(Egyébiíránt úgy döntöttem,h. nem oltatom be magam, egy pohár tömény(ebb) alkohol minden este a távoltartó módszerem. ;-)
Jobbulást kívánok!!!! Az egyetlen ami segít, ha kifekszed, akár napokig nem kelsz fel az ágyból.
Hogyan derül ki, hogy ez az új típusú nyavalya-e?
Én sem oltatnám be magam egyébként. (Hiszek az összeesküvéselméletekben, vagyis, hogy ez a H1N1 csak egy gyógyszergyártói marketingdobás.)
Kitartás Virgo!
Kemény lány vagy, nem fog ledönteni egy ilyen kis h izé. :-)

Hidd el nem soká minden jóra fordul!!!
Gyógyulj meg! :-)

@cicómicó: Én nem az összeesküvés elméletekben, hanem a tapasztalatokban. Még semmilyen influenza ellen nem oltottam be magam, mert a környezetembe akik beoltották magukat anno, mind betegek lettek. :-S Ahhoz képest egy influenza piti kis program lett volna otthon. Volt tüdőgyuszis 3 hónap stb... A cég ingyen állná, de köszönöm szépen inkább nem. :-D
@janettaylor: Igazad van, de ez akkor is csak a gyógyszergyártóknak milliárdos buli. Nekem sem kellene.Mindenesetre vigyázzunk magunkra!!!
jobbulást!

baromi elesettnek érzi magát ilyenkor mindenki, ne aggódj. és szerintem mindenkinek átfutna az is az agyán, hogy jaj, csak nem a h5n1??!!

de menj orvoshoz, ha nem javulsz nagyon hamar!!
@cicómicó: @janettaylor: Igen, én is hallottam már ilyan megbetegedős storykat az oltottak köréből. És tényleg vigyázzunk magunkra. :-)
@mici˙: Az elesettség érzés benne a legrosszabb!
@Scala: egy kis rövidital jó segítő lehet! :-)
@Scala: @cicómicó: Én sem oltatom be magam! Azzal csak ártanék az egyébként jó immunrendszeremnek. Multivitamin és sok C vitamin, kézmosás...én így védekezem! :) Londonban kézfertőtlenítőt hordtunk a táskánkban, hogy lemossuk bárhol,bármikor a buszokon összeszedett bacikat, illetve minden este bedobtunk pár feles jó magyar,mézes pálinkát is a belső fertőtlenítés érdekében is. És lám, egészségesen tértünk haza a legtöbb influenzással bíró eu-i városból! :)

Virgonak gyors felépülést! Mondanám, hogy igyál jó fajta pálinkát, de gondolom, kaptál lórúgás antibiotikumokat. :(
Jobbulást Virgo!
az influenza tényleg rohadt egy dolog...olyan,mintha átment volna rajtad egy úthenger...kitartást!!!egyél sok fokhagymát,az mindenre jó+mézet!
én sem oltatom be magam,remélem a mi környékünket elkerüli(meg úgyis tanulok most,nem nagyon megyek sehova...)marad a kézmosás meg a fokhagyma-kapszula :)
@Scala: nem repült be az ablakon, bejött az ajtón, pasi képében. Ő is itthon van :-) ennyi előnye van a dolognak, bár egy kisebb ország egész éves papírzsebkendő-készletét már felhasználtuk

Nekünk a háziorvos mondta, hogy teljesen felesleges a védőoltás, mert elvileg csak az influenza egy alváltozata ellen jó, és nem véd annyira sokáig. Plusz, mire megkapod és mire elkezd hatni, már túl is vagy a betegségen... Persze, valakinek biztosan hasznos, de a legtöbb embernek felesleges.

Marad a vitamin meg a mézes tea, a húsleves, a fokhagymát meg elkezdem tolni, imádom, de mostanában nem nagyon kívántam a kaját.
:-
Köszönöm mindenkinek a jókivánságokat :-)
@Virgogirl: Óóóó, a gaz. Csak a baj van velük. :-)
Vigyázzatok magatokra, és némi Jägermeister a fokhagymás kaja után, ha úgy érzed... :-)

Tegnap tettem kurkumát a zöldségpörköltbe, megint világít a gumi a fogaimon.Nem érdekel, sztem nem olyan feltűnő, vagy romlott a szemem. :-D
gyógyulj meg minél hamarabb,ill. gyógyuljatok:D
Én is elkaptam vmit.Vasárnap kezdődött és ma már egész jól vagyok.Szerintem te is gyorsan kihevered.Mellesleg én a torokfertőtlenítők helyett a mézes negróra esküszöm.Nálam bevált :)
Sziasztok! Virgogirl jobbulást kívánok! A múlt hetet én is itthon töltöttem, kedden mentem vissza dolgozni! Fél nap alatt leterített a vírus! A doki szerint nem H1N1 volt, csak egy sima kis "mezei" vírus. Hát én nem úgy éreztem...:S Legyengültem, lázas voltam, a fejem majdnem szétment, köhögtem, éjszaka nem tudtam aludni, hánytam és még sorolhatnám:( Sokat aludtam, borogattam a fejem, fokhagyma kapszulát és aloe gélt ittam a gyógyszer mellé+ Stodalt szedtem köhögésre! Nálam ezek váltak be! Pihenjetek sokat!
@SweetCandy: Szegényke! Engem a hányás visel meg mindig a legjobban.
@Scala: engem is:-( Szétmarja az ember torkát:-( Bevallom én még sírni is szoktam, annyira megvisel:-S
@cicómicó: én is hiszek benne! És olyan cikket olvastam róla meg olyan videót láttam erről a H1N1 mizériáról, hogy kikerekedett a szemem:-O Ha szeretnéd, szívesen átküldöm a linket mailben
@SweetCandy:
mi is átestünk ilyenen párommal,nálunk ő kapta el először,nem ment el orvoshoz,így szépen megfertőzött engem is:S mi is voltunk lázasok,köhögtünk,folyt az orrunk,iszonyat fájt a fejünk és hasonlók
mi C vitamint és normaflore-t szedtünk az antibiotikum mellé,nálunk segített

@Scala:
engem is,egyrészt baromi gusztustalan,másrészt eléggé fájó dolog:S
@SweetCandy: @neomatsek: Nagyon ritkán történik meg velem, gyerekkorom óta ritkán hányok. És már akkor is enyhén lelkibeteg voltam a dologtól.
A most februári influenza jelentett nagy traumát (minden ki, ami csak volt), és utána az állandó hányinger. Sztem életemben nem voltam még olyan rosszul, mint az első másfél nap.
@SweetCandy: Átküldenéd nekem is a h1n1 linket, pls? Köszi.
ó szegény, jobbulást! :)
én nagyon nem izgatom magam a h1n1 miatt, nagyon ritkán szoktam beteg lenni, pedig nem is eszem sok vitamint. kézfertőtlenítőt viszont használok nyár óta, bár nem a vírus miatt. beoltatni biztos nem fogom magamat, a tűt nem bírom.
@SweetCandy: Igen, kérem, és köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!
jobbulást kívánok!engem is elkapott! vagy én kaptam el?:)))))
Jobbulást! Belém is bújt valami ma reggelre. Ha nem is innyuenza, akkor csak a szokásos őszi vírusok-náthák támadnak...
Jobbulást kívánok! Szortyogós betegség esetén orrfúvás után mindig bekenem az ormányom glicerines ajakápolóval, az nem csíp, és hamar begyógyul a hámsérült felület. Javaslom megfontolásra!
@Scala: @cicómicó: megadnátok az e-mail címeteket?:-) A profilotokon nem látom


süti beállítások módosítása