Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés: "túlexponált" sztárok

2009.04.27. 13:10 - Virgogirl

Eredetileg valami mást szerettem volna megtárgyalni veletek - arra is sor kerül majd -, de a szokásos reggeli hírtúrám közepette belefutottam két illetőbe, Heidi Montagba és Spencer Prattbe, akiknek most hétvégén volt az esküvőjük. A két valóságshow-sztár, The Hills címen fut az életüket megörökítő sorozat, elképesztően irritálóan ott van mindenhol, és láthatóan bármit készek megtenni azért, hogy címlapra kerüljenek. Az első "titkos" esküvőjükről sem tudott senki, kivéve egy egész tévéstábot, és persze az életük minden apró részletéről örömmel számolnak be (még akkor is, ha egyre kevesebben kíváncsiak rájuk).

 

Elkezdtem gondolkodni, hogy a turbékoló gerlepár mellett kik azok, akikkel tele vannak a lapok, akik nélkül nem múlhat el pletykaműsor, akik ott vannak a bemutatókon és egyéb jeles eseményeken, még akkor is, ha nem tettek le túl sokat az asztalra... Vagy letettek ugyan, de nem most...

Az én kedvenceim ebben a kategóriában: Jennifer Aniston (a Jóbarátok óta volt néhány filmje, és még mindig a Brad Pitt-tel való házasságát siratja); Lauren Conrad (szintén valóságsósztár, mellette divattervező meg stílusikon),  Mischa Barton (sokszor az az érzésem, csak azért fotózzák, hogy utána legyen kin röhögni... színésznőként nem valami húha, a legutóbbi filmje egyből dvd-re ment). Meg persze Kate Moss...

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr951089165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebbe a kategóriába tartozik még paris hilton is
Kate Moss-sal nem értek egyet, ő azért mégiscsak egy "ünnepelt" topmodell.

Paris Hilton viszont egyértelműen ez a kategória, illetve akik engem a legjobban irritálnak az Zac Efron és Vanessa Hudgens, jaa és ott van még Hulk Hogan lánya, most éppen nem tudom mi a keresztneve... még gondolkodom tovább :-)
És Lindsay Lohan is!
Amúgy a képen az a nő a megtestesült vattacukor, az a mozdulat pedig... néha úgy érzem utálom Hollywoodot. De ezt kifejtem Micheal Korsnál. ;-)
úh utálom mindet, akiről szó van, kivéve Kate Moss-t.
tipikus kirakatsztárok, nem tesznek le semmi érdemlegeset az asztalra, hülyének nézik az embereket, vagy nem tudom...
meg Miley Cyrus! sztem ő is ide tartozik..
ja és ez a The Hills, meg Laguna Beach borzasztó sztem, nagy hülyeség....
@Scala: igen, én sem vagyok túl pozitív véleménnyel Hollywood-ról...annyira műanyagnak tűnik az egész..
@Ms Groutesque: Arról nem is beszélve, hogy elcsépelt, elhülyült egy jó ideje. Semmi varázslatos nincs benne már... Éljen az európai filmgyártás.

És az amcsik szálljanak be pénzzel, hogy Oscarra lehessen jelölni az eu-i rendezőket! ;-)
@Scala: igen, eltűnt az a "régi Hollywood"-hangulat, pedig az azért szép és jó volt :]
vannak persze jó amerikai filmek is, de annyira érezni mindegyiken,h. hol készült, és ez zavaró tud lenni.
az európai filmek sokkal őszintébbnek, művésziebbnek, intelligensebbnek hatnak.
@Ms Groutesque: Pontosan így gondolom én is. Már a gesztusok is olyan elcsépeltek tengertúlon... Persze vannak fokozatok, de elrontja az élményt, pedig ők is látják maguket szerintem.P. Cohen fivérek és az Égető bizonyíték, imádtam! Abban csak annyi amerikai van, amennyi kell. Feltétlenül nézd meg, ha kimaradt. :-)))
Legjobb tavalyi filmélményem. :-D
A legrosszabb, pedig a Vicky, Christina, Barcelona... Ááááááááááááááááááááááááá! :-(((((
@Ms Groutesque: talán, mert az egyik helyen a bevétel a lényeg, a másikon meg a művészi teljesítmény.

Én egyébként mindent megnézek, ha tehetem :-)
@Scala: nem láttam, meg a Vicky.....-t sem, majd pótolom :)
persze, vannak jó amerikai filmek, sokat szeretek. de ha a nagy átlagot nézzük, hát az nem jó.

@Virgogirl: ja hát meg lehet nézni mindent, csak tudni kell szelektálni, eldönteni,h. melyik a minőségi. én is ezt teszem, képes vagyok olyan filmet megnézni, olyan könyvet elolvasni, amiről előre tudom, h. nem fog elkápráztatni :]
@Ms Groutesque: én azt vallom, hogy ahhoz, hogy tudd, hogy milyen az igazán jó film, igazán rosszakat is kell látni. Meg a világon mindenkinek joga van egy-két agyatlansághoz, egyszerűen azért, mert csak magas művészi értékkel bíró alkotásokat nézni is káros.
ha már a filmek kerültek szóba: mindenkinek ajánlom az "Együtt"-et
(az Együttet én is ajánlom :) )

Ez a páros fent a képen annnnyira nagyonnagyon amerikai-rossz értelemben.
@Ms Groutesque: nekem is egyből Miley C ugrott be...fujj. Meg még szerintem ide jöhet a herripotteres Emma is.

@Scala: nekem a VCB nagyon tetszett:-) Elmondod, h mi nem tetszett benne?
Gyorsan végigfutottam a kommenteket, és kissé elbizonytalanotam, mert senki nem írt hazai sztárokról...
Nálam Bódy Szilvi, Dukai Regina, Szorcsik Viki és Damnak Jázmin veri le a lécet - többek között...
Persze, ha nem lenne érdeklődés nem fotóznák őket és nem készülnek róluk/velük annyi cikk sem. Így ez valahol az olvasót is minősíti.
HOgy külföldit is írjak: Mrs. Beckham.
@ElisabethB.: hát persze, hogy nem írunk hazai sztárokról - már az egész megfogalmazás gáz... szerintem itthon csak túlexponált valakik kerülnek címlapra.
@Virgogirl: Hát, hogy ez miért és mióta van így, megint megérne egy misét..
Jó néhány évtizede a színésznők - hogy a legelemibb példát említsem - még valóban stílusikonok voltak, és divatot teremtettek, amellett, hogy valóban produkáltak. Azán ez szépen, lassan eltűnt..sajnálom valahol, hogy a maiakat lerángatták a talapzatukról,és olyan szituációban is fényképezik őket ahol egyáltalán nem kéne...
@ElisabethB.: Virgo nem szereti, ha magyarokról írunk, több oka van, de tképpen annyira lényegtelen személyekről van szó (nem mintha Miley C. lényeges volna), hogy kár is rájuk az energiát vesztegetni! :-)

Egy időben túlexponáltak voltak a Williams nővérek (tenisz), én őket nagyon nem csíptem,
+ még a mai napig: Christiano Ronaldo, Tom Cruise és Katie Holmes (most volt Suri 3. születésnapja... nem tudom olvastatok-e erről az eseményről :-D)
@ElisabethB.: Erről Bajor Imre poénja jut eszembe: " Mondtam a gyerekeimnek, hogy tanuljatok, mert a végén még celebek lesztek!"
@catwoman5: nem kedvelem a színművész urat, de ez egy nagyon jó beszólás volt tőle
@catwoman5: Ez tényleg jó! :-D
@Virgogirl: Én sem bírom a faszit.
@SweetCandy: VCB
1. amerikaiasan közhelyes, ezért unalmas
2. hatásvadász (szexkavarások), túljátszott, álcinikus, álértelmiségi, ezért idegesítő
Én nagyon puffogtam, legszívesebben kijöttem volna, de a férjemnek sajnos tetszett. ;-)

@Scala: az Együtt egy svéd film ami 1975-ben játszódik, és egy kommuna életét mutatja be


süti beállítások módosítása