Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

OK vagy KO? Alkaron hordott táska

2009.07.27. 15:55 - Virgogirl

Címkék: szavazás divat ok vagy ko

Sikerült visszaszereznem a szavazáskészítőt - kösz, Dawa, bár kétlem, hogy olvasnál... -, úgyhogy több népszerű rovat is feltámad hamvaiból, mint megannyi trendi kis főnix.

 

Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és szavaztok -, hogy szerintetek menő, elfogadható, sikkes, azaz OK a dolog, vagy pedig legszívesebben kiütnétek a világ ringjéből, azaz KO-t érdemelne.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr231271577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én is sokszor hordom így. Néha kényelmesebb is. :)
Nagyon tutin néz ki Vic:-) Bár tudom, hogy most nem ez a téma:-))

Az OK-ra voksoltam , bár attól is függ, hogy ki hordja és milyen a táska. A cicababáktól és rózsaszín/pink táskáiktól a falnak futnék:-P
KO

látványra nagyon irritál, kényelemnek meg nyomát nem érzem, ha így cipekedek.
erőfitogtatás az egész szerintem, hogy a macák mutogassák, kinek van márkásabb táskája. a többiek meg őket majmolják.

de ahogy nézem, egyelőre a kisebbséghez tartozom ezzel...
nálam is KO,sose hordom így a táskám,mert nekem egyáltalán nem kényelmes és semmi értelmét nem látom...
Hát, ha csak állni kéne, meg tipegni így kb. 10 métert, akkor rendben. Egyébként meg a bőrömbe a könyökhajlatnál vörös hurkákat metsz (az összes táskám nagy és nehéz - könyv nélkül soha sehova), ami elég csúnya látvány. Az ökölbe szorított kéz meg vicces. Én inkább vállra akasztom, vagy átvetem a vállamon - nem érdekel, hogy nem trendi.
1. nem szeretem, épp ezért néha megdöbbent, hogy néha így áll a kezemben a táska.... ilyenkor jól lelibázom magam gondolatban

2. hol van vic??? egy metróállomáson??????
@Virgogirl: oké, így már érthető. most látom, hogy amit metrókocsinak néztem az nem az.
alapból nekem sem tecc, de van olyan táskám aminek nagyon rövid a pántja, nem lehet vállra venni, úgyh így hordom...
OK!
Én is sokszor hordom így, mert néha kényelmesebb, van, hogy így esik kézre egyszerűen. Semmiféle majmolás nincs emögött. Nem is gondoltam eddig, hogy ez furcsa, vagy irritáló, vagy hogy téma lehet. :)
@Gemini: én nem mondtam egy szóval se, hogy bárkit majmolnál... És bármi téma lehet ;-)
Vannak táskák, amiket csak így lehet hordani, nem? Az a közepes fül, ami vállra már nem...
@Virgogirl: jó, hát úgy is lehet, de a könyökös változatban szabad az ember keze valamennyire. Nekem mondjuk furcsa izomlázam szokott lenni ilyen táskáktól, mintha nagyon kellene őket szorítani :).
@Gemini: upsz , én is gyakran hordom így, mert ált. teli van a kezem 1 db ügyvédi táska, 1 db vállra akasztós táska, 1 db hasonló táska, mint a képen, amiben a talárt viszem a bíróságra, de nálam ez csupán tényleg praktikum, nem öncélúság, sorry
@Werity: a szombathelyi bíróságra nem szoktál járni?:-)
@SweetCandy: Why kérdezed. Nagyon sok helyre járok. Speciel ott még nem voltam, de ha csinálsz egy közlekedési balesetet Szombathelyen és adsz megbízást, akkor megyek.-)
OK
Vannak táskák, helyzetek, öltözetek, amikhez kifejezetten ok. Csak azt tartom bénának, amikor kifejezetten vállra méretezett, nagy, hosszúkás táskákat dobnak a könyökhajlatba:) és térdig lelóg az egész. Szerintem inkább az esztétika miatt hordjuk így (néha) a táskát, mert vállon vagy átvetve sokkal kényelmesebb.
Tényleg... hátizsák? Valaki hordja?
@Virgogirl: Ok, nem is úgy értettem, hogy magamra vettem volna. ;)
@Werity: csoda, hogy össze nem szakadsz annyi cucc alatt. :)
@Gemini: több kilót nyom valóban, de tudod, full edzett vagyok:-DDDD
@Mrs: de édes vagy!!! hátiszák! Olvasd el Virgo Hegyek közöttes cikkét és ott van róla szó. Én hordtam még a múlt évezredben, egyetemista koromban, erősen gondolkodom, h a 2 órás vonatúton lehet kényelmesebb lenne, mint az egyéb női táskák., de nem ilyen budmill meg szaros sportmárkás, mert az nekem fújj.
@Werity: hehe, hát köszike:-D Nem szeretnék balesetet szenvedni:-P

Amúgy csak azért kérdeztem, mert ott dolgozom:-) És gondoltam, ha erre jársz, megiszunk egy kávét:-)
@SweetCandy: de édes vagy! Köszi!
Évekkel ezelőtt volt egy vőlegényem, már majdnem összeházasodtunk, mikor megléptem. ( ezt kb 5 pasival játszottam el 14 év alatt) A lényeg, h Kőszegre akartunk költözni, már megvolt a lakás meg minden.. Szval anno gyakran jártunk Szombathelyre és IMÁDTAM a várost!!!
Akkor még úgy volt, h Egerből oda megyek át főiskolára. ( ha össze jött volna a nász) :-DDDD
@Werity: :-)) Kőszeget is nagyon szeretem:-) Annyira hangulatos kis város:-) Ezek a pasik... :-D Nem bántad meg, hogy nem lett esküvő?
@SweetCandy: én is imádtam Kőszeget, bár már jó pár éve nem voltam. úgy képzeld el, hogy anno bejártuk minden kis zugát a városnak, úgy ismertem, mint a tenyeremet, mondom már a lakás is meg volt:-) ÁÁÁ lehet vmelyik hétvégén leruccanok!
Dehogy bántam, mondom 5x játszottam el, hogy eljegyzés, gyűrű, menyasszonyi ruha, aztán, úgy éreztem megfulladok a ruhában, letéptem magamról és elmenekültem. Nem bírom a kötöttséget!
@Werity: Oltári nő? :D
bírom azt, aki ki mer állni magáért még ilyen szituációban is.
azért remélem, előbb-utóbb betörnek : )
@gallianori: igen, gondoltam,h valaki meg fogja ezt jegyezni, mmint a filmre utalva:-)))
nem!!!!! betörés az nem lesz, soha, most a "trendy" mingli létformát élem( pasival-150 km távolságra),
Gyerekek!!! Ettől jobbat még nem találtak ki!! Én törvénybe iktatnám, vagy módosítanám a Családjogi tv-t:-)
@Werity: szerintem te leszel a 80 évesen is vagány nénike, aki húszéves pasikat fogyaszt, és senki nem bírja a tempóját ;-)
@Werity: hát nem vagy semmi csajszi :-D
Én szinte csak így hordom :) jó persze egy nagyobb táskát azért a vállamra rakok :D de nekem az alkaron a legkényelmesebb :) ismerőseim meg mindig megcsodálnak érte, hogy hol is hordom :O de nekem ez a kényelmes :)
@Virgogirl: így gondolom én is, 40-50 évesen tutira vmi 20-as hamvas gyerkőcöket fogok cserkészgetni....-)


süti beállítások módosítása