Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A hét kérdése: kire hasonlítasz a családból?

2008.09.25. 20:01 - Virgogirl

Címkék: személyes szavazás

Édesanyám szerint olyan vagyok, mintha az apám "a száján köpött volna ki" - én saját magam szerint inkább anyura hasonlítok... Meglepő módon, sem a szemem, sem az orrom, sem a szám nem köszön vissza senkin, és csak időnként  vannak olyan gesztusaim, amelyek akár a szüleimé is lehetnének, ennek ellenére, mindenki számára egyértelmű, hogy "kihez tartozom". Örök kérdés: kire ütött ez a gyerek? :-D

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr72681728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A kép minősége miatt elnézést, legalább ötszáz éves...
Nálunk is örök kérdés, pláne, hogy az én édes öcsikém fehér bőrűés kék szemű...
Én apai nagymama, ő anyai nagymama jegyeit viseli magán. A szülőkre egyikőnk sem hasonlít. Talán én színeimben Anyura, de arcformában pl. nem...

De a legjobb ebben a postban, hogy végre Virgo is felfedte magát, teljes valójában! :-))))
Cukor-bogár-baba formában.
apa szerint anyukámra, és azért veszekszünk annyit, mert még jellemre is hasonlítunk. Na jellemre ruri nem. Külsőre nem tudom, de belül apukám vagyok.
El sem hittem először, hogy ez valóban Virgo, na nem azért mert nem hasonlít önmagára ;-), hanem hogy ország-világnak felfedte önmagát.

Mostmár vigyáznod kell az utcán! :-D

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, én állítólag az apai nagymamámra hasonlítok, akit egyébként sajnos nem ismerhettem. Állítólag minden második generációban köszönnek vissza a genetikai jegyek, tehát nem feltétlenül a szülőkben kell keresni a hasonlóságot.
Jaj, most látom Zsanit a linkek között! :-D

Szerintem Virgo, a szemed ugyanolyan! :-)
is-is :)
aki anyámat ismeri, azt mondja rá
aki apámat, az pedig azt mondja rá! :D
olyan opció nincs, hogy "a kettőből vagyok összerakva", pedig nálam ez a helyzet.
a szemem formája anyué, a színe viszont apué, a szám apué, az orrom anyué, a csontozatom apué, de a testalkatom egyre jobban hasonlít anyáméra, ahogy öregszem. :)
a lábfejem, meg a körmöm formája is inkább apáméra hasonlít.
a hajam egyenes, mint anyámé, de hajlamos bizonyos helyeken göndörödni, mert apué göndör. a színe meg átmenet.
bjork, :-)
Ez tényleg is-is! :-)))
nem szavaztam egyikre sem, mert nem tudom :D és mindenki mindig mást mond.
Nem tudom, én sokáig azt hittem, hogy apámra, de megláttam egy régi festményt apai nagyanyámról, amikor ő 20 év tájékán volt. Én is annyi voltam, és mintha tükörbe néztem volna. (persze rajtam több a smink! ;) ) Félelmetes élmény volt!
Én arra szavaztam, hogy apára hasonlítok, de igazából nekem is vegyes (na nem annyira, mint bjorknek :D). Összességében külsőleg anyára, de ha csak az arcomat nézzük, akkor apa vonásai ütköznek ki :) Belsőleg meg...anya szerint tisztára, mint apa. Ezért is marjuk egymást annyit, mert egyformák vagyunk, egyikünk sem "enged", stb. Mondjuk mindketten Vízöntők vagyunk, így még jobban érthető az egész! :D Anya meg Oroszlán, szóval jól kezeli az egészet. Fiatalkori fényképei alapján fiatalabb koromban jobban hasonlítottam rá (anyára) arcügyileg, de igazából egy olyan élményre vágyom, amilyet Kiszfóka írt, azt annyira bírnám! :D
Az kimaradt, hogy nagyon cuki a kép! :) Ez már ikon klasszik ^^
Frances:
Hidd el döbbenet...aztán ámulat és végül, az igen-igen: anyám nem csalta meg apámat! :-P
Na jó, tényleg nagy élmény.
Vicces az, hogy bátyám pedig belsőleg pedig teljesen anyai nagyapa, külsőre meg anyu.
Még egy story: unokanővérem második lányának 2-3 éves körüli fényképére még a nagyszüleim is ránéztek és közölték: na végre van gyerekkori kép kirakva a szekrényre rólam. :)
(ezek erős gének ;) )


süti beállítások módosítása