Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Michelle Obama

2009.01.20. 17:47 - Virgogirl

Címkék: fotó ikon híresség

Az új First Lady halvány sárgászöld Isabel Toledo ruhát visel a beiktatáson - kíváncsi vagyok, milyen ruha lesz rajta az esti bálon. Bár a szín nem tetszik nekem annyira, a kiegészítők zöldje nagyon (bár a képen nem látszik, a kesztyűje is zöld, akár a cipője - ez utóbbi Jimmy Choo), és mindenképpen üdítő látvány a korábbi elnökfeleségekhez képest. vajon lesz belőle olyan stílusikon, mint Jackie Kennedyből? Amilyen rajongótábora az új elnöknek van...

Két "adalék": egy közelebbi kép Michelle Obama ruhájáról, illetve Aretha Franklin és sokat emlegetett masnis kalapja :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr63891563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia Virgo!

Vártam, hogy felkerül (és reméltem, hogy hozzád). Nekem sem a stílusom, de kétségtelenül jól össze van rakva egy "first lady-hez" mérten...
@janettaylor: szia! illik hozzá, de én igazából valami extrábbat vártam.
húha, nagyon naprakész vagy ;-) vagy inkább pillanatra kész :-)))

a ruha tényleg nem valami nagy szám... na megyek, nehogy lemaradjak az esküről :DD
@The Strange: egy perc volt, és kétszer is belebakizott... valószínűleg halál ideges volt. De túl van rajta.
@Virgogirl: Én nem ilyen csillogó anyagra számítottam... :)
Szerintem Jackie-t nehéz lesz túlszárnyalni! Ő annyira... szóval nekem nagy kedvencem a Jackie stílus...
@janettaylor: nem arany, csak a képen látszik annak, inkább sárgás
@Virgogirl: igen, elég ciki volt :-) szerencsére nem ezen múlik, hogy milyen elnök lesz :-)
@janettaylor: öööö meg kéne tanulni olvasni :-D Bár, ha Obama bakizhat ;-)
@The Strange: szerintem inkább aranyos volt, meg vicces... az az arc...
szép-szép, de biztos cidri lehetett... :S
@Elanor09: igen, látszott a közvetítésen, hogy sapka, sál, kesztyű volt mindenkin. Megnéztem, olyan -2 fok lehetett
a ruha halvány lime-sárga, svájci gyapjúcsipke és francia selyem. Michelle kreol böréhez és sötét hajához ragyogó választás. Valami meleget sugárzó - optimista, derüs - abban a napos-fagyos idöben. A neves kubai-amerikai Isabel Toledo és társainak kézi munkája. Ök lepödtek meg a legjobban, mikor megláttál Michellen ma reggel, hiszen sok divatház elküldte kreációit, s senki nem tudta, melyiket választja majd Obama felesége.

Szerintem jól választott - végre nem a hagyományos kék-piros-fehér vagy gyáva szürke-fekete...

Ez tipikusan az a szín, amit fehér ember nem vehetne fel, de ezen az asszonyon valóban jól fest. Nekem spec. az a bizonyos fekete-piros ruha is tetszett, amit a választási győzelem alkalmából viselt, mindössze az zavart, hogy az egyik gyereket feletébe öltöztették. Az rémisztő volt.
Ma, pedig vehettek volna a lányok az anyjuk ruhájáhot jobban passzoló holmit is, így olyan szivárványosak voltak, mintha egy melegfelvonulásra indultak volna.
Habár, lehet, ez volt a cél.
kicsit off, de nekem annnnyira tetszett aretha franklin kalapja! :)))

mrs. obamának meg majd a báli ruhájára leszek kíváncsi.
Jó, csinosnak csinos, de egyetlen képet sem láttam még róla, ahol igazán nőiesen kihúzza magát, és nem úgy áll. mint egy púpos..
Ez afféle védekező testtartásként jön le nekem.. kíváncsi vagyok változni fog-e majd a jövőben.
szerintem Arethán az a masni rémes volt, azt a képet erősíti, hogy a feketék a kisebbségi érzésüket nagy és közönséges tárgyakkal kompenzálják. A first lady csakugyan görbe, szegény.
@Special: talán azért lehet, mert elég magas (1,80 körül), és igyekszik nem mások felé tornyosulni

@almonda: én szívesebben láttam volna rajta valami élénkebb, hangsúlyosabb színt (egyébként köszi a kimerítő elemzést :-)
@Special: mivel nagyon magas, s nem egy törékeny alkat... az ilyen nök tipikus 'reakciója' a kisebbnek látszani érdekében ... összehúzza magát... elég pocsék tartása van, de majd bizonyára javít rajta.
@Persephone01: miért kellene egy eös egyéniségi fekete nönek úgy öltözni, mint egy törékeny fehérnek? Nekem tetszik, hogy büszkén vállalják a másmilyen stílust, Aretha is, meg Michelle O is.
@Virgogirl: semmiség, csak az elöbb olvastam a NY Times weblapján, be is linkeltem, ott sok mást is megtudhattok róla
Sztem Aretha híres a "különleges" ruháiról, másrészt én a hangjára figyeltem (ami még mindig fantasztikus).
@almonda: nekem ahhoz nem volt türelmem (meg amilyen beteg vagyok, erőm se...) :-) Úgyhogy köszi
@Virgogirl: Hello, tényleg beteg vagy? :-(
Jobbulást!

KIcsit erőteljesebb Michelle Obama, mint amire emlékeztem. Nem rossz a ruha, de tényleg egy kissé furán tartja magát.
Talán, ha lemegy a hajtás, lesz ideje magára.
Én mindig akkor tartom így magam, ha híztam, és a hastájék is előreesik, mert pl. össze-vissza eszem, és nem hasizmozom, vagy bármilyen egyéb sport.
Néhány hét alatt már látszik, ha tesz ellene.

Szép az anyaga a ruhának, nagyon nemes.
De szerintem nem hozza ki a szín Michelle-t. Azért bátor választás, és stílusos is.
Én nem hasonlítanám őt Jackiehez, egészen más alkat, és származás, és family (Kennedyekre gondolok, sznobizmus, generációs gazdagság stb.).
Ne legyen olyan, de érezze jól magát a bőrében.

És micsoda hülyeség, hogy mindenkit Jackie Kennedyhez kell hasonlítani, akinek idejében rajta kívül Audrey Hepburn volt még a nagy ikon. Ma sokkal színesebb a világ, és jóval több elvárának kell megfelelnie Michelle Obamának is.
Azt hiszem neki egészen mások a prioritásai, mint Jackienek!
Ettől függetlenül gyönyörű volt szinte mindig Kennedyné, és én is nagyon bírom a stílusát. Nagyon. :-)
én nem tudom eldönteni, h jó volt - a libafost nem bírom elfelejteni...
egyszer, ha lesz ideje vkinek, dobjon már össze egy cikket a Tyimosenkoról is. Tudom, most nem a legnépszerűbb, meg amúgy sem annyira menő ukránnak lenni, mint franciának, amcsinak, v kir.családból származni, de szerintem nagyon izgi dolgokat hord a nő - van stílusa, de tényleg!
En azt nem ertem, hogy a fenebe nem fagyott meg -6 fokban + szel, egy olyan egy szal kis semmiben... Se sal, se sapi... A fulem tuti fel ora utan lefagyott volna...
@marylinm: teljesen egyetértek Tyimosenkóval kapcsolatban - csak hát ugye ő nehezebb "alapanyag", ami a fotókat, infókat illeti

@Scala: nem, viccelek :-D Michelle egyrészt nem olyan fiatal (ahhoz képest szuperjól tartja magát szerintem), másrészt a magassága lehet a hunyó. Én spec azért hasonlítanám Jackie-hez, mert ugyanabban a szerepben voltak/vannak, és ez egy erős összekötő pont kettejük között. Az összehasonlítást én se szó szerint venném (annak tuti nem lenne értelme), hanem hogy egy politikusfeleség - akkor és most -, lehet-e "sztár", lehet-e hatással a többi nő stílusára, öltözködésére, hajviseletére. Ezen pedig érdemes elgondolkodni, hiszen Michelle nagyon népszerű (akárcsak Jackie volt), elég erőteljes személyiség, aki ott van a férje mellett (de nem annyira, hogy "átvegyen" bizonyos feladatokat, mint Hillary Clinton), plusz, eléggé eltér az elődjétől (jelen esetben Laura Bush-tól) ahhoz, hogy érdekes legyen a médiának és azon keresztül mindenki másnak.
@nyanyanya: igen, mindenki máson vicces kis fülvédők voltak :-D
@Virgogirl: Tudom milyen fülvédők! A Szökésben is van egy olyan, első évad, Three years earlier rész. :-)

Tyimosenkó jöhet! ;-)
@Scala: jöhet, jöhet, köszi :-))) A Szökésből meg fél részt tudtam nézni, nagyon nem tetszett, elnézést.
Pooontosan ilyen színű kesztyűm van :).
@Virgogirl: Semmi gond, Strangenek sem tetszett. Nekem igen, de lehet csak az átható tekintetű fiú az oka. ;-)
Sőőőt, szerintem itt a többségnek nem jött be a Szökés.
A lényeg, hogy volt benne fülvédő. És azért emlékszem, mert nemrég nyomtam le egyben az első évadot. :-)))
Michelle-re visszatérve: sztem a cipő zöldje és a kesztyű nincsenek össszhangban. Nekem a cipő nem igazán jön be. Bár nagyon First Ladys, és biztosan megszólták volna egy vastagtalpúért...
És a masni kalap nagyon illik Aretha Franklinhez! :-)

A négeres megjegyzést író, tuti nem látta még az ascoti derbys kalapokat az angol felsőtíz hölgyein.
puszi a kalapos képért virgo!!! :)))
A First Lady esti ruháját Jason Wu tervezte és készítette az ünnepi pillanatra. Nagyon bájos volt az egész nap során. A kislányok ruhája is káprázatos színű volt!
Gratula!
@Scala: Szerintem is aranyos a kalap.
Nagyon szép a ruha anyaga, de a színe nekem sem tetszik...és jobban figyelhetett volna a kiegészítők - cipő, kesztyű színének - összhangjára. Az viszont nagyon tetszik, h a 2. képen tele szájjal mosolyog:-)
Tetszik, a ruha anyaga pláne.
Plusz nekem is van egy ilyen színű kesztyűm. Most nagyon elégedett vagyok magammal :)
Zsani, látod, hogy milyen gyönyörű az a szürke, amit a Nagyasszony visel? És én is szertem a szürkéhez a gyöngyöt.... :)
@Virgogirl: Akkor sorstársak vagyunk:-( Jobbulást! A háziorvosunk szerint elkaptam az új vírust :-S
@gallianori: a kalap, mint kiderült, Luke Song alkotása, Swarovski kristályokkal díszítve


süti beállítások módosítása