Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Guerlain vs Avon

2008.11.04. 15:56 - Virgogirl

Címkék: teszt szépség termék smink kipróbálva készpénz vagy kártya szempilla

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben: Le 2 de Guerlain kettős szempillaspirál versus Jillian Dempsey for Avon Lash-Pro szempillaspirál

 

Guerlain

Avon

Ígéretek

 Egyszerre dús, hosszú és göndör pillák, a kétoldalú kefének köszönhetően minden egyes szempillaszálat hangsúlyozhatunk vele.

Hosszabbít és dúsít, a kicsi kefe pedig segít kiemelni az apróbb szálakat és az alsó szempillákat is. 

Összetevők

 A szokásos, semmilyen extrát nem fedeztem fel benne.

 

 A szokásos, semmilyen extrát nem fedeztem fel benne.

Csomagolás

Gyönyörű, aranyszínű, hiperelegáns tubus, hosszúkás és kicsit meg van csavarva - nagyon design az egész, Helle Damkjaer keze munkáját dícséri 

 Fekete-ezüst tubus, Jillian Dempsey aláírásával díszítve.

 Külső és illat

Kétoldalú spirál, az egyik pici, hagyományos kefe, a másik hosszú, műanyagsörtés, rugalmas. Az illata isteni finom, édes, kicsit púderes és nagyon intenzív 

 A kefe itt is kétoldalú, ám ennél mindkettő a hagyományos "szőrkefe". Az illata olyan semmilyen, de nem kellemetlen. A legnagyobb gondom talán, hogy itt a festékadagolót húzod le a keféről, és nem fordítva, mint a Guerlain esetében.

Tapasztalatok

 Csodás, babaszerű szemeket lehet vele festeni: dús, hosszú, picit göndör pillák. Elég ellenálló, nem zavara a szemdörzsölés vagy a könnyezés sem, a helyén maradt.

 Egészen jól dúsít és hosszabbít, plusz göndörséget nem tapasztaltam. Viszont iszonyúan irritálta a szememet, nem mertem megdörzsölni, mert egyből belement a szemembe, emiatt pedig eléggé rosszak a tapasztalataim vele (annak ellenére, hogy az Avon oldala szerint szemészek által tesztelt termékről van szó).

Ár

8350 Ft

2299 Ft (akciósan ált. olcsóbb) 

Pontszám

9/10

5/10

Verdikt: egyértleműen a Guerlain a nyerő, mindenféle szempontból. Tényleg elképesztően szépek lettek tőle a pilláim, többen meg is jegyezték. Az ára azért kicsit húzós, de ha valakinek van erre pénze, és tényleg klassz spirált akar, akkor teljes szívemből ajánlom. Az Avon se rossz, de ha valakinek érzékeny a szeme vagy kontaklencsét visel, akkor én lebeszélném róla.

És a bónusz:

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr11748176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem semmi a videó.

Ki fogom próbálni... Az avonok nekem az esetek többségébe nem jönnek be. :(
Nekem most az van (csak más tipusú), én nincs vele gondom.
Mondhatnám, hogy majd kérek egy ilyet a Jézuskától, de azt hiszem inkább valami mást kérek. ;-)
Hello, nagyon rossz véleménnyel vagyok az Avon cuccokról, viszont a Guerlain leírástól élénkebb lett a szívverésem. Karácsonyra én tutira kérek egyet.

Bár a kettős kefét nem tudtam elképzelni, videót pedig nem néztem meg...
Scala, ne legyél, van, ami nagyon jó... hamarosan megtudjátok, melyik ;-)
megnéztem, eszméletlenöl meggyőző videó! :-)
bocsi, csak közben kenegettem a lábfejemet :-); jav. eszméletlenül
Virgo baby!

Yves Rocherről fogsz valamikor írni? Úgy szeretném! :)
részletezd egy kicsit, hogy mit szeretnél és kitaláljuk
Én még lehet készítek egyet-kettőt, de Yves Rocher-t nem ismerem igazán... :-)
Nekem pl. nagyon bevált a korrektor tőlük(2 színű, bio specific) és a luminelle mascara ultra volume szempillaspirál is (most barna színben használom)... de én nagyon sok dolgot teszteltem már onnan. Alapozót, körömlakkokat, lemosót (olajos), kamillás arctisztítót, lábradírt, testradírt, szőlős arcmaszkot stb... Szerintem középkategóriás árban, de nagyon jó dolgaik vannak. Lehet kicsit elfogult vagyok velük. :D
Én is nagyon szeretem őket, nem azért kérdeztem - szuper dolgaik vannak, kedvező áron. De akkor felveszem a listára ;-)
Amiről kedved van, drága és köszönöm! :) Biztos van sok olyan dolog amit még nem is próbáltam, bár sokat járok hozzájuk. :D
Anyukámnak pl. a bambuszos parfümjük a kedvence. ;)
Én az Avontól a szempillaspirálokat nagyon nem szeretem...sokat ígér, keveset ad...nekem ez a tapasztalatom! De ez a Guerlain...szupernek tűnik:-) Csak kicsit drágállom, de lehet karácsonyra meglepem magam:-DD
Elég sznobságnak tűnik nyolcezerért szempilaspirált venni szvsz. Nekem bőven jó egy mac :)
Mac sminkem még nem volt (Guerlain sem). Izgat ám a Mac is, de ez a film, annyira meggyőző! Waaooo.
Sznobság? Csak mert drága? Hidd el, van ennél drágább is ,-)
Amúgy Macnél mennyiért vesztegetnek egy szempillaspirált, mondjuk a legjobbat? Hm? :-)
Tényleg durva a 8k a sopirálért, de nekem nem ez vele a bajom: annyival nem ad többet, mint az avon, mint az ára. Hamár dupla kefés spirál, akkor ez viszi a pálmát szerintem: www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=67958&goChar=L#DETAIL
igaz ez is 8k köül volt, viszont a fésüs végével igazi angelina jolie-féle cicaszemeket lehetett kenni, nem csak simán a nehezen elérhetö helyekre felvinni a spirált. (ahhoz csak gyakorolni kell :) )
Persze ettöl még lehet isteni a guerlain spirál is, csak csendesen megjegyeztem :)

A MAC spiráljai 3-4ezer ft között vannak, a legextrémebb spirálja a Fiber rich lash, kis rostok vannak benne, amitöl hihetetlenül dusak lesznek a pillák :)
Tényleg nem ad négyszer annyit, pedig az ára annyi - nekem azért volt pozitívabb, mert az avonostól kifejezetten viszketett a szemem.

Egyébként a fésűs spirálokat én egyszerűen képtelen vagyok használni...
A fésüs szempillaspiráltól félek! Egyetértek Virgoval, nagyon nem praktikus az én kézügyességemnek...

Most akkor melyiket vagyem?! Tisztára elbizonytalaníto... na jó, egy másik szó lesz: confused lettem! :-D
Szerintem sem sznobság 8e-ért spirált venni. Ha 20e lenne, akkor már jócskán forgatnám a szemeimet.

Fel tudnék sorolni pár dolgot, ami sznobság és sosem fogom megérteni, miért adnak ki dolgokért annyi pénzt az emberek.

De szabad világban élük. :-)
Igen, arra értettem, hogy túl drága, de végül is mindenkinek megvan a maga "szele", hogy mire áldoz be többet :)
Ha már sznobság: szerintem nem elsősorban az dönti el, hogy mennyi pénzt adunk ki valamire, hanem hogy ezt milyen körülmények között és milyen hatásokra tesszük. :-)
Hú ez nagyon igaz, hány példa van arra, hogy a társadalom és a környezet "nyomására" vesznek meg emberek olyan dolgokat, olyan pénzekért, csak azért mert úgy gondolja, hogy annak a tárgynak a birtoklásával lesz teljes jogú, elfogadott tagja az adott társadalmi rétegnek, közösségnek.
Erre utaltam Lizi. Pláne, hogy még nem is tetszik neki annyira nagyon, és ha nem lennének azok a hatások, talán egy tök másik dolgot venne meg, negyedannyiért.
Tudom, hogy erre utaltál, csak kifejtettem. :-)
Ráadásul honunkban, valami belső komplexus miatt sztem, háromszor annyira érvényesül ez a megállapítás, mint máshol... Nem?

Nekem a kedvencem, az én vgyok valaki arckifejezés a autókulccsal... :-(
Hozzáteszem, velem eddig nagyon udvariasak voltak, csak magamm mellett láttam, pl. hogy keresztbe áll a Szilágyi Erzsébet fasoron csúcsforgalomban... Meg a buszsávba kivágok, hogy egy (!) lámpával előrébb legyek.
Képzeljétek, néhány hete a rendőrök /a lámpánál/ ott állnak, és intenek ezeknek az impulzív barmoknak! :-D
Scala, mi ugyanazon a környéken lakunk...
:o))

még azokat szeretem akik a fitness klub előtt össze-vissza parkolnak, akadályozzák a forgalmat.
bakker!!sportolni jön és 10 méternél távolabb leparkolni már megerőltető lenne???
Mici, Igeeen!!!!! Tudom. :-)))

Mi kicsit feljebb lakunk, csak minden út a Moszkva térre vezet ugyebár... ;-)
Nekem az olcsóbb spirálok közül az Astorok a kedvenceim! Nem csalódtam még bennük:-D
Scala, gyakran látom a szomszéd lányt macskát etetni. Fel is ötlött bennem, hogy talán Scala=szomszéd lány??..
De ezek szerint nem.

Jobb ez így, igazából elég furcsa lett volna
:o)

Lancome Hypnose spirált próbáltátok már?
Ddevil: nem, de nagyon kacsintgatok vele
Én imádom nagyon. De mindenkinek más a szempillája és az igénye is :).
Én imádom nagyon. De mindenkinek más a szempillája és az igénye is :).
Én a guerlain-t használom és nagyon meg vagyok vele elégedve.Aki még nem próbálta,annak üzenem a reklámfelvételen látottnál sokkal hatalmasabb és dúsabb szempillákat varázsol.


süti beállítások módosítása