Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: L'Oreal vs Murad

2008.09.17. 17:32 - Virgogirl

Címkék: teszt tipp arcápolás krém kipróbálva készpénz vagy kártya

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben:  L'Oreal Pure Zone hidratáló zsíros, problémás bőrre vs. Murad Skin Perfecting Lotion

 

L'Oreal

Murad

Ígéretek

Segít tisztán tartani a pórusokat, megakadályozza a túlzsírosodást és az újabb pattanások keletkezését. 

 Csökkenti a bőr kipirosodását, segít tisztán tartani és összehúzni a pórusokat, simábbá és egyenletesebbé teszi az arcbőrt

Összetevők

Speciális Pore Target technológia, szalicilsav
(bocsánat, de a dobozt kidobtam, az interneten pedig nem nagyon lehet utánanézni) 

Retinol, méz-, alga-, árnika-, narancs-, gravelgyökér- és szőlőmagkivonat, talkum

Csomagolás

Kék-ezüst tubus (célkereszt díszítéssel), 75 ml 

Egyszerű fehér tubus, kék betűkkel 

 Külső és illat

Könnyű fehér krém, enyhén uborkás illattal 

Fehér krém, gógynövényes, gyógyszeres illattal 

Tapasztalatok

Egy kicsit húzódik tőle a bőr, de kellemes viselet, egészen addig, amíg az ember egy viszonylag normális, stabil hőmérsékletű, alacsony páratartalmú szobában tartózkodik, Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, a krém pillanatok alatt leolvad az ember arcáról - pontosabban, nagyon csúnyán gyöngyözni kezd. A mattosító hatása szinte nulla, kb egy órát marad matt az arc.  Ja, a pattanások, mitesszerek pedig szerintem röhögnek rajta.

Nagyon kellemesen húsíti és összehúzza a bőrt, igen hamar felszívódik, nem hagy nyomot és nem is engedi átzsírosodni a bőrt - tényleg mattítja a bőrt, és még a legnagyobb melegben sem olvad le. Emelett az is érezhető, hogy hidratál. A bőr nagyon kellemes tapintású, hűs és selymes lesz tőle. Hosszú távon használva tényleg kevesebb volt a pattanás.  

Ár

 kb 1800 Ft

 kb 6000 Ft (Magyarországon nem kapható)

Pontszám

5/10 

9/10 

 Verdikt: Iszonyatosan lelkes lettem, amikor elkezdtem használni a Murad krémjét, mert tényleg azt kaptam, amit ígért. Nem lett tőle zsírosabb a bőr, segített tisztán és mattan tartani. Abszolút, teljes szívemből nyertesnek tekintem, és mindenkinek őszintén ajánlom, akinek zsíros a bőre, és egy jó hidratálót keres. Igaz, hogy drága, de pici kell belőle, a hatás pedig megfizethetetlen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr51667804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szia!
Képzeld én sminkbemutatókat tartok, és mesés termékeink vannak, ha gondolod egy csajos partin neked is tartok egyet egy két barátnőddel. Ki lehet próbálni mindent, és lehet ismerkedni a dolgokkal. Persze nem tudom hol laksz, de csak össze lehet hozni.
Vannak mimndenféle bőrápló kencénk is, és azt is ki lehet próbálni.. Ráadásul a cég 6 hónapos megelégedettségi garanciát ad mindenre, szóval ha nem azt kapod amit ígértem, akkor visszakapod az árát. Remek hangulatú összejövetekej amúgy ezek a kis sminkparik, szóval sok szeretettel ajánlom, és nem kötelező a vásárlás sem utána ha nem nyerte el a tetszésedet.
Köszi, ha gondolod, írj egy emailt, és megbeszélhetjük.
honnan lehet beszerezni a Murad krémet, ha itthon nem lehet kapni?
Krizzta, az interneten meg tudod rendelni.
Mi a cég neve Szilda? Nem árulnád el?
Az ilyen mindig meglepetés marad az utolsó pillanatig ;-)
:-D Igen, igen, igen...

A posthoz úgy szeretem ezeket az összehasonlításokat. És a bevezető fordulatait.
Mindig újraolvasom!
Mikor már ott tartok, hogy ma a ringben, már minden figyelmem a Tiéd! :-)

De mindezt a dícséretet nem azért írtam, hogy a következő kérdésre igennel válaszolj!

Szóval küldhetek én is ilyen termékösszehasonlítást?
E-mailben előzetesen, hogy mikre gondoltam... és utána meglátod, hogy használható-e... Hm? :-)
a Murad oldalt megnéztem, de csak Amerika és Kanada választható shipping adressnek...
Artistry és E. FUNKHOUSER NEW YORK márkákkal dolgozom.
Ööö... az egyik Amways dolog, ugye?
A másikról nem is hallottam...

Oké, köszi. :-)
Krizzta, az Ebayt, Amazont vagy a Strawberrynetet ajánlanám
a vörös rizses l'occitane-t próbálta már valaki?
csak mert az is valami hasonlót ígér, és olyan borsos áron nem venném meg, ha nem tudom biztosan, hogy jó.
Björk, én még mindig azt mondom, hogy rendeld meg a Muradot, árra kb ugyanannyira jön ki, és én tényleg esküszök rá.

Ha dobsz egy emailt, akkor még segítek is megrendelni :-D
Sajnos nem próbáltam...
L'Occitane drága. Van ami nagyon jó ott, és van ami gyáltalán nem éri meg. ;-)
Virgo, a Vichy Normaderm-hez hasonlítva milyen ez a Murad? Vagy más kategória?
HV, egy kicsit szerintebb profibb. A Vichy nagyon klassz márka, sok jót hallottam felőle, de nekem nem jött be, a Muradra viszont esküszöm.
Na, akkor az szuper, mert nekem se jött be (pedig az sem olcsó annyira).. Szóval akkor ezt érdemes kipróbálni, kösz a tippet! :) Amúgy is télen problémásabb a bőröm.
Vichynek nem hiszek. Én nem igazán szeretem azokat a cuccokat... :-(
A Vichynek csak a marketingje jó, a terméke nem.

Lányok, miért nem a kozmetikusotoktól kértek tanácsot?
Én mindig tőle kérdezem meg mit javasol a bőröm aktuális állapotát figyelembe véve.
Mici,én is! Mindig! :-)
Nekem jelenleg nincs kozmetikusom :( Aki bejött, az nagyon messze van most tőlem.. Azt nem bírom, hogy általában mindegyik egyfajta termékkel dolgozik és a többit nem feltétlenül ismeri vagy csak egyszerűen nem ajánlja. Ilcsi vagy gigi vagy mit tudom én mi, nem járhatom végig az összes fajtát. Vagy lehet, hogy azt kéne? Nem vagyok egy hűséges típus ilyen szépségápolás dolgokban. Ha úgy tartja kedvem, beülök egy fodrászhoz külföldön is pl. nem ragaszkodom itt egy személyhez...
Mici, egy picit muszáj védekeznem: egyrészt nem mindenkinek van kozmetikusa (ennek ellenére én is úgy gondolom, hogy elsősorban tőlük, ill. bőrgyógyásztól kell tanácsot kérni), másrészt sok kozmetikus egy bizonyos márkával dolgozik, és előfordul, hogy az nem igazán válik be. Pl az én kozmetikusom, akit tényleg nagyon szeretek, becsülök, tisztelek, Ilcsi referenciakozmetikát vezet, és az Ilcsi krémek közül én nem találtam olyat, ami segítene a bőr mattításában. A másik, hogy - bár sokan hülyeségnek tartják - meg vagyok győződve arról, hogy ha túl sokáig használsz ugyanolyan krémeket, akkor egy idő után megszokja a bőröd, és már nem lesz olyan hatása, mint eleinte.
okosan megismételtem, amit HV mondott.

Plusz, ami még eszembe jutott: ezek az én tapasztalataim, amiket nem kötelező figyelembe venni... :-)
A minap vettem magamnak új arckrémet. Az előzőm Avonos volt, az az újfajta Liiv Botanicals-féle, de nem tetszett, ezért úgy gondoltam, most valami "komolyabbat" választok. Eucerint vagy Vichyt akartam venni, most végül ez utóbbi mellett döntöttem (mer' volt hozzá ajándék ezmegaz, amiket szintén ki akartam már próbálni)... Nekem spec. egyelőre semmi problémám az Oligo25 nevű nappali krémmel, de legközelebb azért Eucerint fogok venni. (:

Én sem vagyok márkahű, meg fodrászhű sem, hasonlóan HV-hoz. ((: Hja és kozmetikusom sincs, az eddigi tapasztalataim azonban ugyanazok, mint amiket Virgo és HV egybehangzóan leírt.
Oké, akkor nekem eddig szerencsém volt,

viszont, és távolról sem szeretnék kötözködni, ...de meg kell kérdeznem. Miért jársz olyan kozmetikushoz, aki nem tud megfelelő otthoni terméket adni neked? Hiszen a szalonban is azzal a termékcsaláddal dolgozik, amiben nincs számodra megfelelő.

Ezt a megszokás dolgot már hallottam mástól is, még az is lehet, hoyg így van.. erről nem tudok nyilatkozni
Egyrészt, szerintem az, hogy nem találok magamnak megfelelő krémet, az nem a kozmetikus hibája (még csak nem is a krémé, és főleg nem az enyém :-D), egyszerűen a kínálatban nekem nincs olyan, ami jó lenne. Az Ilcsis krémek közül szerintem a felét, háromnegyedét (vagy még többet) végigpróbálgattuk, van amit jól esett felkenni, van amit nem, de azt a hatást, amit én szerettem volna, egyik sem tudta biztosítani - ezért pl. szerintem egészen jó módszer az, amit Scala csinál a kevergetésével :-D Ennek ellenére, a többi termékkel nagyon, nagyon meg vagyok elégedve.

Másrészt, egy kozmetikusi kezelésnek szerintem pont a profizmus a lényege, az, hogy én nem tudom úgy kitisztítani, megmasszírozni, felfrissíteni a bőrömet, mint ő. A szalonban használt termékek éppen ezért egy picit másmilyenek, mint a bolti cuccok, sokkal koncentráltabbak (kevesebbet is használnak belőle), speciális módon, sokszor gépekkel viszik fel őket az arcra, keverik őket stb. Úgyhogy ami ott működik, az nem mindig működik otthon is.

Nahát, ezt nem tudtam, hogy koncentráltabbak a professzionális termékek.

A lényeg, hogy elégedett vagy a kozmetikusoddal és megtalálod mellette a számodra legmegfelelőbb krémet :)
köszi virgo, nagyon aranyos vagy, még gondolkodom róla :)
viszont azt vettem észre, és ezt nem szabad elfelejteni arcápolás témában, hogy nekem pl., és gondolom nem vagyok ezzel egyedül, abszolút ciklus függő, hogy milyen a bőröm, és ha éppen menses előtt-közben vagyok, akkor kb mindegy is, hogy mit kenek magamra, mert úgyis zsíros illetve pattanásos :(
Ok, björk, csak szóljál :-)

A ciklus-függéssel kapcsolatban meg abszolút igazad van!
Végre-végre-végre! :D Az egyik kedvenc "rovatom"! Régóta ácsingózom Murad termékek iránt és az eperneten is sokat lógok, de eddig csak nézelődtem mindig, még nem vásároltam. (pedig van olyan szeretett parfümöm, amit már csak onnan tudnék megvenni) Igazából nem merek belevágni a vásárlásba, a menetét sem tudom pontosan, stb... Amúgy van olyan, hogy mit érdemes inkább ott venni (konkrétan straw.net-re gondolok), skin care cuccot, sminkcuccot ...? Úgy tudom, hogy ha rendelek parfit is és pl. krémet is, azokat külön postázzák, ez így van? Bocs, hogy itt teszem fel ezeket a kérdéseket...

Olyan L'Orealom volt nekem is amúgy, nekem húzta a bőrömet :-/ Amúgy sem könnyű eset mondjuk a drága, az én bőrgyógyászom (ok, még csak 1x voltam) Bioderma-t javasolt, tapasztalat? De egyszer, ha ráveszem magam Eperre, akkor talán lesz Muradom is:)
köszi a tippet, e-bay hívő vagyok...:)

a Vichy Normadermje nekem egyáltalán nem jött be
Köszi szépen, válaszoltam! :)
Én Muradból arclemosót és tonikot használok, mikor vették nekem, nem volt krém. Majd most meglátom, kapok-e. Ha nem, akkor rendelek majd, nem tudtam h lehet neten keresztül ide haza is rendelni. :)
Az volt a szerencsém, hogy párom New Yorkba ment nyárra dolgozni. Annyira jók a Murad dolgai! Akkor is szerettem volna krémet, de hát nem volt éppen, ő meg nem egy nagyon vásárlós fajta, ez is tök jó volt, hogy volt ;)
Venezia, az eperneten állandóan lehet kapni.
Ebben kérek egy kis segítséget, hogy mi a pontos cím, mert nekem valami fura jön be. :)
Tehát az epernetnek mi a címe? Lehet elgépeltem... :(
visszavonom, sikerült :)
majd tesztelem :) köszi :)


süti beállítások módosítása