Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Parfümpéntek - nyereményjátékkal: Avon Bond Girl 007

2008.10.24. 21:04 - Virgogirl

Címkék: játék ajánlat parfüm illat parfümpéntek

Írtam már korábban az Avon Bond Girl 007 parfümről, most azonban testközelből tapasztalhattam meg, milyen is igazi "bondlánynak" lenni. Egy kis ismétlés: az Avon és a James Bond "márkanév" együttműködésének eredményeként született meg ez a parfüm, mely a legújabb filmmel, a Quantum of Solace-szal nagyjából egy időben jelenik meg; az illat arca a legújabb Bond lány, Gemma Arterton színésznő.

A parfüm, a hivatalos leírás szerint, egy "szexi koktél bársonyos virágillatból, hűvös frissességből és meleg fás jegyekből" - és bár az én orrom szerint a hűvös frisseség egy kicsit a háttérbe szorul, az illat mindenképpen kellemes csalódás. Talán, mert emögött az illat mögött is a Firmenich cég áll, aki az egyik kedvenc parfümömet, a Valentino V-t is megalkotta (ha jobban belegondolok, még emlékeztet is egymásra a két illat). 

A parfüm főbb jegyei a fehér barack, a narancsvirág, a jázmin, az orchidea, a frézia, az ámbra, a kasmírfa és a pacsuli. Először elég gyümölcsös és virágos, édeskés, de nem gyomorforgató, ám ezt a jellegét eléggé hamar elveszti, és helyette valami meleg, érzéki, már-már süteményesen finom (de még mindig nem gejl édességről beszélünk!), nagyon enyhén virágos alap veszi át a helyét. Ez pedig nagyon, nagyon tartós - többszöri kézmosás hatására sem veszített az intenzivitásából.

Az üveg - mely egy kicsit egy női alakot idéz nekem - nagyon dekoratív, ám egyszerű és kézbe simuló.

Az egész termék, mint már írtam, kellemes csalódás: nagyszerű, finom, tartós illat, klassz csomagolás, jópofa reklám. Semmi extrára nem kell ugyan számítani, de ha valaki szeretne magának, viszonylag kedvező áron, egy olyan parfümöt, amit biztosan megjegyeznek mások, arra tökéletes.

Mindenképpen estére tudnám elképzelni, mert eléggé érzéki az én orromnak: olyan "bújós" illat. Vagy, igazi díváknak, akik tudják is viselni, anélkül, hogy elnyomná őket. Vagy, akár még olyanoknak is, akik félnek a nehezebb parfümöktől, mert nagyon jó szagolgatni (bátorságot ad, mindenféle féktelen cselekedetekhez :-D). 

 

És akkor a lényeg, a nyereményjáték: ha szívesen kipróbálnád a Bond Girl 007 parfümöt, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni egy Bond-lányt játszó színésznő nevét (nem lehet Gemma Arterton...) a virgogirl@freemail.hu címre. A játék két hétig tart, november 7-én éjfélig várom a leveleket. A nyeremény pedig egy 50 ml-es Avon Bond Girl 007 parfüm!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr39730312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekem nagyon tetszik ez a James Bond lány mióta láttam a St.Trinians,nem apácazárda című filmben!ajánlom mindenkinek,hogy nézze meg!hatalmas :)
Csak Daniel Craiget raknák már ki végre... Nem bírom! Sajnálom.
jaj, Daniel Craig.... annyira nem Bond és na hagyjuk is... :D
én végigröhögtem az előző filmet, annyira mókás az a pasas.
Igen, röhögni én is röhögtem, az a film egy önparódia! :-D
Főként a 'szerelmi jelenetek' Craig és Eva Green között.

Az angol színészeknek a csücsörítést a színészképzőben tanítják?! Craig, Keira Knighteley... :-(
szánalmas, még a híres-hírhedt fürdőgatyás jelentben is.
de pont emiatt kellett rajta nevetnem.
Melyik is a fürdőgatyás jelenet?! Nekem a svájci szanatórium volt a legalja, amikor az érzéseikről vallanak egymásnak!

Elképzelem, hogy felvették 30-szor azt a néhány mondatot, és ugyanolyan trágya lett, sokadszorra is! :-DDD
hát amikor jön ki az óceánból, kék fürdőgatyában, full izmosan, és hozzá az a citromkép...
Jaaa, asszem rémlik! :-DDD
Danielt a James Bondos filmben nem láttam (csak részleteket),de akkor nem is tetszett. Nem Bondnak való. Viszont azt hiszem az Invázióban már jól nézett ki, Nicole Kidmennel játszott. Ott valahgoy sármosabb volt, meg hosszabb volt a haja és meglepően jól nézett ki vele. :D
München c filmben is játszott...

Bondnak full katasztrófa nálam és még szép, hogy több mint 1 év alatt, ilyen lett edzésekkel a teste. :)
játszott az Arany iránytűben is. a testével nincs gond, de a mimikája több, mint érdekes.
Jöhetnek a kövek: nekem tetszett Bondként is. Mondjuk, nem egy Sean Connery, de nekem tetszett. Mondjuk, volt húsz perc a filmben, amin mindenki hangosan röhögött, de azért nem volt rossz.

Igaz, én sokkal jobban örültem volna, ha Clive Owen kapta volna a szerepet.

Craig a Sylviában is játszott, Gwyneth Paltrow oldalán, nem volt rossz.
Connery pont Bondként még nagyon fiatalka, maki majom fejű volt. A téka tulajdonos hölgynek van egy igen érdekes elmélete, miért Craigre esett a választás, Pierce Brosnan után. Ha valakit érdekel leírhatom.
Most nem töröm magam... ;-) Rohanok.
Egy párbeszéd viszont nagyon tetszett abban a filmben, amikor bemutatkoznak egymásnak Craig és Eva Green.
- Én vagyok a pénz!
- Rendben, akkor majd beosztom!
Emlékeztek? Lehet nem szószerint idéztem... :-D
Scala! Mesélj! :)

Én Clive Owent sem bírom amúgy.
Noori, akkor közkívánatra: :-D

Ha a James Bond filmeket történelmi megközelítésben nézzük, azaz a főszereplő karakterét vizsgáljuk, tképpen a hűvös elegancia és a vagány, jófej, élénk ügynök alakja váltakozik.

Sean Connery a vagány, élénk, mert ha viszaidézitek, akkor ő még fiatalon, azt képviselte. Idősödve teljes Sir, de még a Bond filmekben nagyon 'maki' volt. Őt követte (?) lehet fordítva volt, mindegy amúgy) Roger Moore: maga a megtestesült hűvös elegancia.
A legenda újraélesztésekor Pierce Brosnan is ezt a moore-i vonalat képviselte, Craig pedig a másik típus modern megtestesítője: nem lehet rábízni, hogy szmokingról gondoskodjon, nem hűvös, amolyan közepesen elegáns...

Hozzáteszem, szerintem jól látja a tékás hölgy, az elmélet tökéletes. De hogy miért ezt a csücsörítős fazont kellett behozni, akkor sem értem!!! :-(
Ebből a kategóriából találhattak volna jobbat!
Clive Owen nem illett volna szerintem. Jó színész a pasi, nem tudom hogy bírom-e, alapvetően bírom a filmjeit. 'A belső ember' (The inside man) valami miatt egyik kedvenc filmem, de nem Owen miatt. Láttátok? :-)))

Lehet hülye ötlet, de Ewan McGregor jobb lett volna, mint Craig... ha már.
Mcgregorra én is gondoltam, de talán ő túl csúnyácska lett volna - annak ellenére, hogy szerintem marha jó pasi

A belső ember nagyon jó kis film!
Szerintem elég jól meg lehet csinálni McGergort! (is) Lásd A sziget vagy A tanú szeme... Mindenesetre Clive Owennél nem rosszabb pasi, annak annyira húsos tud lenne az arca!

És az isteni :-D Judd Law? Ő amolyan önboncolgató 007 lenne, nem? :-DDD

Örülök, hogy szereted A belső embert Virgo, megvan DVD-n (bár egy kollégámnál immáron egy éve), az elejét, amikor Owen beszél, hogy csak egyszer fogja elmondani majd a feliratok mennek, de már furikáznak a furgonnal, kb. ötvenszer megnéztem. ;-)
Nagyon tetszett a hangulata.

Jaj, én annnyira nem szeretem Jude Law-t, nagyon sajnálom, nagyon nem bírom....
És McGregort abszolút bírom én is! Szerintem sem rossz pasas.
Nekem inkább az ilyen Craig félék olyan semmitmondóak...
Semmi gond, én sem vagyok szerelemetesen beléhabarodva, van benne valami idegesítő önimádat.
Asszem tudom is mit nem bírsz benne Virgo, és igazat adok!
Csakegy példa volt, hogy Craig mellett azért lett volna lehetőség mást is szerződtetni, ráadásul ilyen hosszú időtartamra... Brrrrr. :-( Még legalább három film erejéig boldogít bennünket!!!
Virgo mellé kell,hogy álljak,nekem nagyon bejött Craig,én nagyon nem bírtam a Pierce által képviselt hűvös-elegáns vonalat,inkább bejön ez a férfiállat-típus :)
nekem még a csücsörítése is tetszik :)
bár Clive-ot is nagyon szívesen láttam volna a képernyőn,nagyon bírom azt a hapsit is,főleg a hangját....
Jude egy kopaszodó romantikus figura,őt inkább a magas szőke férfi felemás cipőben remake filmjében tudnám elképzelni :)
Bond hapsiként én valamiért mindig Robbie Williams-t látom magam előtt,szerintem ő is jó választás lett volna :)
Owennek a hangját én is nagyon kedvelem! :-)


süti beállítások módosítása